Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Schimb (vand) lemn Andro Temper Tech OFF+ cu maner FL 87gr, in stare impecabila, cu aceeasi lemn doar cu maner ST (drept), daca e interesat cineva de lemn pretul e de 150 ron.- reducere 130 ron
Desi din poze mie mi se pare mai uzata, am incredere in d-voastra ca e folosita numai 5 ore...
Trimite-ti-o va rog pe numele Dan Stoenescu la adresa str. Grigore Alexandrescu nr.59, et. 3, sect.1, București. Anuntati-ma va rog cand ati pus-o la posta si data estimata a ajungerii la destinatie.
Ma bag ca musca in lapte, dar sa stiti ca topshetul de la Bluefire, chiar in stare nou-nouta, are niste reflexii ciudate, parca ar avea denivelari. Se pare ca aceste reflexii sunt produse de buretele cu o structura celulara foarte grosiera. Asa arata si M1 al meu cand l-am desfacut, imi era teama ca e rebut, dar m-am linistit, asa sunt toate din gama Bluefire. Scuze de offtopic, dar am considerat necesara lamurirea, pentru cei care inca nu s-au intalnit cu aceasta familie de fete.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Desi din poze mie mi se pare mai uzata, am incredere in d-voastra ca e folosita numai 5 ore...
Trimite-ti-o va rog pe numele Dan Stoenescu la adresa str. Grigore Alexandrescu nr.59, et. 3, sect.1, București. Anuntati-ma va rog cand ati pus-o la posta si data estimata a ajungerii la destinatie.
...fata are o urma de transpiratie (oxidare) in dreapta jos de la degetul aratator (fiind folosit pe rever), in rest fata e impecabila, jucata cum am mai spus aprox 5 ore (3 antrenamente)...astept sa ma sunati pt detalii
...fata are o urma de transpiratie (oxidare) in dreapta jos de la degetul aratator (fiind folosit pe rever), in rest fata e impecabila, jucata cum am mai spus aprox 5 ore (3 antrenamente)...astept sa ma sunati pt detalii
Comentariu