Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicitari, intradevar este o performanta laudabila! Dragostea pentru tenisul de masa nu are limite! Dar sa nu uitam ca si aceasta "amanta"(tenisul) costa !
Si cind te gindesti ca duminica va bifa un alt turneu, la Slatina dupa ce a fost la Oradea..
Sa mai zica cineva ca nu avem drumuri bune in Ro
Felicitari Dle Stoicescu si multa sanatate!!
25.11 la Oradea
26.11 la Alba-Iulia
27.11 la Slatina
..... și încă n-a murit 🤗💪👏 și mai are benzină...
Si cind te gindesti ca duminica va bifa un alt turneu, la Slatina dupa ce a fost la Oradea..
Sa mai zica cineva ca nu avem drumuri bune in Ro
Felicitari Dle Stoicescu si multa sanatate!!
Bravo nea Gigi, fi-ţi-ar pensia la PETROM, să-ţi fie! Ţin minte că-ntr-un an am participat şi eu la vreo 50 de turnee, prima care a observat că eram cam musafir p-acasă a fost nevastă-mea, la o sută (şi) ale dumitale ar trebui ca AmaTur-ul să-ţi deschidă carte de muncă!! Apropo, eşti însurat?
Felicitări domnule Stoicescu pentru pasiunea pentru acest sport și pentru spiritul de competiție de care dați dovadă.
Cred că domnul Stoicescu ar trebui scutit de plata taxei de participare la următoarele 100 de turnee. Dacă facem un calcul aproximativ, dl. Stoicescu a plătit de la începutul anului taxe de participare de cca. 4000 RON. Dacă mai adăugăm și cheltuielile cu deplasarea/cazarea/mesele la turnee, cu siguranță cheltuielile depășesc 10.000 RON, ceea ce înseamnă aproape 1000 RON lunar. Câți dintre noi investim lunar această sumă în tenisul de masă?
Domnilor organizatori de turnee, este o onoare să îl aveți pe dl. Stoicescu pe lista de participanți. Nu îi mai percepeți taxă de participare!
Felicitări domnule Stoicescu pentru pasiunea pentru acest sport și pentru spiritul de competiție de care dați dovadă.
Cred că domnul Stoicescu ar trebui scutit de plata taxei de participare la următoarele 100 de turnee. Dacă facem un calcul aproximativ, dl. Stoicescu a plătit de la începutul anului taxe de participare de cca. 4000 RON. Dacă mai adăugăm și cheltuielile cu deplasarea/cazarea/mesele la turnee, cu siguranță cheltuielile depășesc 10.000 RON, ceea ce înseamnă aproape 1000 RON lunar. Câți dintre noi investim lunar această sumă în tenisul de masă?
Domnilor organizatori de turnee, este o onoare să îl aveți pe dl. Stoicescu pe lista de participanți. Nu îi mai percepeți taxă de participare!
Cu siguranta depasesc 1000€/ luna aceste deplasari! Felicitari Globe troter/ sa ne revedem sanatosi!
Felicitări nea Gigi sunteți de apreciat, la turneul de la Săveni mi-ați arătat și mijlocul de transport cu care strabateti toată țara, să fiți sănătos să ajungeți la cât mai multe turnee, apropo la toate turneele care le voi organiza eu veți fi scutit de taxă!
Felicitări nea Gigi sunteți de apreciat, la turneul de la Săveni mi-ați arătat și mijlocul de transport cu care strabateti toată țara, să fiți sănătos să ajungeți la cât mai multe turnee, apropo la toate turneele care le voi organiza eu veți fi scutit de taxă!
Comentariu