Postat în original de laky
Vezi post
Merge bine daca o pui pe un lemn Def (cu balsa sau cu plută). Pe un lemn carbon este destul de rapidă si neiertatoare, cu margini restranse pentru greșeli.
Protejata cu folie neadeziva si pusa in toc/husă, poți juca lejer cu ea, intens, 3x/săptăm?nă + turnee cam 4 luni. Eu o lipesc cu folie dublu adeziva (merge perfect si nu ai balonarile de la lipiri nereusite cu lipiciul apos) . Daca este menținută corespunzator face față chiar si la cele mai puternice topspin-uri fara sa-i sara dinții, cand pui block.
Este interesant cand joci cu un alt competitor care are tot Kamikaze ox, (mi s-a intamplat saptamana trecuta la turbeu A), poti anticipa perfect, daca te uiti cum loveste, pt ca vei sti ce vine, comportamentul/traiectoria mingii după un schimb Kamkz/Kamkz si poti ataca devastator cu FH-ul. Este ca si cand celălalt ar fi un perete pasiv.
Ceva ciudat, pentru prima dată, duminica, la Ploiești, turneu A, am vazut pe fata Kamikaze ox condens la greu (ok, umiditatea a fost f mare). Nu prea ai cum sa o ștergi, poti doar sa o scuturi, pt că apa iti rămâne nu pe dinti ci printre dinți și se prelinge. Devine enervant, pt ca, atunci cand servesti cu iarba, nu mai adera deloc si se duce serva direct in fileu, a. i. esti lasat sa joci doar cu o singura față. Am vazut ca unii o usucă cu foenul, dar căldură excesiva, in mod sigur imbatrabeste cauciucul, distruge elasticitatea feței și ii inrautateste performantele. Sunt curios daca a mai patit cineva asa ceva si cum o uscați, îndepărtați umiditatea? (clasic nu merge, ii rupi dinții).
Toate cele bune!
Comentariu