Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Daca sinteti curiosi ce mai face Jean-Michel Saive
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 16.aug.2010
- 176
- București
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Daca sinteti curiosi ce mai face Jean-Michel Saive
Timo Boll ALC
FH: DHS 3 NEO 2.2
BH: DHS 3 NEO 2.2Taguri: Nimic
S-ar parea ca nu prea are inca adversar la el acasa!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
senior- 16.aug.2010
- 176
- București
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Da, si mie mi s-a parut ca e taticul lor acolo. Clubul din Bruxelles la care joaca se cheama Auderghem si e pe locul 1 in superliga lor. Adversarii lor erau aia de pe locul 2. I-au batut cu 4-0. Mai au in echipa pe unul Khou Lei, un asiatic foarte bun si un belgian VOSTES Yannick si el tare de tot. Au jucat acum 1 sapt cu aia de pe locul 3 (echipa lui Thiago Monteiro) si i-au batut si pe astia (adevarat, ceva mai greu). Saive are echipa si el ca jucator inca se mai misca bine de tot. Oricum e o vedeta in Belgia oriunde s-ar duce oamenii il recunosc. Ca o mica nota de incheiere, conditiile de la Top Tenis din București sint mult peste ce au ei la club. Lumina e varza la ei, foarte slaba si pe jos au un fel de linoleu aiurea. Si cica e cel mai mare club din Bruxelles. Mai caut si altele sa vedem cum e si pe la ei ...Timo Boll ALC
FH: DHS 3 NEO 2.2
BH: DHS 3 NEO 2.2
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Da, inca se misca bine. Oh tempora..!!
Am avut ocazia sa-l cunosc personal pe JeanMi in septembrie 1999, la Charleroi, cu ocazia unui meci din Liga Europei pe echipe...E mult deatunci...Am avut onoarea sa fac parte din galeria belgiana a lui JM...Si atunci si acum, vad, a fost si a ramas un mare nume, un sportiv de mare caracter, foarte iubit si adulat.
Ce am remarcat in filmulet este ca galeria care-l insoteste permanent este la fel de...galagioasa.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
JM va participa la turneul 2013 ITTF World Tour, Spanish Open, Euro Africa Challenge Series,17 Jan 2013 - 20 Jan 2013, Almeria, ESP, primul lui meci fiind programat, pe tabloul principal, pe 18.01 de la ora 20,15, cap 2 de serie.
- - - Actualizat - - -
articol presa: 12/29/2012 2013 ITTF World Tour, Spanish Open, Euro Africa Challenge Series
http://www.ittf.com/_front_page/ittf...ition_ID=2194&
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:33.Procesare...X
Comentariu