Postat în original de roman bogdan
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa "MOS CRACIUN...SINTEM NOI" - 15.12.2012 Arad & Timișoara, editia a doua
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4659
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
Din Arad: Surugiu Sorin si Hornea ValentinUltima editare de roman bogdan; 14.dec.2012, 10:33.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....
- - - Actualizat - - -
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi ani !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....
Comentariu
Din Arad se înscrie Szivery Adrian
- - - Actualizat - - -
Apropo de drum , mergem de dimineața cu trenu ? Ma refer la trupa din Arad !
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Bogy,trebuie sa-ti spun acum ,, La multi ani "! ca miine nu pot sa vin la Tm, ca am inceput de sfirsit.
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti , dar mai ales sanatate si noroc.
Te pup si ne vedem cind bati la tobe.Ultima editare de mateidumitru; 14.dec.2012, 17:43.
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 60
Likes given: 0Likes received: 0
S-a schimbat mersul trenurilor, probabil vom ajunge cu un sfert de ora mai tarziu... anuntam telefonic din tren...Multumim pt intelegere.
Comentariu
Postat în original de rodica sicoe Vezi postCu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....
- - - Actualizat - - -
Cu parere de rau trebuie sa ma retrag....poate altadata....va doresc sarbatori fericite ...la totzi...si un La multi ani !!! d-lui BOGDAN DANESCU.....BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postBogy,trebuie sa-ti spun acum ,, La multi ani "! ca miine nu pot sa vin la Tm, ca am inceput de sfirsit.
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti , dar mai ales sanatate si noroc.
Te pup si ne vedem cind bati la tobe.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
Postat în original de drukeru Vezi postAla din clip nu e bogy, asa-i ? )))
La multi ani si din partea mea "calutule"...mi-au prins bine berile...maine continuam...)BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
...vin si eu maine daca ma primesti, Bekesi Zsolt - 232Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX
Lume multa, oameni putini...
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 60
Likes given: 0Likes received: 0
Multumim, Timișoara, multumim Bogy, La multi ani! Am tras si astazi cu ochiul la mesele vecine si am mai ,,furat'' cate ceva....
Sarbatori fericite si La multi ani tuturor ,,amaturistilor''' alaturi de cei dragi...Multumim tuturor celor care ne-au incurajat si au crezut in noi, domnul csaba de la agnita, Iuliu Zedler, Marcu{cel cu arcu}, si nu in ultimul rand domnullui Levi ale carui lemne cu ,,suflet"' au ,,dat"" tare si cu folos in mingea de celuloid si astazi....Dumnezeu sa va daruiasca sanatate si succes tuturor.
Ps. Ne cerem iertare daca am omis pe cineva din marea familie a Amaturului,care ne-a fost aproape...Cu stima, fratii Gavrilovici.
Comentariu
Postat în original de clickofmind Vezi postA fost superb, m'am simtit ca'ntotdeauna !!!
Asteptam ceva poze ...
Pozele sint pe prima pagina la postul nr. 3.BLADE: Stiga Allround Classic
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:48.Procesare...X
Comentariu