Salut tuturor,as dori sa stiu care sunt lemnele de colectie butterfly,si ce trebuie sa aibe pentru a avea acest statut,multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemne
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
senior
- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 33
Likes given: 0Likes received: 2
In general lemnele vechi ce nu se mai fabrica si au fost folosite de jucatori mari sau pur si simplu lemne foarte bune si ft vechi... cu cat e un lemn mai vechi cu atat e mai constant, lipiturile sunt mai intarite, lemnul nu mai e ud totul devine mai compact si merge mai bine... exemplu Ishlionul poate fi considerat cu toate ca e mai recent, ULC, Primo Powerfeeling, cresail, gergely, sardius, klampar, clearfield, ethel, quetzal, kenny style, kazan, secretin, etc...
Multumesc,eu am un jonyer-h cu senmul de la butterfly negru de metal,de asta intrebam,este intr-o stare foarte buna,si as vrea sa-l vand,ma intrebam care ar fi pretulButterfly Jonyer-h OFF
FH: Butterfly Bryce Speed
BH: Xiom Omega IV pro
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 33
Likes given: 0Likes received: 2
http://www.ttsport.ro/butterfly-jony...ecial-270.html atata e nou... in rest depinde de tine si de cumparator
Comentariu
Maxim 100 de euro varianta AN ,desi o sa "intalnesti" oameni care pot sa ceara si 200-300 de euro pt acest model,dar nu da nimeni atat.E mult mai buna varianta FL.
Cand inca se fabrica,acest model costa in jur de 130 ron(acum vreo 4-5 ani).Am vazut ca pe ebay se vand cu 100 de euro, cele AN,dar depinde si de starea in care se afla.Cel cu priza FL se "invarte" tot pe acolo...Ultima editare de Teodorus; 15.dec.2012, 22:35.
Comentariu
Scuzati-mi ingnoranta,dar AN ce insemna? eu am exact acelasi lemn ca cel din imagineButterfly Jonyer-h OFF
Comentariu
Multumesc,acum am obeservat,al meu e flared,credeti ca as putea primi 100euro pe el ?Butterfly Jonyer-h OFF
Comentariu
Re: lemne
Postat în original de Radu668 Vezi posthttp://www.ttsport.ro/butterfly-jony...ecial-270.html atata e nou... in rest depinde de tine si de cumparator
Comentariu
Cristi eu am avut trei bucati unul i lam dat lui George Durdun cind a jucat la Spartac si doua lemne leam vindut cu 100 lei bucata nu cred ca iti da cineva mai
mult pe el am avut si specialul si lam dat cu 200 lei era jucat de vreo doua ori.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:58.Procesare...X
Comentariu