Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Acuma nu trebuie sa traduci chiar tot, extrage si tu doar o parte
Vresurile astea nu se pun...
"...Well you steal my heart, and you go away..."
"...Well I give you all my love
All my things too
Fine Cadillac baby watcha gonna do?..."
"...Well people are talkin',
All over town
You say you're gonna love me but you put me down..."
Extinde
Noapte buna !
tot incerc de la ora 7 pm,sa dorm,este 0.06..
piei azi !
Mai omule, am avut bilete acuma vreo doi ani la ZZ Top la București, dar nu am mai ajuns In schimb pe AC/DC i-am vazut la Beograd, au mers ceas.
In Timișoara nu vin asa trupe mari, dar avem noroc ca ajungem repede si la Budapesta si la Beograd, unde se cinta mult si bine.
Oricum concertul cu Guns n' Roses m-a marcat cel mai mult, pentru ca a fost acum 20 de ani, cind erau cea mai tare trupa rock din lume. Si eu eram doar un pustan...17 ani.
Si acum ceva pentru tine, daca tot zici ca te pricepi la armonie...un shuffle pe double six, marca SRV.
Cam asa scap eu de stresul de la sala...pe scena, in spatele tobelor
Poate o sa infiintam si o trupa de blues, CLUB 11 Timișoara, cu jucatorii de la sala, dar mai avem nevoie de un vocal
Bravo Bogy ! M-ai dat gata.
Daca ai nevoie de solist, Vali Suta este cel mai potrivit.
Bravo Bogy ! M-ai dat gata.
Daca ai nevoie de solist, Vali Suta este cel mai potrivit.
Ma bucur daca ti-a placut Titi
Am vorbit deja cu Vali, in ianuarie la Smiley 17, poate organizez la sala, dupa concurs si un jam session...bineinteles cu participarea lui Vali
Ma bucur daca ti-a placut Titi
Am vorbit deja cu Vali, in ianuarie la Smiley 17, poate organizez la sala, dupa concurs si un jam session...bineinteles cu participarea lui Vali
Nu am intrat pe acest topic pana acum..interesant.Am fost si eu in 1992 pe Nepstadion la Guns N Roses,100 $ am dat pe bilet,mi am facut rost de o delegatie la un targ de utilaje .btw:la banii care ii aveam nu ne puteam permite sa dormim la hotel,am dormit intr-un fel de cocioaba la Monor.Soundgarden au fost in deschidere.Am si eu o minicolectie de bilete de la cateva concerte ..e la baiat ,l am luat de cand era mic peste tot unde am fost(Metallica,ACDC,Scorpions,Yes,Dream Theater,Plant,Ozzie,Rammstein,TYA...)
Comentariu