Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand tibhar genius sound neagra sau schimb cu tricou BTY INO
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3889
- Deva
- 74
Likes given: 2041Likes received: 1394
Postat în original de adi catri Vezi postcumpar ADAPTOR pentru robot Joola TT Buddy.astept oferte.
Succes !
multumesc pt. indrumare.9 V-2 A.stiu ca sunt in magazine dar ma intereseaza unul de la un robot care poate s-a stricat si nu mai are nevoie omul de el.dar se pare ca nu voi gasi.
Comentariu
Am vazut postul de la inceput , dar nu am un alimentator separat de robotzei , aceeasi solutie ca mai sus iti propun si eu , sa iei unul de 9 V , 2 A , si sa pui mufa de la celalalt , trebuie sa legi 2 fire si sa respecti plusul si minusul , asta in cazul in care nu are mufa potrivita .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
nu l-am folosit demult, dar cred ca e rotunda.oricum am pus un anunt cu vanzarea robotului fara adaptor.
Comentariu
cadet- 07.oct.2012
- 106
- Hunedoara, Romania
- 44
Likes given: 0Likes received: 0
mi-l tineti varog o saptamana daca doriti ca eu cred ca-l cumpar!ca avem sala de antrenament si trebuie sa vb cu baietii sa vedem ce zic.
Comentariu
junior- 08.iun.2011
- 113
- Romania,Fălticeni
- 28
Likes given: 1Likes received: 0
" Sa faci capitane o tara ca soarele sfant de pe cer ! " Corneliu Zelea Codreanu
Comentariu
lemnul este un off spre off + format din 5 straturi de lemn si 2 de texalium.
http://www.killerspin.com/diamond-tx.html
adaugare rakza 7 soft la vanzare 50 ron.dimensiuni maine.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:07.Procesare...X
Comentariu