Buna ziua! Imi puteti sugera va rog o fata de paleta cu un spin cat mai taios pentru un joc de tatonare pe Bh, sant curios de pareri.Viteza nu conteaza in schimb ar fi de preferat sa aibe si un control decent
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fata cu spin puternic
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Salut, cred ca ti-ar trebui o chinezeasca lipicioasa. Un Geospin Tacky sau un LKT Pro XT ar fi potrivite.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Topicul cea mai spinoasa fata : http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...=cele+spinoase
Joola Rhyzm,recomandarea mea.
Comentariu
Mersi mult pentru recomandari, nu vazusem ca este deja un topic pentru asta, scuzele de riguare.
- - - Actualizat - - -
Ce parere aveti despre DHS Hurricane 3?
- - - Actualizat - - -
Credeti ca DHS-ul este potrivita pentru un joc de tatonare , folosita pe BH dand mingii un efect puternic care pune dificultati adversarului in atac, oare ar fi mai potrivita o gata de la Globe pentru asta , de ex: Globe 999?
Comentariu
Postat în original de codrinpantea Vezi postMersi mult pentru recomandari, nu vazusem ca este deja un topic pentru asta, scuzele de riguare.
- - - Actualizat - - -
Ce parere aveti despre DHS Hurricane 3?
- - - Actualizat - - -
Credeti ca DHS-ul este potrivita pentru un joc de tatonare , folosita pe BH dand mingii un efect puternic care pune dificultati adversarului in atac, oare ar fi mai potrivita o gata de la Globe pentru asta , de ex: Globe 999?
Globe 999 e destul de reactiva la spinul de la advers, avand topsheet-ul mai elastic decat H3, deci ar fi mai greu de controlat.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
Este diferenta destul de mare intre Globe 999 T cu burete negru si Globe 999 national cu burete albastru...ca dealtfel si intre variantele DHS H3 comerciale, provinciale sau nationale...oricum, pentru rezultate optime, toate trebuie boostate.
Pentru un joc de rever allround, recomand Xiom Yanus, cu burete de 1.5 mm...poate face cam orice, desi nimic la superlativ....Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Am inteles, am ramas la Gloge 999 simplu, cred ca este mai potrivita si in timp imi va fi mai folositoare, multumesc frumos pentru raspunsuri!
Comentariu
Postat în original de lucis29 Vezi postDe ce nu incerci o iarba sau un sandwich? Asta chiar ar incurca adversarul.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
tenergy 05 nu este fata "taioasa" pentru joc de tonare pe bh, cu control decent, cum intreba el
e clar ca omul impinge mult si taie mult ca sa incurce adversarul, si atac prea putin
daca vrea insa sa dezvolte reverul atunci e altceva
codrin mai bine decat sa-ti iei ce vrei tu incearca o fata care sa te si ajute sa ataci
tu vrei ceva care sa te ajute la jocul tau de acum, dar nu asta e ideea, trebuie sa-ti dezvolti jocul sa poti ataca cu reverul, in afara de jocul de mijloc
o fata buna poate face si ce vrei tu dar sa te si ajute sa te dezvolti
eu am trecut prin asta ca incepator, jucam cu prieteni care nu stiau sa dea topspin daramite topspin din taiat si cand le "intepam" mingiile ii incurcam teribil
si m-am bucurat la treaba asta, mi-am luat butterfly tackines chop, excelenta pentru taiat dar sa dau eu la randul meu topspin la mingii taiate mi-era imposibil, un cosmar
toate bune pana jocul mi-a mai evoluat si am intalnit adversari care imi rupeau capul din orice taiam eu, si am realizat ca nu asta e calea, trebuie sa invat sa pun si capac ca lumea, sa dau topsin de rever, sa fac flip etc si nu numai sa ma bucur la greselile adversarului
si ma bucur ca nu am ales calea ierbii, ca asta e varianta cea mai usoara pentru toti cei care nu au chef sa-si dezvolte reverul cum trebuie si care urmaresc doar sa faca puncte usor
numai ca nu puteam sa fac treaba asta cu fata "taioasa" de aparare
ca sa nu o lungesc, pentru ce vrei tu iti trebuie o fata de aparare, gen butterfly tackiness chop sau altele
daca vrei sa si dezvolti reverul cum trebuie, o fata gen rakza 7 normala sau soft le poate face in mare pe toate: topspin, contre, capace, joc de mijloc etc, nu e "saltareata" ca tenergy, arunca destul de sus dsi te poate ajuta sa dai topspin din taiat destul de bine, etc
altfel, orice chinezeasca super lipicioasa de 40 de lei poate "intepa" mingea bine creand dificultati unor adversari incepatori care nu stapanesc tehnica bine, si poate ca nu numai
dar atatUltima editare de danr; 11.dec.2012, 22:14.
Comentariu
Postat în original de danr Vezi postaltfel, orice chinezeasca super lipicioasa de 40 de lei poate "intepa" mingea bine creand dificultati unor adversari incepatori care nu stapanesc tehnica bine, si poate ca nu numai
dar atatwww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
da unele dau topspin foarte bine, arunca sufcient de sus etc
dar nu oricare, cum ai spus si tu
am jucat cu h3 neo pe rever si am mai vazut si skyline tg 2 sau 3 nu mai stiu exact
ele dau topspin dar clasic nu sunt fete de rever
parerea mea este ca pentru rever ar fi mai potrivit ceva cu si cu burete euro jap care sa ajute si la capace, contre mai tari etc
pana sa ajungi sa joci preponderent topspin de rever, muuuuuulti ani....
si atunci nu cu chinezesti de 40 de lei
Comentariu
cadet- 07.oct.2012
- 106
- Hunedoara, Romania
- 44
Likes given: 0Likes received: 0
Cum a spus si domnul Vlad o fata buna pentru mingi taiete si cu control din punctul meu de vedere sunt Lkt PROO XT sau LKT Rapid Soft.De asemenea daca esti mai avansat sau profesionist poti sa-ti achizitionezi Gambler Reflectoid care este o fata numai pentru min gi taiate si spin cu un control foarte bun,va spun din propria esperienta,acuma am Yinhe Mars pe rever si-un LKT red diamond pe forehand si sunt foarte multumit,am un lemn antic sa zic asa si merg toate tipurile de joc cu aceasta paleta.
Comentariu
salut...poti incerca palio cj 8000,are spin ff bun,viteza medie,...super pret......nu e foarte lipicioasa.....eu am de 1 an asa ceva si inca merge f bine.....sau bty soft d13dar nus daca se mai fabrica....cu burete de 1,6 mm...este speciala pt chop...si pushuri...pt teste nu te arunca la fete scumpe...fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
Postat în original de danr Vezi postda unele dau topspin foarte bine, arunca sufcient de sus etc
dar nu oricare, cum ai spus si tu
am jucat cu h3 neo pe rever si am mai vazut si skyline tg 2 sau 3 nu mai stiu exact
ele dau topspin dar clasic nu sunt fete de rever
parerea mea este ca pentru rever ar fi mai potrivit ceva cu si cu burete euro jap care sa ajute si la capace, contre mai tari etc
pana sa ajungi sa joci preponderent topspin de rever, muuuuuulti ani....
si atunci nu cu chinezesti de 40 de leiwww.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
Va rog frumos..imi spuneti si mie care este diferenta dintre o fata Tenergy 05 fx si una din gama Bryce?Astept raspunsuri.Multumesc.
Comentariu
eu cred ca spinul este in functie de:
1.proprietatile fetelor...xiom vega europe e mai spinoasa decat gambler reflectoid
2.viteza fetelor si a lemnelor...reflectoidul este mai lent astfel ca iti permite sa tai mai adanc
3.grosimea fetelor...un reflectoid de 2 mm e mai spinos decat unul de 1,5 mm
4.viteza si flexibilitatea lemnelor...tibhar defense plus este mai lent si mai flexibil decat donic defplay senso, generand un spin mai bun
cu cat spinul creste cu atat tre sa scada viteza si controlul!
gambler reflectoid de 2 mm cred c-ar fi ok pt revertibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
Postat în original de tiby1999 Vezi postVa rog frumos..imi spuneti si mie care este diferenta dintre o fata Tenergy 05 fx si una din gama Bryce?Astept raspunsuri.Multumesc.
Bryce este facuta pentru lipirea cu speed glue, pentru a ajunge la adevaratul sau potential, iar tenergy nu necesita asemenea tratament...are tot ce ii trebuie
Daca vrei amanunte, tre sa fi mai explicit!
Comentariu
Exista si Bryce Speed, care nu necesita speed glue.
Tenergy05 e mai spinoasa decat Bryce si arunca mai sus. Deci Bryce ar fi mai buna la capace si contre, iar Tenergy05 la topspin.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:34.Procesare...X
Comentariu