Se retrage Stroe Ionel, Bacău. Mulțumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Festivalul Iernii, ediția XV", Fălticeni, Sambata 17.12.2022
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 09.mar.2014
- 512
- Suceava
- 67
Likes given: 26Likes received: 211
Cu părere de rău se retrage Istrate Ghiorghita- open. Va doresc succes tuturor, organizatori și concurenți.
Comentariu
Se retrage Tauciuc Edi Suceava avansati
Sent from my iPhone using TapatalkLemn Innerforce Zlf
Fh Dignis 09C
Bh Dignis 05
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
Cu scuzele de rigoare.... ilies ioan m.a suat în jurul orei 18.. și mi-a zis să îl retrag pentru că îl doare piciorul... iar eu m.am luat alte treburi și am uitat... acuma vă rog punctele de penalizare să le puneți la mine.. sunt dispus să fiu suspendat... sau alte pedepse mie, numai să nu fie penalizat ilieș pentru că nu are vină.... vina îmi aparține în totalitate...
Vă mulțumesc pentru înțelegere!Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
-
Avind in vedere ca ILIES Ioan a anuntat in termen ca nu poate participa, nu poate fi penalizat.
In schimb pentru URSULEAN Vasile,conform proverbului "greseala recunoscuta este pe jumatate iertata" decizia CD este:
primeste avertisment pentru faptul ca a uitat sa anunte, si daca in urmatoarele 6 luni se mai intimpla asemenea omisiuni, pe linga penalizarea de atunci se adauga si penalizarea de acum.PRIZA TOK likes this.
- Aprecieri 1
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Hagatis Andrei se retrage, am sperat pana in ultima clipa ca pot sa vin, bafta participantilorBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Comentariu
-
R.
"Vă rugăm ca cererile de motivare (nume, prenume, turneu, categorie), însoțite de documentele justificative (concediu medical, adeverință medicală, etc...) ale absențelor/retragerilor să le trimiteți la adresa de email cd.amatur@yahoo.com (de preferat) sau pe whatsapp (0757251938 – Darabă Gabriel). Pe documentele trimise, vă rugăm să ștergeți/acoperiți datele personale de identificare (CNP, serie și nr. CI, adresă, etc...) și să lasați vizibil doar numele și prenumele. Asta pentru a respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR). După analizarea cererilor și a documentelor atașate, decizia motivării va fi luată de Comitetul Director."
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5735
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
Se reinscrie și Ben Hagatis și, probabil, Orza
Se întra foarte greu pe pagina, nu știu de ceBen likes this.of all the things i lost i miss my mind the most
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 28.feb.2016
- 3212
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4678Likes received: 1893
Foarte greu se întra pe pagina, nu știu de cePrimorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5735
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
Se transfera Mhalache la av dacă este le la Hobbyof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1851
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
Se retrage familia Morosan de la avansați,
Ionel, Alexandru și Sara.Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
De ce penalizare? M-am retras ieri cand inca era termen, si astazi m-am rinscris, am prelungit momentul cat mai mult py ca mi-am dorit sa participBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
-
Multumesc pentru intrebare. Retragerea limita este joi, pana la ora 21.
"Ultima retragere fara penalizare:
Joi, 15.XII.2022, ora 21.
Retragerea jucatorilor inainte de termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor, de pe lista de asteptare, dupa termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor dupa termen (R): 2 puncte;
Absenta nemotivata (N): 3 puncte.
Se suspenda pe o perioada de trei luni jucatorul care acumuleaza minimum 6 puncte de penalizare."
"Yesterday, 23:06
Hagatis Andrei se retrage, am sperat pana in ultima clipa ca pot sa vin, bafta participantilor". Te-ai retras la ora 23, deci ai primit R. Daca participi la turneu, iti voi anula penalizarea.
Jucatorul a participat, deci i-am anulat penalizarea!Ultima editare de GabrielD; 17.dec.2022, 20:37.
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:00.Procesare...X
Comentariu