Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Muzica-Amatur
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
1971-2020
- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de cata_60 Vezi post
Batem drumul Bucovinei sa-l ascultam. Parol!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Unul dintre cele mai bune albume de blues...Eric Clapton - "From The Cradle".
Track Listing:
01 00:00 "Blues Before Sunrise"
02 02:56 "Third Degree"
03 08:03 "Reconsider Baby"
04 11:22 "Hoochie Coochie Man"
05 14:37 "Five Long Years"
06 19:24 "I'm Tore Down"
07 22:25 "How Long Blues"
08 25:32 "Goin' Away Baby"
09 29:31 "Blues Leave Me Alone"
10 33:06 "Sinner's Prayer"
11 36:25 "Motherless Child"
12 39:19 "It Hurts Me Too"
13 42:35 "Someday After a While (You'll Be Sorry)"
14 47:01 "Standin' Round Crying"
15 50:37 "Driftin'"
16 53:44 "Groaning the Blues"BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Mai baieti (si mai "noi" si mai "vechi")...,iertati-mi ...parerea(este probabil doar a mea)...,muzica postata este deosebita...,dar prea seamana a...Eurovision,(acolo unde tarile nordice isi dau calificativele si notele mari una,alteia..., cam la fel se intampla si printre tarile din fosta Iugoslavie,din fostul URSS)...
De altfel si...noi...cei de la ..."Sa ne mai inveselim putin"...,spre rusinea noastra am...mai "saltat"niscaiva puncte de reputatie si niste ...dreptunghiulete mai verzi sau mai galbene...
Cam putin tenis de masă si cam multa..."veselie si muzica"...in ultima vreme...!!!FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6974
- Blaj
- 66
Likes given: 196Likes received: 456
- - - Actualizat - - -
Postat în original de nelu mutiu Vezi postMai baieti (si mai "noi" si mai "vechi")...,iertati-mi ...parerea(este probabil doar a mea)...,muzica postata este deosebita...,dar prea seamana a...Eurovision,(acolo unde tarile nordice isi dau calificativele si notele mari una,alteia..., cam la fel se intampla si printre tarile din fosta Iugoslavie,din fostul URSS)...
De altfel si...noi...cei de la ..."Sa ne mai inveselim putin"...,spre rusinea noastra am...mai "saltat"niscaiva puncte de reputatie si niste ...dreptunghiulete mai verzi sau mai galbene...
Cam putin tenis de masă si cam multa..."veselie si muzica"...in ultima vreme...!!!
Diversitata, prietene ... si putintica destindere. sau nu-ti place muzica ?
O sa incerc sa gasesc ceva gen muzica-tt ori tt+muzica, pentru tine, sa fi impacat. Bine ?
- - - Actualizat - - -
Am gasit...in japoneza. E bine?
Comentariu
E excelenta piesa "LA SAGRADA FAMILIA" a fostului inginer de sunet al formatiei Pink Floyd( vezi albumul Dark Side Of The Moon) insa Antonio Gaudi e unic. Cine vede operele lui din Barcelona, in special Basilica La Sagrada Familia va ramane marcat definitiv. E evident ca si Parsons a fost marcat profund si ca atare a scos un album care ii poarta numele marelui arhitect( "GAUDI" 1987). Auditie placuta!YASAKA MA LIN Soft CARBON / YASAKA RAKZA 7 Soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:57.Procesare...X
Comentariu