Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

lemne

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• lemne

Salut tuturor,as dori sa stiu care sunt lemnele de colectie butterfly,si ce trebuie sa aibe pentru a avea acest statut,multumesc
    Butterfly Jonyer-h OFF
    FH: Butterfly Bryce Speed
    BH: Xiom Omega IV pro

In general lemnele vechi ce nu se mai fabrica si au fost folosite de jucatori mari sau pur si simplu lemne foarte bune si ft vechi... cu cat e un lemn mai vechi cu atat e mai constant, lipiturile sunt mai intarite, lemnul nu mai e ud totul devine mai compact si merge mai bine... exemplu Ishlionul poate fi considerat cu toate ca e mai recent, ULC, Primo Powerfeeling, cresail, gergely, sardius, klampar, clearfield, ethel, quetzal, kenny style, kazan, secretin, etc...
    Lemn: Butterfly Petr Korbel
    BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

Comentariu

Multumesc,eu am un jonyer-h cu senmul de la butterfly negru de metal,de asta intrebam,este intr-o stare foarte buna,si as vrea sa-l vand,ma intrebam care ar fi pretul
      Butterfly Jonyer-h OFF

Comentariu

http://www.ttsport.ro/butterfly-jony...ecial-270.html atata e nou... in rest depinde de tine si de cumparator
        Lemn: Butterfly Petr Korbel
        BH: Tenergy 05 FH: DHS Hurricane 3 NEO national blue sponge

Comentariu

Eu modelul acesta il am (cel din imagine nu este al meu).cat credeti ca ar putea valora?
          Butterfly Jonyer-h OFF

Comentariu

Maxim 100 de euro varianta AN ,desi o sa "intalnesti" oameni care pot sa ceara si 200-300 de euro pt acest model,dar nu da nimeni atat.E mult mai buna varianta FL.
            Cand inca se fabrica,acest model costa in jur de 130 ron(acum vreo 4-5 ani).Am vazut ca pe ebay se vand cu 100 de euro, cele AN,dar depinde si de starea in care se afla.Cel cu priza FL se "invarte" tot pe acolo...
            Ultima editare de Teodorus; 15.dec.2012, 22:35.

Comentariu

Scuzati-mi ingnoranta,dar AN ce insemna? eu am exact acelasi lemn ca cel din imagine
              Butterfly Jonyer-h OFF

Comentariu

AN=maner anatomic,ca cel din imagine

Comentariu

Multumesc,acum am obeservat,al meu e flared,credeti ca as putea primi 100euro pe el ?
                  Butterfly Jonyer-h OFF

Comentariu

Probabil ca da,dar depinde f mult de starea in care se afla,greutate,daca sare bine,etc

Comentariu

Mai mult de 130 de lei nu iei pe el sigur

Comentariu

Re: lemne

Postat în original de Radu668 Vezi post
                        http://www.ttsport.ro/butterfly-jony...ecial-270.html atata e nou... in rest depinde de tine si de cumparator
                        Jonyer Hinoki Special este diferit de vechiul Jonyer. Intrucat cel vechi nu se mai fabrica, este un obiect de colectie, iar pretul sau variaza intre vreo 250 de lei prin Romania si cam 100 euro pe ebay.
                        Blog de tenis de masă

Comentariu

Cristi eu am avut trei bucati unul i lam dat lui George Durdun cind a jucat la Spartac si doua lemne leam vindut cu 100 lei bucata nu cred ca iti da cineva mai
                          mult pe el am avut si specialul si lam dat cu 200 lei era jucat de vreo doua ori.

Comentariu

Re: lemne

Dane, daca le-ai dat tu ieftin, ferice de cumparator
                            Blog de tenis de masă

Comentariu

lemnul este intr-o stare impecabila,trebuie doar curatat manerul,este inegrit putin,o sa pun si niste poze cat de curand,multumesc tuturor pentru informatii
                              Butterfly Jonyer-h OFF

Comentariu

cateva poze cu lemnul meu.Craciun fericit tuturor!
                                Butterfly Jonyer-h OFF

Comentariu

Procesare...
                                X