Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Muzica-Amatur
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de marcelgiosan Vezi post
L-am "cunoscut" pe Johnny Winter cind aveam vreo 17 ani si ma aflam intr-un magazin cu casete audio si citeva cd-uri, iar printre casete am vazut albumul "Hey Where's Your Brother?". Habar nu aveam cine este Johnny Winter, dar atit de mult mi-a placut coperta albumului, incit mi-am zis ca sigur trebuie sa fie ceva rithm & blues, si nu am cum sa dau gres daca-l cumpar. Si am avut mare dreptate. Ajuns acasa nu m-am dezlipit de casetofon (dat la maxim), citeva ore.
Multumim Johnny Winter!
Johnny Winter - "Hey Where's Your Brother?"
https://www.youtube.com/watch?v=sBn9...QMEsaBOlZ_U2qQ
Track listings:
1. Johnny Guitar.
2. She Likes to Boogie Real Low.
3. White Line Blues.
4. Please Come Home for Christmas.
5. Hard Way.
6. You Must Have a Twin.
7. You Keep Saying That You're Leavin'.
8. Treat Me Like You Wanta.
9. Sick and Tired.
10. Blues This Bad.
11. No More Doggin'.
12. Check Out Her Mama.
13. I Got My Brand On You.
14. One Step Forward (Two Steps Back).BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de cata_60 Vezi postUn clasic Dream Theater,va face parte din set-listul concertului de luni seara,sper sa fie un concert fainl
dream-theater-intre-vis-si-stare-de-vegheBlade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Likes given: 111Likes received: 75
Rainbow Bridge
Joi, 30 iulie 1970, in craterul vulcanului Haleakala(ultima eruptie-sec.17; considerat,oficial,totusi,activ! ),
a carui lava a dus la crearea a peste trei sferturi din insula Maui, arhipelagul Hawaii, a avut loc
concertul "Rainbow Bridge", sustinut de Jimi Hendrix impreuna cu colegul din The Experience-tobarul Mitch Mitchell
si bassistul Billy Cox, din Band of Gypsys. Au fost doua spectacole, artistii interpretand 19 piese ce au stat la baza
realizarii, in martie 1972, a filmului-document "Rainbow Bridge"( pe insula se desfasura un soi de "experiment de sunet
si culoare, de trezire spirituala/meditatie transcedentala" la al carui succes, rolul primordial il detinea, evident, LSD).
Iata, mai jos, cateva secvente din film-concert.
- - - Actualizat - - -
Pentru cei interesati iata filmul, integral(scuze pentru calitatea peliculei).
Lemne: Butterfly Joo SaeHyuk/ Butterfly Petr Korbel
FH :Butterfly Tenergy 64/Butterfly Tenergy 05 FX
BH :Tibhar Grass D.TecS 1.2/Butterfly Feint Long II 1.3
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Gimme Shelter
Pe 31 iulie 1971 se lansa in cinematografe pelicula-document "Gimme Shelter", care ii are ca
protagonisti pe membrii The Rolling Stones, dar si pe Tina Turner, The Flying Burrito Brothers
si Jefferson Airplane. Filmul prezinta ultimele saptamani ale turneului nord-american, din 1969, al lui
Mick Jagger & Co.(adica: Keith Richards, Mick Taylor, Bill Wyman si Charlie Watts) de promovare a
albumului "Let it Bleed", incheindu-se cu dezastruosul concert in aer liber de pe pista de viteza
de la Altamont, la cativa kilometri de San Francisco unde, bodyguarzii angajati cu protectia
artistilor de pe scena, membri ai clanului de motociclisti Hells Angels s-au dedat la violente
indreptate asupra publicului si chiar a unor muzicieni, totul culminand cu uciderea, prin injunghiere,
a unui tanar negru, de 18 ani.
Datorita dramatismului sau(scenele cu uciderea tanarului sunt prinse "in direct") pelicula a fost
propusa la Festivalul Filmului de la Cannes din 1971, fiind considerata ca unul din cele mai importante
documentare rock, produse vreodata.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6974
- Blaj
- 66
Likes given: 196Likes received: 456
Monty Alexander
- - - Actualizat - - -
Postat în original de iuliu zedler Vezi post
audiez in acest moment Pure 80, dar la postare vad ca da eroare ....Mai incerc odata ...
- - - Actualizat - - -
Vizionare este posibila pe Youtube.
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Double Fantasy
Dupa o pauza auto-impusa de aproximativ 5 ani, perioada in care s-a dedicat familiei, ocupandu-se,
indeaproape, de cresterea celui de-al doilea fiu, Sean(cu Yoko Ono), John Lennon reintra intr-un
studio de inregistrari pe data de 4 august 1980 pentru a produce albumul "Double Fantasy",
care avea sa fie ultimul din timpul vietii sale( John a fost ucis in seara zilei de 8 decembrie, acelasi an, in
apropierea locuintei din New York, la intoarcere de la studioul de inregistrari, unde pregatea piesele pentru
un viitor album, "Milk and Honey", ce avea sa apara, postum, in 1984).
Iata, spre auditie, albumul "Double Fantasy"(cele 14 melodii ale discului sunt compuse, 7 de John si 7 de Yoko,
iar ordinea lor este intercalata).
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Sfarsitul nu-i aici...
Comemoram astazi, 5 august, scurgerea a 7 ani de la trecerea in nefiinta a celui care a fost
Florian Pittis. Muzician, actor, regizor, traducator si realizator de programe radio-TV,
purtator de cuvant al Marii Loje Nationale din Romania( fiind francmason, gradul 33),"Motu'"
Pittis a cochetat cu muzica tanara, in special cu muzica folk, facand parte, timp de 10 ani,
din trupa "Pasarea Colibri", alaturi de chitaristii si vocalistii Mircea Vintila si Mircea
Baniciu si de organistul Vlady Cnejevici.
Sa ne aducem aminte, din acea perioada, piesele de pe primul album al grupului, din anul 1995.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5710
- Fălticeni
- 64
Likes given: 951Likes received: 1421
Dream Theater -niste instrumentisti colosali..Myung e uluitor Petrucci e un tehnician desavarsit. Si-au promovat piesele de pe ultimul album,cu precadere... Piese care nu m-au dat pe spate,ascultasem concertul de vreo 10 ori inainte sa stiu la ce sa ma astept. Eu personal vroiam sa ascult un concert in care in partea 1 sa inceapa cu Pull Me Under ,apoi Space died Vest,Another day alea alea si in partea 2 Metropolis part 2-scenes from a Memory de la cap la coada..si buna ziua
Partea de final a concertului de la Buc am gasit-o pe net
of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
The bluegrass tribute to: AC/DC, Guns N' Roses, Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Michael Jackson.
Thunderstruck - Steve 'N' Seagulls.
https://www.youtube.com/watch?v=UoD_..._U2qQ&index=12
You Shook Me All Night Long -Hayseed Dixie.
https://www.youtube.com/watch?v=CjAu...Z_U2qQ&index=8
Sweet Child O' Mine - Iron Horse.
https://www.youtube.com/watch?v=Mlse...evSpfpYI#t=NaN
Stairway To Heaven - Iron Horse.
https://www.youtube.com/watch?v=csBj...Z_U2qQ&index=2
Call Me The Breeze -Larry Cordle & Lonesome Standard .
https://www.youtube.com/watch?v=4Clr...Z_U2qQ&index=7
Billie Jean - Honeywagon.
https://www.youtube.com/watch?v=8zy1...QMEsaBOlZ_U2qQBLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:41.Procesare...X
Comentariu