Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Muzica-Amatur
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
1971-2020
- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Muzica-Amatur
Postat în original de TRADU Vezi postO trupa cu adevarat speciala, care evident ca are o componenta de exceptie. Va mai aduceti aminte de ei? Auditie placuta!
Eu va propun un "supergroup" in care imi place sa cred ca exista armonie eterna: THE 27 CLUBBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Likes given: 111Likes received: 75
Ultima editare de gicu_licu; 13.apr.2013, 12:18.Lemne: Butterfly Joo SaeHyuk/ Butterfly Petr Korbel
FH :Butterfly Tenergy 64/Butterfly Tenergy 05 FX
BH :Tibhar Grass D.TecS 1.2/Butterfly Feint Long II 1.3
Comentariu
Muzica-Amatur
Postat în original de marcelgiosan Vezi post
Nu s-au dus cu mina goala irlandezii aia in America...si in final a aparut chestia asta foarte faina...bluegrass-ul.
Ricky Skaggs and The Chieftains.
http://www.youtube.com/watch?v=7QZ0e...QMEsaBOlZ_U2qQ
Alison Krauss and Union Station - Man of Constant Sorrow.
http://www.youtube.com/watch?v=ALcdF...QMEsaBOlZ_U2qQ
Earl Scruggs And Friends - Foggy Mountain Breakdown.
BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Ultima editare de marcelgiosan; 14.apr.2013, 21:50.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Scoala lui Miles Davis de pe albumul "In a Silent Way", considerat punctul de plecare al curentului jazz-rock, a produs o gramada de absolventi de exceptie. Nume ca Weather Report, Return to Forever, Mahavishnu Orchestra au scris pagini memorabile in muzica. "Birdland" este de departe cea mai cunoscuta piesa Weather Report. In memoria lui Zawinul si Pastorius care nu mai sunt printre noi va doresc vizionare placuta!!
YASAKA MA LIN Soft CARBON / YASAKA RAKZA 7 Soft
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6974
- Blaj
- 66
Likes given: 196Likes received: 456
Imi pare bine ca nu mi-ati simtit lipsa. O sa revin deseara, in forta, cu ceva special.
Hai, noroc !
Comentariu
Una dintre cele mai valoroase voci feminine romanesti este Aura Urziceanu, care a concertat si peste ocean alaturi de formatia legendarului Duke Ellington. O voce cristalina, curata si foarte calda.... Nu degeba a cantat cu succes prin toata lumea. Pacat ca electrecordul nu dispunea de echipamente si aranjamente pe masura vocii ei....Auditie placuta!
YASAKA MA LIN Soft CARBON / YASAKA RAKZA 7 Soft
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Postat în original de iuliu zedler Vezi post
Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Likes given: 111Likes received: 75
Muzica-Amatur
Daca tot am ascultat Peter Frampton, nu se poate sa nu ne amintim si de colegii sai din perioada 1969-1971, din trupa Humble Pie:
Steve Marriott-chitara solo,voce(fost la The Small Faces);
Greg Ridley-chitara bas(venit de la Spooky Tooth);
Jerry Shirley-tobe.Lemne: Butterfly Joo SaeHyuk/ Butterfly Petr Korbel
FH :Butterfly Tenergy 64/Butterfly Tenergy 05 FX
BH :Tibhar Grass D.TecS 1.2/Butterfly Feint Long II 1.3
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Muzica-Amatur
Facem ce facem si revenim obsesiv la muzica anilor `70, nu degeaba - e super faina si probabil se potriveste generatiei noastre vitregite de muzica in comunism (o mai fi fost la fel daca am fi avut Youtube?...in mod cert ne-ar fi lipsit nostalgia vinilurilor).
Totusi, se mai face si se mai canta inca muzica buna si in prezent.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6974
- Blaj
- 66
Likes given: 196Likes received: 456
Muzica-Amatur
Postat în original de TRADU Vezi postUna dintre cele mai valoroase voci feminine romanesti este Aura Urziceanu, care a concertat si peste ocean alaturi de formatia legendarului Duke Ellington. O voce cristalina, curata si foarte calda.... Nu degeba a cantat cu succes prin toata lumea. Pacat ca electrecordul nu dispunea de echipamente si aranjamente pe masura vocii ei....Auditie placuta!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de gicu_licu Vezi post
- - - Actualizat - - -
Postat în original de marcelgiosan Vezi post
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Muzica-Amatur
Week-end-ul trecut s-a "intamplat" sa se reuneasca din nou marii "guitar"-isti ai lumii la Madison Square Garden intr-un festival de exceptie si evident au aparut si primele filmari neprofesioniste de la eveniment. Pina apare un DVD cu sunet si imagine HD sa intram un pic in atmosfera.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:55.Procesare...X
Comentariu