Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Prin 1977, 14 saptamani pe locul intai, 47 de saptamani in single Top-twenty Marea Britanie, la Europa Libera si tot atatea seri in care asteptam infrigurat langa un Albatros batran,ce avea antena telescopica legata cu sarma de cupru la streasina casei, pentru a prinde mai bine postul, sa aud vocea lui Andrei Voiculescu,anuntandu-l pe Paul McCartney and the Wings. Nu conta ca radioul caraia si paraia, ca volumul de multe ori se pierdea in eter! Pe fundal se auzea slab, dar amplificata in sufletul unui pusti de 17 ani, cea mai frumoasa balada scrisa vreodata, ce invingea definitiv barierele impuse de tehnica vremii, dar mai ales de...cortina de fier.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Pentru cei ce nu stiu sau au uitat ce a fost SFINX !!! ...si Zalmoxe. Cea mai buna trupa rock si cel mai bun album !
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Unele voci parca suna mai bine odata cu trecerea anilor. Exemplul Joe Cocker pare elocvent.
La fel mi se pare insa si Rod Steward. Concertul din 2004 de la Royal Albert Hall - One Night Only (pe care-l recomand cu caldura tuturor) mi se pare maxim la cum suna vocea lui Rod.
Nu prea mai ascult aceleasi piese cantate cand era mai "tinerel".
Comentariu