Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Calendar 2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de GeluBv Vezi post
    Avand in vedere ca suntem la inceput de an si mai sunt vreo 10 luni pana la organizarea turneului final poate si in anul acesta se alege vreuna din variantele propuse. Daca anul acesta nu se ajunge la o intelegere, acord in acest sens doresc ca pe viitor , incepand cu 2024 sa se organizeze intr-una din variantele propuse, adica fie 2 localitati din tara, fie 4 pentru fiecare categorie in parte.

Corect, am sustinut ideea, o sustin, dar daca citesti ideea principal se refera la anul 2024. In 2023 daca este posibil. Nu am impus, respect votul dat. Atunci era conjunctura de asa maniera incat nu se impunea schimbarea localitatii organizatoare. Anul acesta hotararea am luat-o poate prea devreme. Anul trecut cam prin Martie-Aprilie s-a stabilit. Este un punct de vedere, o parere, o opinie, o propunere daca prounerea este tardiva, subiectul este incheiat, din punctul meu de vedere administratorul site-ului poate sa stearga aceasta propunere.

Comentariu

Postat în original de Kantor Imre-Zoltan Vezi post

Avand in vedere ca suntem la inceput de an si mai sunt vreo 10 luni pana la organizarea turneului final poate si in anul acesta se alege vreuna din variantele propuse. Daca anul acesta nu se ajunge la o intelegere, acord in acest sens doresc ca pe viitor , incepand cu 2024 sa se organizeze intr-una din variantele propuse, adica fie 2 localitati din tara, fie 4 pentru fiecare categorie in parte.

Corect, am sustinut ideea, o sustin, dar daca citesti ideea principal se refera la anul 2024. In 2023 daca este posibil. Nu am impus, respect votul dat. Atunci era conjunctura de asa maniera incat nu se impunea schimbarea localitatii organizatoare. Anul acesta hotararea am luat-o poate prea devreme. Anul trecut cam prin Martie-Aprilie s-a stabilit.
      Total neprofesionist ca aceste lucruri sa vina din partea unui coordonator fara acoperire clara.
      Daca participa profesionist la discutii cu siguranta isi aducea aminte exact cand aceste lucruri au fost hotarate si discutate.Va rog respectos Domnule Coordonator nu mai folositi populisme si neadevaruri in postari legate de subiecte importante pt Amatur.Am avut anul trecut multe discutii cu organizatorii de la LAZAREA care au inaintat discutii la nivel de administratie locala si chiar prefectura judetului pentru sprijin, si chiar si eu le-am oferit sprijinul meu, pentru ca erau ferm convinsi, ca Domnul Coordonator al zonei ii sprijina si poarta discutii la nivel de conducere ca desfasurarea sa fie anul acesta la LAZAREA si i-ati tradat neobtinind nici macar un vot, chiar si dumneavoastra ati votat ARAD oferind al doilea vot in favoarea celor care acuma va prea slavesc si va aduleaza.Din partea mea o mare rusine pentru colegii nostri dragi din ungurime, si nu numai , de altfel si a noastra tuturor amaturistilor ca suntem reprezentati de astfel de fatarnici.

Mie personal mi-se zburleste parul cand aud atatea aberatii si discutii non sens, cand stim ca si la nivel de conducere sunt o gramada de probleme de rezolvat si nu se implica mai nimeni pt analizarea lor si studierea lor ca impact general.Eu am fost unul vehement care am tinut Coonducerea, oricare a fost ea, sub presiunea continua de a rezolva cat mai democratic si Regulamentar,si au mai fost si alti ca mine , dar acum sa ma ierte SFANTUL DUH de la cine sa mai avem pretentii sa analizeze, sa studieze si sa elaboreze raspunsuri si anunturi pertinente cand intreaga conducere a ramas in 2 oameni si asta ma refer la Toma Florin si la Cozma Catalin care oricum sunt incarcati, sau supraincarcati cu indatoriri directe,buget,calendar,legitimati etc , nelundu-i in calcul pe Apian Florin care duce o munca titanica cu Clasamentul, Calendarul si www.Amatur.ro, dar care din bun simt l-am vazut pe ici colo cu cate un raspuns pragmatic , si nici pe Avram Nicolae care se ocupa de problemele care eu le-am propus sa fie externalizate si au fost votate, dar schimbate de stim noi cine, si cam atat.

Eu le ofer in acest moment o mare compasiune celor din conducere, si chiar astept linistit momentul cand se vor lua masuri de restructurare impuse deja acestui circuit.

Propunere in 2 decembrie 2021

02.dec.2021, 15:48

Bună ziua
      Colegi din Piatra Neamț vin cu propunea de a organiza anul acesta turneul Campionilor.
      Două săli polivalente una lângă cealaltă.
      Capacitatea meselor 40-45
      Număr de participanți - 350-480
      Turneul se va organiza pe 2 zile
      Organizator :
      ACS KAMARAD PIATRA NEAMȚ
      Reprezentat prin -
      Bubulac Cristi
      Savina Dan
      Rogin Florin
      Zaharia Ciprian

Cu sprijinul d-lor -
      Beltechi Dumitru (Emi)
      Sebi Rojnita
      Mulțumim!!!

Decizie a coordonatorillor in data de 14.12.2021

Calendar 2022
      15.dec.2021, 09:00
      https://www.amatur.ro/tenisdemasa/cal_2022? - Centralizare propuneri.

CALENDAR TURNEE A+ 2022

MARTIE 2022
      A+ 12-13 mart - BUCUREȘTI (Antilopa) - zona 3

APRILIE 2022
      A+ 9-10 apr - TOPOLOVENI - zona 5

MAI 2022
      A+ 14-15 maI - LUNCAVIȚA - zona 2

IUNIE 2022
      E+ 11-12 iun - CLUJ-NAPOCA "BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup"

IULIE 2022
      A+ 16 iul - FĂLTICENI - zona 1

SEPTEMBRIE 2022
      R+ Zona 1 – Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui:

R+ Zona 2 – Vrancea, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța:

R+ Zona 3 – București, Ilfov, Giurgiu, Teleorman: BUCUREȘTI (Antilopa)

R+ Zona 4 – Ialomița, Călărași, Buzău, Dâmbovița, Prahova:

R+ Zona 5 – Argeș, Valcea, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinți:

R+ Zona 6 – Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureș: OCNA SIBIULUI

R+ Zona 7 – Caraș Severin, Timiș, Arad, Hunedoara, Bihor: REȘIȚA - sala polivalentă

R+ Zona 8 – Alba, Cluj, Bistrița, Sălaj, Maramureș, Satu Mare: OCNA MUREȘ

OCTOMBRIE 2022
      TC 15-16 oct PIATRA NEAMȚ - Turneul Campionilor "Memorialul Marcel Giosan"​​

Comentariu

Asa cum zicea din cate am inteles Ion Ratiu : „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“

​Si prin urmare si parerea mea este ca pentru a lua in final cea mai buna hotarare trebuie sa avem cat mai multe pareri chiar total diferite initial pe care sa le dezbatem ca ar fi contra productiv\nociv chiar sa urmam toti parerea unui "lider suprem".(nici o aluzie la vreun membru din conducerea Amatur)

Deocamdata sunt destul de putine pareri dar tot mai bine decat deloc.

Acordarea TC 2023 a avut multe vici de procedura ca sa nu spun altfel prin urmare aceasta decizie trebuie reviziuita si reluata cu prioritate si apoi mai vedem ce se intampla cu TC 2024 si asa mai departe . Nu putem merge mai departe cu eventuale pareri de genul "Da,nu a fost in regula schimbam la anul" acum s-a gresit acum trebuie schimbat ca timp este suficient asa cum vedem si din discutiile legate de TC 2022 din posturile de mai sus.

Revenind la domnul Toma pentru domnul Kantor dar nu numai hai sa incepem si sa admitem chiar cuvantul folosit de dumnealui adica frustari ,echipa Aradului a facut eforturi considerabile sa uneasca echipa, asa cum zicea chiar domnul Toma ca nu s-a mai realizat nicaieri in Amatur, si multa munca deja chiar si pentru prezentarea ofertei (sa pui cap la cap deocamdata teoretic ce vei oferi) si apoi sa afli asa cum zice domnul Toma "" In nici-un caz Lazarea sau Aradul, indiferent de conditiile oferite​".​ adica tot efortul tau nici macar nu a fost luat in considerare adica si-a batut joc de noi si in traducerea mea suna si asa "faceti oferta fraierilor ca si asa nu ma uit la ea" , a facut si discriminare intre membri Amatur .In plus nici dupa ce i-am atras atentia nu am vazut o parere de rau sau ceva de genul ci doar ca nu intelegem noi si mai apoi a zis ca nu mai are ce dialoga\dezbate ca probabil oricum el nu trebuie sa dea socoteala.

Da ,nu se schimba mare lucru cu o demisie\demitere din conducerea Amatur a domnului Toma Florin dar este un prim pas spre o schimbare mai mult decat necesara la varful Amatur, cel mai mare beneficiu l-ati avea voi cei din CD aratand ca luati masuri si cand gresiti voi nu doar cand sa zicem un muritor de rand din Amatur greseste ceva.

Desigur urmatorii pasi ar trebui sa fie sa nu mai existe cumul de functii in Amatur si alegeri libere pentru conducerea Amatur si cum ziceam intr-un post anterior as prefera sa dezbatem dupa ce terminam cu TC 2023.

Si la fel am mai spus nimeni nu este de neinlocuit si domnul Toma a iesit cu postarea pe tema TC 2023 , il apreciez ca a fost primul din CD , si-a spus parerea dar din pacate pentru el modul lui de gandire nu este benefic Amatur .

De exemplu domnul Vladoiu Gelu ,desigur din alte motive si exclusiv din proprie initiativa, s-a retras si a devenit coordonator onorific si din postura asta ajuta in continuare Amatur.La fel ar putea face si domnul Toma Florin.

Istvan Fekete (PItzi)
        Poje Poje likes this.

Comentariu

Postat în original de Pitzi Vezi post
          Asa cum zicea din cate am inteles Ion Ratiu : „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“

​Si prin urmare si parerea mea este ca pentru a lua in final cea mai buna hotarare trebuie sa avem cat mai multe pareri chiar total diferite initial pe care sa le dezbatem ca ar fi contra productiv\nociv chiar sa urmam toti parerea unui "lider suprem".(nici o aluzie la vreun membru din conducerea Amatur)

Deocamdata sunt destul de putine pareri dar tot mai bine decat deloc.

Acordarea TC 2023 a avut multe vici de procedura ca sa nu spun altfel prin urmare aceasta decizie trebuie reviziuita si reluata cu prioritate si apoi mai vedem ce se intampla cu TC 2024 si asa mai departe . Nu putem merge mai departe cu eventuale pareri de genul "Da,nu a fost in regula schimbam la anul" acum s-a gresit acum trebuie schimbat ca timp este suficient asa cum vedem si din discutiile legate de TC 2022 din posturile de mai sus.

Revenind la domnul Toma pentru domnul Kantor dar nu numai hai sa incepem si sa admitem chiar cuvantul folosit de dumnealui adica frustari ,echipa Aradului a facut eforturi considerabile sa uneasca echipa, asa cum zicea chiar domnul Toma ca nu s-a mai realizat nicaieri in Amatur, si multa munca deja chiar si pentru prezentarea ofertei (sa pui cap la cap deocamdata teoretic ce vei oferi) si apoi sa afli asa cum zice domnul Toma "" In nici-un caz Lazarea sau Aradul, indiferent de conditiile oferite​".​ adica tot efortul tau nici macar nu a fost luat in considerare adica si-a batut joc de noi si in traducerea mea suna si asa "faceti oferta fraierilor ca si asa nu ma uit la ea" , a facut si discriminare intre membri Amatur .In plus nici dupa ce i-am atras atentia nu am vazut o parere de rau sau ceva de genul ci doar ca nu intelegem noi si mai apoi a zis ca nu mai are ce dialoga\dezbate ca probabil oricum el nu trebuie sa dea socoteala.

Da ,nu se schimba mare lucru cu o demisie\demitere din conducerea Amatur a domnului Toma Florin dar este un prim pas spre o schimbare mai mult decat necesara la varful Amatur, cel mai mare beneficiu l-ati avea voi cei din CD aratand ca luati masuri si cand gresiti voi nu doar cand sa zicem un muritor de rand din Amatur greseste ceva.

Desigur urmatorii pasi ar trebui sa fie sa nu mai existe cumul de functii in Amatur si alegeri libere pentru conducerea Amatur si cum ziceam intr-un post anterior as prefera sa dezbatem dupa ce terminam cu TC 2023.

Si la fel am mai spus nimeni nu este de neinlocuit si domnul Toma a iesit cu postarea pe tema TC 2023 , il apreciez ca a fost primul din CD , si-a spus parerea dar din pacate pentru el modul lui de gandire nu este benefic Amatur .

De exemplu domnul Vladoiu Gelu ,desigur din alte motive si exclusiv din proprie initiativa, s-a retras si a devenit coordonator onorific si din postura asta ajuta in continuare Amatur.La fel ar putea face si domnul Toma Florin.

Istvan Fekete (PItzi)
          Părerea mea ca devii obositor, îți pica pe dl Toma și nu poți sa te oprești

Comentariu

Postat în original de Zosim1 Vezi post

Total neprofesionist ca aceste lucruri sa vina din partea unui coordonator fara acoperire clara.
            Daca participa profesionist la discutii cu siguranta isi aducea aminte exact cand aceste lucruri au fost hotarate si discutate.Va rog respectos Domnule Coordonator nu mai folositi populisme si neadevaruri in postari legate de subiecte importante pt Amatur.Am avut anul trecut multe discutii cu organizatorii de la LAZAREA care au inaintat discutii la nivel de administratie locala si chiar prefectura judetului pentru sprijin, si chiar si eu le-am oferit sprijinul meu, pentru ca erau ferm convinsi, ca Domnul Coordonator al zonei ii sprijina si poarta discutii la nivel de conducere ca desfasurarea sa fie anul acesta la LAZAREA si i-ati tradat neobtinind nici macar un vot, chiar si dumneavoastra ati votat ARAD oferind al doilea vot in favoarea celor care acuma va prea slavesc si va aduleaza.Din partea mea o mare rusine pentru colegii nostri dragi din ungurime, si nu numai , de altfel si a noastra tuturor amaturistilor ca suntem reprezentati de astfel de fatarnici.

Mie personal mi-se zburleste parul cand aud atatea aberatii si discutii non sens, cand stim ca si la nivel de conducere sunt o gramada de probleme de rezolvat si nu se implica mai nimeni pt analizarea lor si studierea lor ca impact general.Eu am fost unul vehement care am tinut Coonducerea, oricare a fost ea, sub presiunea continua de a rezolva cat mai democratic si Regulamentar,si au mai fost si alti ca mine , dar acum sa ma ierte SFANTUL DUH de la cine sa mai avem pretentii sa analizeze, sa studieze si sa elaboreze raspunsuri si anunturi pertinente cand intreaga conducere a ramas in 2 oameni si asta ma refer la Toma Florin si la Cozma Catalin care oricum sunt incarcati, sau supraincarcati cu indatoriri directe,buget,calendar,legitimati etc , nelundu-i in calcul pe Apian Florin care duce o munca titanica cu Clasamentul, Calendarul si www.Amatur.ro, dar care din bun simt l-am vazut pe ici colo cu cate un raspuns pragmatic , si nici pe Avram Nicolae care se ocupa de problemele care eu le-am propus sa fie externalizate si au fost votate, dar schimbate de stim noi cine, si cam atat.

Eu le ofer in acest moment o mare compasiune celor din conducere, si chiar astept linistit momentul cand se vor lua masuri de restructurare impuse deja acestui circuit.
            Esti cel mai mare intrigant din acest circuit. Cu asta te ocupi cu intrigi, barfe de 2 lei . Vrei sa postez pe forum mesajul pe care mi l-ai trimis in ziua votului? Daca votam Medias eram cel mai OK. Eu votez intotdeauna dupa liberul consintamat al meu, nu votez dupa cum vrea unul sau altul. In momentul in care in ultima secunda se retrage o localitate in favoarea celeilalte trebuia sa oprim votul. Eu am votat cu Aradul in ideea in care erau 3 voturi pt. Medias 1 pentru Arad, daca votam Aradul aveam sansa ca votul final al lui Catalin sa echilibreze votul si sa reflectam asupra ofertelor. In momentul in care erau 3 voturi pro Mediassi imi iroseam votul pentru Lazarea practic zarurile erau aruncate. Eu si acum sustin ca votul s-a luat pripit anul trecut, noi practic nu stim daca salile respective la data turneului final sunt libere. Abia anul acesta se stie calendarul competitional al salilor respective, dar noi deja ne-am pronuntat. Avem certitudinea ca salile sunt libere? Nu. In plus avem 2 experiente negative cu Tg-Jiu si Piatra Neamt si sunt sceptic si in ceea ce priveste organizarea de anul acesta.

Imi place ca pana acum ziceai ca singurul om competent in tot Amaturul este Florin Apian, acum vad ca ti-ai schimbat paleta electorala. Cu tradarile si fatarniciile lasa-le mai usor pentru ca nu vreau sa ies cu intrigile tale pe forum. Intra si altii. Pregateste Turneul Campionilor si ai grija de sanatate!!!
            ghitza ghitza likes this.

Comentariu

Esti cel mai mare intrigant din acest circuit. Cu asta te ocupi cu intrigi, barfe de 2 lei . Vrei sa postez pe forum mesajul pe care mi l-ai trimis in ziua votului? Daca votam Medias eram cel mai OK. Eu votez intotdeauna dupa liberul consintamat al meu, nu votez dupa cum vrea unul sau altul. In momentul in care in ultima secunda se retrage o localitate in favoarea celeilalte trebuia sa oprim votul. Eu am votat cu Aradul in ideea in care erau 3 voturi pt. Medias 1 pentru Arad, daca votam Aradul aveam sansa ca votul final al lui Catalin sa echilibreze votul si sa reflectam asupra ofertelor. In momentul in care erau 3 voturi pro Mediassi imi iroseam votul pentru Lazarea practic zarurile erau aruncate. Eu si acum sustin ca votul s-a luat pripit anul trecut, noi practic nu stim daca salile respective la data turneului final sunt libere. Abia anul acesta se stie calendarul competitional al salilor respective, dar noi deja ne-am pronuntat. Avem certitudinea ca salile sunt libere? Nu. In plus avem 2 experiente negative cu Tg-Jiu si Piatra Neamt si sunt sceptic si in ceea ce priveste organizarea de anul acesta.

!
              Definitie dex

INTRIGÁ, intríg, vb. I. 1. Tranz. (La pers. 3) A deștepta curiozitatea, îngrijorarea, suspiciunea cuiva, punându-l pe gânduri.

Daca te referi strict la aceasta definitie sunt aproape de acord cu dumneavoastra, mai putin cea cu "barfe de 2 lei" care e de 2 bani, dar eu as aprecia daca ati adapta la actualitate si in loc de intriga veti folosi sintagma de strateg care aici mi-se pare mai ok.In rest mesajul dumneavoastra este primtre putinele din ultimul timp care intradevar ma ung la suflet, la propriu, si exprima perfect realitatea.Cat tine de rezervarea Sali Polivalente si Hotelui Binder Bubi care intradevar au un grad foarte mare de ocupare am facut aceste demersuri inca din luna NOIEMBRIE cand am platit si avansul( puteti verifica oriunde si pe booking), si daca nu se concretiza alegerea locatiei mutam doar data pt un eventual turneu A.

Imi place ca pana acum ziceai ca singurul om competent in tot Amaturul este Florin Apian, acum vad ca ti-ai schimbat paleta electorala. Cu tradarile si fatarniciile lasa-le mai usor pentru ca nu vreau sa ies cu intrigile tale pe forum. Intra si altii. Pregateste Turneul Campionilor si ai grija de sanatate!!!
              Imi sustin sus si tare aceasta afirmatie pentru Florin Apian, si o aveam si pt. Pali Tokos, in rest mi-am exprimat compasiunea mea fata de cei aflati in conducere care au o sarcina dificila in momentul de fata, si care fac aceasta munca voluntari si nu prin competenta meseriei lor.Pali a fost manager la Harghita Hepe daca nu stiati.
              La Turneul Campionilor se lucreaza deja de cateva saptamani bune, au fost deja atrasi oameni competenti in echipa organizatorica, care cuprinde si echipa de la Alba Iulia din 2018, sunt si din conducerea Romgaz Medias, sunt si de la Primaria Medias, si vin si organizatori noi ca Nelutu Darlea, si sper ca si echipa Amatur se va ridica la inaltimi ca la Alba Iulia.

Multumesc frumos de grija purtata pt sanatatea mea​

Comentariu

Rugam adminul să mute discuțiile la dezbateri sau la f.....pai stricați pagina lui Florin...se poate...sau o pagină nouă de transparență a C D ului să vadă și cotizații Amaturului....

Comentariu

Postat în original de Zosim1 Vezi post

Definitie dex

INTRIGÁ, intríg, vb. I. 1. Tranz. (La pers. 3) A deștepta curiozitatea, îngrijorarea, suspiciunea cuiva, punându-l pe gânduri.

Daca te referi strict la aceasta definitie sunt aproape de acord cu dumneavoastra, mai putin cea cu "barfe de 2 lei" care e de 2 bani, dar eu as aprecia daca ati adapta la actualitate si in loc de intriga veti folosi sintagma de strateg care aici mi-se pare mai ok.In rest mesajul dumneavoastra este primtre putinele din ultimul timp care intradevar ma ung la suflet, la propriu, si exprima perfect realitatea.Cat tine de rezervarea Sali Polivalente si Hotelui Binder Bubi care intradevar au un grad foarte mare de ocupare am facut aceste demersuri inca din luna NOIEMBRIE cand am platit si avansul( puteti verifica oriunde si pe booking), si daca nu se concretiza alegerea locatiei mutam doar data pt un eventual turneu A.

Imi sustin sus si tare aceasta afirmatie pentru Florin Apian, si o aveam si pt. Pali Tokos, in rest mi-am exprimat compasiunea mea fata de cei aflati in conducere care au o sarcina dificila in momentul de fata, si care fac aceasta munca voluntari si nu prin competenta meseriei lor.Pali a fost manager la Harghita Hepe daca nu stiati.
                  La Turneul Campionilor se lucreaza deja de cateva saptamani bune, au fost deja atrasi oameni competenti in echipa organizatorica, care cuprinde si echipa de la Alba Iulia din 2018, sunt si din conducerea Romgaz Medias, sunt si de la Primaria Medias, si vin si organizatori noi ca Nelutu Darlea, si sper ca si echipa Amatur se va ridica la inaltimi ca la Alba Iulia.

Multumesc frumos de grija purtata pt sanatatea mea​

íntrigă f., pl. ĭ (ngr. intrigka, fr. intrigue, d. it. intrigo, subst. verbal d. intrigare, a intriga; sp. pg. intriga, intrigă. V. stric). Uneltirĭ ascunse ca să reușească orĭ să cadă o afacere.

INTRIGĂ, intrigi, s. f. 1. (Adesea construit cu ver­bele « a face », « a băga », « a umbla cu » etc.) Uneltire, acțiune ascunsă dusă prin mijloace necinstite pentru realizarea unui scop sau a unei cauze nedrepte sau pentru zădărnicirea unui lucru; cabală (2). V. vrajbă, zîzanie. Umbla cu vorbe și cu intrigi proaste. SADOVEANU, B. 280. Nu te amesteca în intrigi. NEGRUZZI, S. I 249. 2. Totalitatea incidentelor care dezvoltă acțiunea unei piese de teatru sau a unei opere epice. Intriga se încurcă așa de rău, încît autorul nici nu îndrăznește s-o descurce de pe scenă, ci între culise. GHEREA, ST. CR. I 364.

Esti un manipulator siret si perfid. De ce nu scri tot ce este scris in DEX. Iei numai ce vrei, iti place sa creezi situatii aiurea, imprasti zvonuri neadevarate, vrei sa iesi in fata ca fiind somitatea AMATURULUI, toti sunt niste incompetenti, esti materia cenusie cea mai adecvata si autorizata sa conduci circuitul. Din pacate conduci numai circul si ar trebui sa termini. Dupa vot ai incercat sa bagi zanzanie in sensul in care ai raspandit zvonul ca, Catalin Cozma a votat dupa ora 21.00 stabilita. M-ai bagat in fata ca eu l-am sunat pe Bubulac si i-am spus asta. Pana ieri nu am vorbit cu el si nu am obiceiul sa ies afara cu informatii care sunt in cerc restrans. Nu postarea mea a fost stearsa de administratorul grupului ca am atacat persoane, ci tu ai fost aceasta persoana. Atat in relatiile interumane ai obiceiul sa te certi cu toata lumea , cat si in afaceri. Ar fi cazul sa incetezi cu manipularile ieftine, atacurile la persoana si daca nu poti veni cu idei bune atunci mai bine nu vorbi. Intervi la orice eroare, la orice observatie, incerci sa fi foarte inteligent aruncand mizerie pe altii.

Rog si eu administratorul sa mute la Fight sau la dezbateri, Calendarul sa ramana curat si orice discutie care nu are legatura cu aceasta sa fie mutata. Subiect inchis.
                  ​​

Comentariu

íntrigă f., pl. ĭ (ngr. intrigka, fr. intrigue, d. it. intrigo, subst. verbal d. intrigare, a intriga; sp. pg. intriga, intrigă. V. stric). Uneltirĭ ascunse ca să reușească orĭ să cadă o afacere.

INTRIGĂ, intrigi, s. f. 1. (Adesea construit cu ver­bele « a face », « a băga », « a umbla cu » etc.) Uneltire, acțiune ascunsă dusă prin mijloace necinstite pentru realizarea unui scop sau a unei cauze nedrepte sau pentru zădărnicirea unui lucru; cabală (2). V. vrajbă, zîzanie. Umbla cu vorbe și cu intrigi proaste. SADOVEANU, B. 280. Nu te amesteca în intrigi. NEGRUZZI, S. I 249. 2. Totalitatea incidentelor care dezvoltă acțiunea unei piese de teatru sau a unei opere epice. Intriga se încurcă așa de rău, încît autorul nici nu îndrăznește s-o descurce de pe scenă, ci între culise. GHEREA, ST. CR. I 364.

Esti un manipulator siret si perfid. De ce nu scri tot ce este scris in DEX. Iei numai ce vrei, iti place sa creezi situatii aiurea, imprasti zvonuri neadevarate, vrei sa iesi in fata ca fiind somitatea AMATURULUI, toti sunt niste incompetenti, esti materia cenusie cea mai adecvata si autorizata sa conduci circuitul. Din pacate conduci numai circul si ar trebui sa termini. Dupa vot ai incercat sa bagi zanzanie in sensul in care ai raspandit zvonul ca, Catalin Cozma a votat dupa ora 21.00 stabilita. M-ai bagat in fata ca eu l-am sunat pe Bubulac si i-am spus asta. Pana ieri nu am vorbit cu el si nu am obiceiul sa ies afara cu informatii care sunt in cerc restrans. Nu postarea mea a fost stearsa de administratorul grupului ca am atacat persoane, ci tu ai fost aceasta persoana. Atat in relatiile interumane ai obiceiul sa te certi cu toata lumea , cat si in afaceri. Ar fi cazul sa incetezi cu manipularile ieftine, atacurile la persoana si daca nu poti veni cu idei bune atunci mai bine nu vorbi. Intervi la orice eroare, la orice observatie, incerci sa fi foarte inteligent aruncand mizerie pe altii.

Rog si eu administratorul sa mute la Fight sau la dezbateri, Calendarul sa ramana curat si orice discutie care nu are legatura cu aceasta sa fie mutata. Subiect inchis.
                    ​​
                    Din nou daca foloseati atributul strateg, va dadeam dreptate, dar folosind aceste adjective abjecte ma vad nevoit sa apelez la un avocat sa vad ce zice lege.
                    Cat tine de definitia cuvantului Intriga , chiar am mentionat FOARTE CLAR daca te referi strict la aceasta definitie , care denota ca acel cuvant are o multime de intelesuri.
                    Situatile aiurea, zvonurile (sunt prin definitie neadevarate) sunt stari care nu sunt traite de oameni cerebrali si care au o farama de gandire, dar deh.
                    Restul e cancan sau de Ando cum bine zice DanTim de multe ori.

Cat tine de aceea postare stearsa, de administratoir, am clarificat ca a fost de fapt adus un citat in postarea mea si nu a fost nici o farama de intentie de a aduce un prejudiciu cuiva si daca exprimarea mea nu a fost pe masura acestui accept mi-am asumat aceasta avertizare.Degeaba tot incercati sa imi puneti in carca astfel de" intrigi", eu am aratat si demonstrat ce pot si ce sunt. q.e.d

Comentariu

Am dat averisment celor trei useri care au dus conversatiile constructive la jigniri si acuze. Va rog temperati-va mesajele! Deocamdata nu sterg nimic deoarece s-ar pierde sensul mesajelor.
                      Dantim Dantim Zosim1 Zosim1 like this.
                      lemn: Waldner Dotec Carbon
                      fețe: Dignics 05/Dignics 05

Comentariu

bai oameni ! ce-i cu atita cearta intre voi ...CE ar fi sa reduceti din cele 8 zone la 4 [cele istorice]si sa-si faca fiecare regulamentul dupa cum considera ei ca-i mai bine pt.comunitatea lor.IAR turneul campionilorsa se tina pe rind ,in cele mai bune conditii, in fiecare regiune istorica ,tragindu-se la rind o singura data,[pt, totdeauna]ciclicitatea....Voi chiar nu observati ca sunt liste de asteptare aproape la fiecare concurs ....FIECARE ZONA sa-si programeze concursuri cate poate si-i tine potentialul. Dorim COMPETITIE ,pai atunci hai sa vedem care-i cel mai inventiv ,inovativ ....Vrei sa fi smecher pe zona ta ..atunci organizeaza concursuri suficiente incat sa acoperi cererea .PUNCT.Centralizat ,,,doar pt.TC ...si va functiona pt.ca asa-i economia de piata...[SPER SA CITITI CAP -COADA INTERPELAREA MEA PT. CA EU AM CITIT ATITIA ANI INTRIGILE VOASTRE...SI M-AM CAM SATURAT.IN LOC SA VA CANALIZATI ENERGIA INTR-O ZONA CONSTRUCTIVA VOI O TINETI PE COMUNISME].SA NE INTELEGEM DIN START ma intereseaza sa organizati concursuri mai multe si mai decente.Concurentii vor taxa situatiile cand se urmareste doar profitul in urma unui concurs ...doriti si exemple ,sunt suficiente ca nu trebuie carcotela ...
                        LEMN TIMO BOLL ALC, FH TENERGY 64 , BH TENERGY 05HARD

Comentariu

Postat în original de alx_vass Vezi post
                          bai oameni ! ce-i cu atita cearta intre voi ...CE ar fi sa reduceti din cele 8 zone la 4 [cele istorice]si sa-si faca fiecare regulamentul dupa cum considera ei ca-i mai bine pt.comunitatea lor.IAR turneul campionilorsa se tina pe rind ,in cele mai bune conditii, in fiecare regiune istorica ,tragindu-se la rind o singura data,[pt, totdeauna]ciclicitatea....Voi chiar nu observati ca sunt liste de asteptare aproape la fiecare concurs ....FIECARE ZONA sa-si programeze concursuri cate poate si-i tine potentialul. Dorim COMPETITIE ,pai atunci hai sa vedem care-i cel mai inventiv ,inovativ ....Vrei sa fi smecher pe zona ta ..atunci organizeaza concursuri suficiente incat sa acoperi cererea .PUNCT.Centralizat ,,,doar pt.TC ...si va functiona pt.ca asa-i economia de piata...[SPER SA CITITI CAP -COADA INTERPELAREA MEA PT. CA EU AM CITIT ATITIA ANI INTRIGILE VOASTRE...SI M-AM CAM SATURAT.IN LOC SA VA CANALIZATI ENERGIA INTR-O ZONA CONSTRUCTIVA VOI O TINETI PE COMUNISME].SA NE INTELEGEM DIN START ma intereseaza sa organizati concursuri mai multe si mai decente.Concurentii vor taxa situatiile cand se urmareste doar profitul in urma unui concurs ...doriti si exemple ,sunt suficiente ca nu trebuie carcotela ...

Sunt de acord cu ce a spus colegul mai sus, si nu stiu cum se reuseste de fiecare data ca in cazul oricarei propuneri sau sugestii, discutiile sa degenereze in jigniri, acuze, insulte, plus tot felul de interventii pe care nu le rateaza carcotasii de serviciu.(EX: Nici nu s-a postat bine oferta de TF de la Arad si unii au inceput ca mai bine la Budapesta sau Viena decat la Arad(Nu stiu de ce au ratat Los Angeles), sau ca oferta a fost facuta cu scris mai mare si culoare albastra, de parca daca era scris mic si culoare verde se schimba ceva, etc, etc). Sunt curios cum se reactioneaza daca exista o metoda neglijata pana acum, in care zona in care sa fie TF sa fie stabilita de catre cei mai activi jucatori.
                          La turneul final precedent, teoretic participa jucatorii cei mai activi, adica care au cele mai multe puncte, implicit care au fost la cele mai multe turnee. Fiecare jucator v-a primi niste puncte in functie de locul ocupat (EX: intre 5-25 pct, adica locul 1 -25pct, 2-24pct, 3,4-23 si tot asa mai putine), asta la toate cele 4 categorii. La final se aduna punctele pe zone, sa zicem ce cele mai multe puncte le obtine zona lui Nelutu Darlea, asta inseamna ca zona aia a fost cea mai activa si teoretic merita sa organizeze turneul final viitor .(La fel ca pe echipe, doar ca acolo castigatorii aduc turneul la ei in judet, aici aduc la ei in zona).
                          Avantaje:
                          -sunt sanse mari ca jucatorii sa fie mai activi, sa participe la mai multe turnee.
                          -sunt sanse mari ca organizatorii sa fie mai activi si sa faca mai multe turnee
                          -sunt sanse sa scapam de balacareala jignirile de care avem parte pe forum cand se fac propunerile.
                          -nu mai decid cateva persoane, care pot fi mai mult sau mai putin obiective, ci ramane pe umerii jucatorilor
                          -deplasarile sunt mai putine deoarece este organizat in zona celor mai activi, iar cei care vin de la distante mari sunt mai putini(EX: daca in primii 400 partcipanti – 100 pe categorie, sunt 90 participanti din zona 8, cea mai activa, si doar 10 din zona 2 e mai efficient sa faci la Cluj, Alba, Medias, decat da Constanta, Galati, Braila, una sa mearga 15 oameni distant mare si alta e 90)
                          Dezavantaje:
                          -exista sansa ca zone asa zise defavorizate(cu jucatori putini activi) sa nu organizeze niciodata. Asta e democratia, daca nu reusesti sa ii mobilizezi pe ai tai sa mearga la turnee, nu ai pretentia sa se mobilizeze toata tara sa vina la tine la TF.
                          -exista sansa ca o zona sa fie foarte activa si 2 ani la rand sa ii revina tot ei. Se poate rezolva cu o regula in care sa nu ai 2 ani consecutivi dreptul sa faci ci sa aiba zona invecinata ce-a mai bine clasata.

Parerea mea ca toata lumea iese in castig, si jucatori, si organizatori, chiar si cei din CD ca nu mai trebuie sa aiba obrazul gros, ca sa poata incasa jignirile si injuraturile de la unii si altii.
                          Zosim1 Zosim1 andreyutzu andreyutzu like this.
                          In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
                          Dalai Lama

Comentariu

Rog mutati turneu A Putna 29.04 pe 08.04
                            of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

• FlorinBN
                              FlorinBN comentat
                              Editarea unui comentariu
                              ok

Vă rog să mutați turneul A din 18 Martie piatra neamț pe 4 Martie, mulțumim.
                            Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                            fh tenergy 05
                            bh rakza 7 soft

Comentariu

• FlorinBN
                              FlorinBN comentat
                              Editarea unui comentariu
                              ok

Buna ziua!

In data de 11-12 Martie, as dori sa organizez Turneu A in Oradea.
                            Club King Pong Oradea, 12 mese
                            Club King Pong Oradea
                            www.kingpong.ro
                            0359 181 232

Comentariu

• FlorinBN
                              FlorinBN comentat
                              Editarea unui comentariu
                              ok

Este cam la limita cu Reghinul daca se merge pe bucata de autostradă, dar poate nu au nimic împotrivă ...

update: este ok
                            TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Raul Bogdan Raul Bogdan likes this.
                              ARTICOLE TENIS DE MASĂ

Comentariu

In atentia conducerii Amatur,

Avand in vedere declaratia domnului Toma Florin “In nici-un caz Lazarea sau Aradul, indiferent de conditiile oferite” consider ca selectia ofertelor pentru Turneul Campionilor a fost viciata deoarece ofertele practic nici nu au fost studiate\comparate\dezbatute.

Prin urmare solicit conducerii Amatur anularea atribuirii initiale si reluarea selectiei pentru TC.

Este evident ca actuala conducere nu poate decide dupa nereusita initiala, prin urmare cred ca cea mai buna solutie in momentul de fata este solutia aleasa de domnul Vladoiu Gelu adica consultarea populara si prin urmare sa aleaga colegi din Amatur unde vor sa fie TC 2023 si astfel va fi o solutie obiectiva si acceptata de toti fara ezitare.
                                Desigur schimbandu-se modul de selectare consider normal si firesc ca atat domnul Vladoiu Gelu cu oferta Sf.Gheorghe cat si alti organizatori pot face oferte pe langa cele trei existente.
                                Ofertele si argumentele fiecaruia sa fie puse pe forum si apoi sa inceapa votarea.

Solicit de asemenea demisia domnului Toma Florin din functiile de conducere Amatur deoarece este inadmisibil sa nu studiezi ofertele si sa mergi pe “In nici-un caz Lazarea sau Aradul, indiferent de conditiile oferite” indiferent de cine iti sugereaza acest lucru.

Istvan Fekete (Pitzi)

In data de 18 ianuarie am facut postarea de mai sus si a trecut deja ceva vreme de atunci si sunt neplacut surprins ca legat de o problema foarte importanta cum este desemnarea locului de desfasurare a Turneului Campionilor nu am primit un raspuns oficial din partea conducerii Amatur.

Legat de domnul Toma imi aduc aminte de exemplu cazul domnului Simon Csaba care a fost drastic sanctionat dupa ce a pierdut, intentionat probabil un meci in fata unui coleg, atunci conducerea Amatur nu a tinut cont ca era la prima greseala (din cate stim cu toti domnul Simon Csaba cam castiga atunci cam toate meciurile ) nici ca erau foarte multi jucatori in Amatur care pierdeau meciuri intentionat fara numar dar se pare ca conducerea Amatur a vrut sa traga un semnal clar pedepsind cel mai bun jucator al momentului din Amatur.

Prin urmare solicit conducerii Amatur sa actioneze la fel si acum in cazul domnului Toma si sa sanctioneze la varf adica un om aflat chiar in conducerea Amatur adica sa il demita din cele doua functii de de conducere, adica CD si coordonator, (cum spuneam nu cer ca domnul Toma sa fie exclus din Amatur pe o perioada de timp etc ci doar sa plece din functiile de conducere unde este evident ca a fost depasit de situatie asta ca sa o spun elegant )

Cum spuneam astept prin urmare raspunsul oficial al conducerii Amatur legat de problemele importante pe care le-am expus.

Multumesc anticipat,

Istvan Fekete (Pitzi)
                                alx_vass alx_vass Zosim1 Zosim1 like this.

Comentariu

In data de 18 ianuarie am facut postarea de mai sus si a trecut deja ceva vreme de atunci si sunt neplacut surprins ca legat de o problema foarte importanta cum este desemnarea locului de desfasurare a Turneului Campionilor nu am primit un raspuns oficial din partea conducerii Amatur.

Legat de domnul Toma imi aduc aminte de exemplu cazul domnului Simon Csaba care a fost drastic sanctionat dupa ce a pierdut, intentionat probabil un meci in fata unui coleg, atunci conducerea Amatur nu a tinut cont ca era la prima greseala (din cate stim cu toti domnul Simon Csaba cam castiga atunci cam toate meciurile ) nici ca erau foarte multi jucatori in Amatur care pierdeau meciuri intentionat fara numar dar se pare ca conducerea Amatur a vrut sa traga un semnal clar pedepsind cel mai bun jucator al momentului din Amatur.

Prin urmare solicit conducerii Amatur sa actioneze la fel si acum in cazul domnului Toma si sa sanctioneze la varf adica un om aflat chiar in conducerea Amatur adica sa il demita din cele doua functii de de conducere, adica CD si coordonator, (cum spuneam nu cer ca domnul Toma sa fie exclus din Amatur pe o perioada de timp etc ci doar sa plece din functiile de conducere unde este evident ca a fost depasit de situatie asta ca sa o spun elegant )

Cum spuneam astept prin urmare raspunsul oficial al conducerii Amatur legat de problemele importante pe care le-am expus.

Multumesc anticipat,

Istvan Fekete (Pitzi)
                                  🤣🤣🤣🤣 Pitzi, esti cel mai tare la perseverenta, la Turneul Final propun pt. tine trofeul perseverentei, si daca nu il primesti din partea Amatur, promit ca ma ocup eu personal si il inmanez personal.
                                  Credeam ca numai eu sunt capos in anumite ideii🤣🤣🤣
                                  👍

Comentariu

Pentru anul in curs,Federatia Internationala de Tenis de Masa (ITTF) a hotarat ca Ziua Internationala a Tenisului de Masa (WTTD) sa fie celebrata duminica 23.aprilie 2023 si nu in prima duminica a lunii aprilie,cum era cutuma anilor anteriori
                                    Evenimentele (turnele B+) Amatur dedicate acestei zile se vor desfasura,ca deobicei,in toata saptamana premergatoare,adica Luni17.04-Duminica 23.04 inclusiv
                                    Drept urmare,cele patru turnee A ce urmaa sa se desfasoare in weekendul 22.04/23.04 au fost reprogramate,(avand prioritate ca urmare a eliberarii datei de 01.04),dupa cum urmeaza:

1.Turneu Ocna Sibiu- 01.04 in loc de 22.04.
                                    2/Turneu Ileanda-01.04 in loc de 22.04
                                    3.Turneu Tecuci-01.04 in loc de 22.04
                                    4.Turneu Fieni-29 .04 in loc de 22.04

Dl Apian va face modificarile de cuviinta in pagina
                                    www.amatur.ro

Comentariu

Deci se pare ca cel putin pana in 2026 cand va fi centenarul ITTF data va ramane stabilita la 23 Aprilie indiferent in ce zi a saptamani va cadea ea.

The ITTF Foundation also announced that from 2023, World Table Tennis Day will be celebrated on a new date: 23 April. The new date is significant in the long history of the federation. 23 April is the birthdate of Ivor Montagu, organiser of the first World Table Tennis Championships in 1926 and the founder and first president of the ITTF

.Fundația ITTF a mai anunțat că din 2023, Ziua Mondială a Tenisului de Masă va fi sărbătorită la o nouă dată: 23 aprilie. Noua dată este semnificativă în lunga istorie a federației. 23 aprilie este data nașterii lui Ivor Montagu, organizatorul primelor Campionate Mondiale de tenis de masă din 1926 și fondatorul și primul președinte al ITTF

Previously, the date was held on April 6 to coincide with International Day of Sport for Development and Peace. Moving the date to later in April will help maximize the reach of World Table Tennis Day while allowing more partner organisations to help join in efforts to spread the word about new sustainable efforts.

Anterior, data a fost organizată pe 6 aprilie pentru a coincide cu Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace. Mutarea datei la sfârșitul lunii aprilie va contribui la maximizarea acoperirii Zilei Mondiale a Tenisului de Masă, permițând totodată mai multor organizații partenere să se alăture eforturilor de a răspândi vestea despre noile eforturi sustenabile.

“Since 2015, World Table Tennis Day has been a wonderful opportunity to encourage the table tennis community to use our sport to create positive change. Celebrating on a new day will only strengthen this goal,” Leandro Olvech, ITTF Foundation Director, said. “Shifting celebrations to later in April will also allow the ITTF Foundation to find new ways to be engaged on the UN’s International Day of Sport for Development and Peace. We look forward to maximizing our opportunities for both days while delivering positive change for the world.”

„Din 2015, Ziua Mondială a Tenisului de Masă a fost o oportunitate minunată de a încuraja comunitatea tenisului de masă să folosească sportul nostru pentru a crea schimbări pozitive. Sărbătorirea într-o nouă zi nu va face decât să întărească acest obiectiv”, a spus Leandro Olvech, directorul Fundației ITTF. „Reducerea sărbătorilor la sfârșitul lunii aprilie va permite, de asemenea, Fundației ITTF să găsească noi modalități de a se implica în Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace a ONU. Așteptăm cu nerăbdare să ne maximizăm oportunitățile pentru ambele zile, oferind în același timp schimbări pozitive pentru lume.”

Comentariu

Va rog mult
                                        deschideti un topic TURNEE FINALE
                                        mutati toate discutiile pro si contra acolo

sa lasam doar calendarul si celelate turnee aici

MULTUMESC

Comentariu

Florin dragule am vorbit cu nenea Cojocaru de la Suceava și este deacord sa facem un schimb de date de concurs.
                                          Te rog sa treci concursul din 17.iunie de la Vatra Dornei pe data de 10.iunie ,iar concursul di 10.iunie de la Suceava în locul meu din data de 17.iunie.
                                          MULȚUMESC MULT
                                          P.S pe 17.iunie am PALETA DE ARGINT cu cei mici ai mei de la club.
                                          Blade . PHOTINO
                                          Fh. Tibhar ev. Mx-p
                                          Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

Comentariu

Va salut, aveti idee daca se mai organizeaza A-ul de la Bucuresti (VivaSport) care apare in calendar pe site in data de 25 feb?
                                            Butterfly Zhang Jike ALC
                                            FH: Yasaka Rakza Z
                                            BH: Butterfly Dignics 64

Comentariu

Postat în original de Costin1892 Vezi post
                                              Va salut, aveti idee daca se mai organizeaza A-ul de la Bucuresti (VivaSport) care apare in calendar pe site in data de 25 feb?
                                              Se organizează! Urmează să-l posteze azi, mâine...
                                              ADN ADN Costin1892 Costin1892 like this.
                                              BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
                                              Blade: KAZAK
                                              FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX

Comentariu

Procesare...
                                              X