Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cand se preconizeaza urmatorul turneu in București?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Mizzone , ramine asa cum am stabilit data de 12 aprilie pentru turneul din București , o sa deschid alt topic ptr. acest turneu ca pe topicul asta care era pentru turneu sint multe alte posturi care nu au legatura cu turneul in sine .
    Deocamdata ma descurc cu organizarea , ramine sa vedem atunci foarte aproape de data poate avem nevoie de ajutor , de la gara la sala , eventual sa cautam din timp ceva cazare ieftina cu conditii omenesti pentru doritorii din tara cu toate ca eu nu stiu un hotel la indemina pe linga sala, sala ramane "TINERETULUI " , unde s-a mai tinut si multi o stiu, diferenta acum e ca acum sint 8+1mese in loc de 5 ca data trecuta .
    Sala e in centru orasului si cel mai apropiat e hotelul Sofitel dar nu ne putem apropia de el ca e ca Burj Al Arab la preturi . La cazare ar fi o prb. de rezolvat , apoi pentru cei care vin cu trenul din tara seara si in dimineata zilei de 12 , si ce o mai aparea pe parcurs .
    Deja am "voluntari " pentru ajutor . daca e cazul o sa va solicit si dvs. ajutor , pentru ca cei veniti sa aiba conditii cit mai bune .
    Ce ne doare cel mai tare este partea cu sponsori , ca daca avem banuti ptr. turneu putem sa ni le creem singuri , in functie de importanta lor .
    Deja avem un sponsor dar nu ne poate acoperii toate cheltuielile .
    O sa revin cit mai curind cu vesti .
    Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
    Fete de palete tenis de masa
    TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

Postat în original de valigti
      Mizzone , ramine asa cum am stabilit data de 12 aprilie pentru turneul din București , o sa deschid alt topic ptr. acest turneu ca pe topicul asta care era pentru turneu sint multe alte posturi care nu au legatura cu turneul in sine .
      Deocamdata ma descurc cu organizarea , ramine sa vedem atunci foarte aproape de data poate avem nevoie de ajutor , de la gara la sala , eventual sa cautam din timp ceva cazare ieftina cu conditii omenesti pentru doritorii din tara cu toate ca eu nu stiu un hotel la indemina pe linga sala, sala ramane "TINERETULUI " , unde s-a mai tinut si multi o stiu, diferenta acum e ca acum sint 8+1mese in loc de 5 ca data trecuta .
      Sala e in centru orasului si cel mai apropiat e hotelul Sofitel dar nu ne putem apropia de el ca e ca Burj Al Arab la preturi . La cazare ar fi o prb. de rezolvat , apoi pentru cei care vin cu trenul din tara seara si in dimineata zilei de 12 , si ce o mai aparea pe parcurs .
      Deja am "voluntari " pentru ajutor . daca e cazul o sa va solicit si dvs. ajutor , pentru ca cei veniti sa aiba conditii cit mai bune .
      Ce ne doare cel mai tare este partea cu sponsori , ca daca avem banuti ptr. turneu putem sa ni le creem singuri , in functie de importanta lor .
      Deja avem un sponsor dar nu ne poate acoperii toate cheltuielile .
      O sa revin cit mai curind cu vesti .
      vali daca e spune-mi si mie poate ajut cu ceva.........numai bine!

Comentariu

daca-mi permiteti, domnu' noni, as zice ca pentru antrenament ar fi nevoie de ceva ajutor...
        eventual putem intra in cantonament de pregatire de joi sau vineri.....

Comentariu

Multumesc Noni dar nu vreau sa apelez la Galateni ptr. a face un turneu Bucurestean , e rusinos , avem si noi baietii nostri pe aici .
          Altfel ce fel de gazde am mai fi ?

Comentariu

Postat în original de bogdanel
            daca-mi permiteti, domnu' noni, as zice ca pentru antrenament ar fi nevoie de ceva ajutor...
            eventual putem intra in cantonament de pregatire de joi sau vineri.....
            tinand cont ca tre sa fac p figura frumoasa planuiesc sa vin cu 2 zile inainte si sa stau si una dupa

cred ca putem aranja cateva meciuri de pregatire

Comentariu

Postat în original de valigti
              Multumesc Noni dar nu vreau sa apelez la Galateni ptr. a face un turneu Bucurestean , e rusinos , avem si noi baietii nostri pe aici .
              Altfel ce fel de gazde am mai fi ?
              ai mai dat un raspuns de genul asta

oricum sunt pe aici daca ai nevoie de ceva.......

Comentariu

Multam' fain Noniro , daca e sa stai mai mult atunci te am in vedere ptr. citeva mingii si ceva ajutor .

Comentariu

Informatii concurs!

Salut! Sunt un fost jucator de tenis de masă..si am dat un search pe google sa vad daca se tin concursuri pentru amatori (in bucuresti) si spre bucuria mea am gasit un concurs pe data de 12 aprilie.

As dorii mai multe informatii despre acest concurs! (eventual unde as putea sa ma inscriu) multumesc mult!
                  Blade : Butterfly BalsaCarbo X3
                  FH : Tenergy 0.5 (2.0)
                  FB : Yasaka Mark V 30* (2.0)

http://www.smartprint.wordpress.com

Comentariu

poti veni si la cele din tara...intra pe "amatour.filo.ro" si vezi mai multe clasamente,turnee,calendar competitional,etc.

Comentariu

salut pe toti baietii care i-am intalnit pe la cele doua turnee,cu care am jucat tenis sambata la miercurea ciuc.s-a facut selectie naturala si nicovala a castigat felicitari.
                      YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!

Comentariu

SA MA TRECETI PE LISTA DE OPEN PENTRU 12 APRILIE LA BUCURESTI.VOI FI PREZENT.
                        YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!

Comentariu

Pt dvs. si q3maverick va sugerez ca ar fi mai bine sa va inscrieti in topicul " Turneu "A" București AMATouR-Chrotex" unde sa specificati numele, orasul de resedinta si grupa valorica in care doriti sa va inscrieti. Nu de alta dar i-i este si organizatorului greu sa va "pescuiasca" de prin toate topicurile si pot aparea omisiuni neintentionate.
                          Lemn- Bty Viscaria
                          FH - TENERGY 05
                          BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                          X