nici centrul lamont nu va fi prezent la turneul de la reghin.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU "A" LA REGHIN
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de radu0ce premi sunt?TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
pai...am vreo 6 ani de tenis de masă numai k nu`s legitimat.. imi spui?Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
pai da, poate o sa pierd dar sa stiu macar pentru ce merg acolo..Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1852
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
Postat în original de radu0pai da, poate o sa pierd dar sa stiu macar pentru ce merg acolo..
oricum vino si sigur o sa-ti placa !Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de radu0pai da, poate o sa pierd dar sa stiu macar pentru ce merg acolo..TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
nu am intrat in primi 16 in concurs? pai...is sigur pe mine..si pe ce juniori sunt poate o sa vin sa vedeti de ce sunt in stare si asa o sa fie cel mai bineSchlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
Pai vezi?, hai intii macar la un turneu si apoi intreaba de premii.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBNPai vezi?, hai intii macar la un turneu si apoi intreaba de premii.Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
Daca asa gandesti nu are rost sa mai iesi din casa!!Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
poate o sa vin desi nu stiu cu ce, Florin abia astept sa schimb niste mingi cu tine.Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
cadet- 11.iul.2007
- 745
- Piatra Neamț
- 65
Likes given: 0Likes received: 0
deja uimesti asistenta...eu joc de 6 ani si 12 luni cu stanga din cei 30 si restul am curaj sa joc cu tine (asta-i pentru descurajare)
Comentariu
Ganditi-va, un junior plin de incredere, nu-i rau...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
selectie naturala vad ca esti foarte mistocar ) sau ai ceva cu mine?Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
Radu mergi la un turneu amatour(poate chiar la Reghin) si vezi care e nivelul tau de joc comparativ cu al celorlalti jucatori. Si acum zici ca faci antrenamente zilnic dar evident conteaza cum si cu cine le faci....
Bafta in continuarePrimorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
Postat în original de selectia naturaladeja uimesti asistenta...eu joc de 6 ani si 12 luni cu stanga din cei 30 si restul am curaj sa joc cu tine (asta-i pentru descurajare)TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2414
- Reghin
- 58
Likes given: 240Likes received: 423
Postat în original de radu0Postat în original de FlorinBNPai vezi?, hai intii macar la un turneu si apoi intreaba de premii.
Comentariu
No, musai sa ma uit pe ceva inregistrari ca nu-mi amintesc daca joci cu stinga. Asta ar putea fi o explicatie ca l-ai batut o data pe liderul acestui sport.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
turneul de la reghin
va rog spuneti-mi ce posibilitati de cazare aveti pentru simbata noaptea, ce confort si la ce pret
in alta ordine de idei, frumoase replicile organizatorilor si a lui tycutz, vizavi de juniorul din alba
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Re: turneul de la reghin
Postat în original de mateidumitruva rog spuneti-mi ce posibilitati de cazare aveti pentru simbata noaptea, ce confort si la ce pret
in alta ordine de idei, frumoase replicile organizatorilor si a lui tycutz, vizavi de juniorul din alba
Variante de cazare sunt multe insa difera preturile
Veti primi in cel mai scurt timp de la dl Kantor cele mai bune variante de cazare.Numai bine
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:02.Procesare...X
Comentariu