nu se mai ocupa nimeni de turneu la bucuresti?v-ati desumflat ce naiba ne pune provincia la respect? in sensul bun cu turneele?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cand se preconizeaza urmatorul turneu in București?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Cand se preconizeaza urmatorul turneu in București?
nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebareaTaguri: Nimic
In principiu ramine valabila data de 12 aprilie dar vedem...
Daca vrei sa pui " umarul" la organizare as fi bucuros , ca sint destule de facut ... ce zici : "te bagi " ?Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Postat în original de valigtiIn principiu ramine valabila data de 12 aprilie dar vedem...
Daca vrei sa pui " umarul" la organizare as fi bucuros , ca sint destule de facut ... ce zici : "te bagi " ?
sigur de ce nu?nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Ar fi rusinos din partea Bucurestenilor sa vina cei de la Galați sa ajute ptr. desfasurarea unui turneu .
Cred ca o sa reusim si noi acest lucru , oricum multumim ptr. sprijin.Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Postat în original de GalantPostat în original de valigtiIn principiu ramine valabila data de 12 aprilie dar vedem...
Daca vrei sa pui " umarul" la organizare as fi bucuros , ca sint destule de facut ... ce zici : "te bagi " ?nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
ba tu ori esti prost ori te faci?
Nu are nimeni drept de administrator pe forumu asta sa-i inchida gura la carcotasu asta...Primorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
Postat în original de tycutzba tu ori esti prost ori te faci?
Nu are nimeni drept de administrator pe forumu asta sa-i inchida gura la carcotasu asta...nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Pentru ca nu raspunsul lumineaza ci intrebarea, pun si eu o intrebare care sa mai "lumineze": Iar varsati tomberonul in curtea noastra?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOPentru ca nu raspunsul lumineaza ci intrebarea, pun si eu o intrebare care sa mai "lumineze": Iar varsati tomberonul in curtea noastra?nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
organizator tehnic- 01.oct.2005
- 1174
- Cluj-Napoca
- 42
Likes given: 48Likes received: 153
uita-te la tine mah baiatule cum spamezi forumu asta...te-ai inscris pe forum in februarie si ai deja 75 de mesaje toate inutile...chair crezi ca cineva e curios de replicile tale acide de mitic..poti sa intri la comentariile gazetei sau ale prosportului si sa te intalnesti cu amicii taiPrimorac Carbon
FH Dignics 09C
BH JOOLA MAXX
Comentariu
inutil esti tu ma baiatule pt ca daca ai fi stiut sa citesti intelegeai ceva sau iti citeste cineva mesajele pt ca t nu stii?mi se pare mie sau ai vocea cam subtire?nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
apropo mes.inutil fa si tu rost de o poza mai mistonu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Postat în original de cosapeweapropo mes.inutil fa si tu rost de o poza mai mistoBlade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
O "curatenie" de primavara este intotdeauna binevenitaLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Cred ca nu avea nimeni calificarea (diploma) necesara pentru a discuta cu persoana.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Nu sunt nicidecum lipsit de flexibilitate si sunt foarte tolerant dar cred ca era o cauza pierduta... Oricum accesul i-a fost restrictionat numai temporar, poate-si reconsidera putin atitudinea care-l face sa creada ca tot ce-l inconjoara "miroase a tomberon"!!!
Cred ca Florin are dreptate, ca sa vb cu dansul trebuie sa ai o "anumita" calificare .
Nu stiu ce specializare are Aditzu, poate el...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Io nu-s rau. Iert pe loc daca simt ca-i pare rau.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de valentinutilizatorul cosapewe a fost suspendat temporar
Comentariu
Postat în original de nonirode acord....nu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
domnilor stati linistiti puteam sa fac alte conturi ca sa va pot raspunde la ce ati postat dar am considerat ca din moment ce pe acest forum nu poti avea dreptul la replica decat daca esti veteran sau fost jucator de tenis de masă nu mai este cazul sa dau raspunsuri.apropo m-am uitat in urma si nu am vazut nimic de genu ca as fi cine stie ce destept,nu tre sa fii foarte destept ca sa scrii trei randuri oricine poa sa faca lucrul asta.referitor la subiectele pe care le-am postat am sa mai revin poate dupa urmatorul turneu de la buc. daca se va intimpla ca in ianuarie.a si inca ceva pt dn administrator tipul ala a inceput cu prostiile eu doar am ripostat ce era sa fac?ce fel de forum ar fi ala in care toata lumea e de acord cu toata lumea cred ca deja bat campii.va doresc forum placut .
nu va mai deranjati sa puneti pe forum pt ca nu cre ca ma mai intereseaza puteti sa il suspendati sau sa-i faceti ce vreti cine poa sa spuna ceva normal cosapewe(at)yahoo.comnu raspunsul este cel care lumineaza ci intrebarea
Comentariu
Postat în original de cosapewedomnilor stati linistiti puteam sa fac alte conturi ca sa va pot raspunde la ce ati postat dar am considerat ca din moment ce pe acest forum nu poti avea dreptul la replica decat daca esti veteran sau fost jucator de tenis de masă nu mai este cazul sa dau raspunsuri.apropo m-am uitat in urma si nu am vazut nimic de genu ca as fi cine stie ce destept,nu tre sa fii foarte destept ca sa scrii trei randuri oricine poa sa faca lucrul asta.referitor la subiectele pe care le-am postat am sa mai revin poate dupa urmatorul turneu de la buc. daca se va intimpla ca in ianuarie.a si inca ceva pt dn administrator tipul ala a inceput cu prostiile eu doar am ripostat ce era sa fac?ce fel de forum ar fi ala in care toata lumea e de acord cu toata lumea cred ca deja bat campii.va doresc forum placut .
nu va mai deranjati sa puneti pe forum pt ca nu cre ca ma mai intereseaza puteti sa il suspendati sau sa-i faceti ce vreti cine poa sa spuna ceva normal cosapewe(at)yahoo.comLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
In principiu ramine valabila data de 12 aprilie dar vedem...
Daca vrei sa pui " umarul" la organizare as fi bucuros , ca sint destule de facut ... ce zici : "te bagi " ?
am descoperit de curind aceasta comunitate virtuala, a forumului de tenis de masă. sint interesat sa ma alatur si "live", de ce nu si in eforturile de organizare a competitiilor de amatori. as dori sa stiu daca exista un nucleu care se ocupa in mod deosebit de organizare si daca data de 12 aprilie este mentinuta, in ce locatie, etc., ma rog mai multe detalii, eventual.lemn: MIZZONE-7GLASS
FH: Tackifire 1.9
BH: Slice40 1.5
0747482236
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:34.Procesare...X
Comentariu