De la ttmall.ro o am pe asta,nu mai au .nu se mai găsește .lemn balsa am avut prima data a fost ok până la un punct e mai bună iarba rapida pleacă tare din donic otcharov carbon speed merge pentru mine e ok mersi mult în curând va caut
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Panoul ierbarului amator - clasamente
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
senior
- 14.mai.2013
- 519
- Aita Mare
- 55
Likes given: 15Likes received: 73
Postat în original de arjen_robben Vezi postDragi colegi ierbari,văd că puneți multă pasiune în joc și vorbiți in cunoștință de cauză.ma puteți orienta și pe mine de unde pot achiziționa un giant dragon dragon talon ox fara burete nou,este o iarbă excepțională care aruncă mingea plouata langa fileu cred că datorită geometriei zimților,nu mai se găsește în comerț sau poate nu știu eu precis de unde.
Comentariu
Postat în original de arjen_robben Vezi postO folosesc pe lemn off+ sunt un ierbar de atac violent cu forehandului soft negru,iarba in rever îmi crează doar motivul atacului.serviciul cu iarba din rever e devastator sunt multi care nu le pun pe masa decent. in scurt timp o sa vă caut,mulțumiri.
Un atac violent cu FH de lângă masă este la fel de eficient și cu un lemn mai puțin rapid decât cel pe care îl ai. Ierburile ox sunt foarte pretențioase, nu se simt bine pe lemnele rapide, asa că vezi un lemn din gama DEF+-ALL-.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 741
- Timișoara
- 44
Likes given: 16Likes received: 62
Si cu permisiunea domnului Laky as vrea sa completez ca in momentul in care dai de un atacant care da topsinurile in forta si din lemnul all sau def + sare mingea afara si atunci esti nevoit sa faci un pas in spate si sa joci defensiv clasic sau sa combini stilurile de bloc la masa cu aparare clasica pentru a face fata!
Comentariu
junior- 11.mai.2014
- 210
- Alexandria, Teleorman
- 52
Likes given: 7Likes received: 2
Postat în original de laky Vezi postLemnul of+ iți va crea mari probleme din momentul în care vei da de un adversar care va juca și altceva decat țăcăneală sau mingi ?mpinse alandala. Un topspin puternic pe BH, va face ca din bloc mingea să sară ca din perete!
Un atac violent cu FH de lângă masă este la fel de eficient și cu un lemn mai puțin rapid decât cel pe care îl ai. Ierburile ox sunt foarte pretențioase, nu se simt bine pe lemnele rapide, asa că vezi un lemn din gama DEF+-ALL-.
Comentariu
junior- 01.apr.2015
- 121
- Dolhesti mari județul Suceava
- 56
Likes given: 5Likes received: 46
Salutare a jucat cineva cu striga horizontal 20 cu burete de 0,3-0,6 mulțumesc anticipat
Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk
Comentariu
junior- 01.apr.2015
- 121
- 56
Ce se poate spune despre ea eu înainte am jucat cu tibhar grass dtecs ox
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 741
- Timișoara
- 44
Salut din cate stiu e buna de jucat aparare clasica daca joci departe de masa ar putea fi buna insa daca joci la masa ramai la dtecs ,parerea mea e una obiectiva deoarece nu am jucat cu ea.
Trimis de pe al meu SM-A600FN folosind Tapatalk
Comentariu
junior- 01.apr.2015
- 121
- 56
O să o încerc astăzi mi-a ajuns și sunt nerăbdător sa joc cu ea eu ce e drept mă îndepărtez de masa deci fac apărare moderna dar și atac cu ea mulțumesc
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 741
- Timișoara
- 44
Atunci ar trebui sa iti fie buna mult succes iti doresc!
Comentariu
Postat în original de Adrian Veres Vezi postSi cu permisiunea domnului Laky as vrea sa completez ca in momentul in care dai de un atacant care da topsinurile in forta si din lemnul all sau def + sare mingea afara si atunci esti nevoit sa faci un pas in spate si sa joci defensiv clasic sau sa combini stilurile de bloc la masa cu aparare clasica pentru a face fata!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
junior- 01.apr.2015
- 121
- 56
Am reușit sa joc cu striga horizontal 20 e o provocare pe care o accept e bună ptr atac dar greoaie ptr apărare dar.... revin după mai mult antrenament.......
Comentariu
Buna ziua dragi colegi .As dori un sfat ,o părere ,care ar fi cel mai bun lemn pt chop si Block (iarba cu burete ,tsp curl p1)si pe FH Butterfly 05 fx.....(momentan joc cu un kazac C le la Levi micșorat(tip ALC),este prea rapid pe BH ....astept păreri ...
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1914
- Mioveni
- 68
Likes given: 3548Likes received: 1362
Dat fiind faptul că o paletă este bună în funcție de abilitățile jucătorului, deci lucrurile sunt relative, nu este bine să cauți cel mai bun lemn pentru că nu există. Există lemne bune, dintre care ai putea selecta unul după multe antrenamente și comparații, în funcție de propriul stil, ..... etc. Drept sugestie de lemn bun și nu prea scump, ar fi BLOCKBUSTER (ALL) de la DER MATERIALSPEZIALIST, cu mâner drept (pentru a ?ntoarce mai ușor paleta în m?nă). în rest ..... succes la antrenamente și concursuri.Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu
Postat în original de giani73 Vezi postBuna ziua dragi colegi .As dori un sfat ,o părere ,care ar fi cel mai bun lemn pt chop si Block (iarba cu burete ,tsp curl p1)si pe FH Butterfly 05 fx.....(momentan joc cu un kazac C le la Levi micșorat(tip ALC),este prea rapid pe BH ....astept păreri ...
Ps. Tsp curl p1-r este o iarba pentru chop de la distantaUltima editare de phill; 08.dec.2018, 22:09.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
junior- 01.apr.2015
- 121
- 56
Dacă ai testat dr Neubauer cum o stăpânești din imagine pare ok
Comentariu
Eu joc cu lemn Spinlord Ultracarbon Def + iarba Spinlord Zeitgeist cu burete de 0,6 mm + Spinlord Degu 2mm (shortpips). Se simte extraordinar.
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind TapatalkBlade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 741
- Timișoara
- 44
Buna ziua pt Bloc ca lemne sunt cateva bune : Dr Neubauer Kung Fu, Dr. Neubauer Bloodhound, domnul Levi face unele bune insa eu prefer combinatia nou descoperita carbon plus strat de pluta, folosesc ca si lemn BlutenKirche combi Ice&fire cu Spinlord Dornenglanz ox iarba si Spin Lord Waran shortpips pe forehand , lemnul e relativ ieftin si merge si pe chop si mai ales merge bine pe bloc .
Comentariu
Postat în original de Adrian Veres Vezi postLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
junior- 01.apr.2015
- 121
- 56
Domnule Adrian aș fi bucuros și onorat dacă am putea avea o discuție telefonica eu fiind de modă veche (sau născut mai devreme) nr. meu 0787606101 mulțumesc
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 741
- Timișoara
- 44
Postat în original de laky Vezi postCeva rezultate concrete? E chiar asa de mortală?
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 741
- Timișoara
- 44
Postat în original de sorinzamfiroaia2 Vezi postDomnule Adrian aș fi bucuros și onorat dacă am putea avea o discuție telefonica eu fiind de modă veche (sau născut mai devreme) nr. meu 0787606101 mulțumesc
- - - Actualizat - - -
Foarte interesant cum un aparator modern cum a fost Chen Weixing ne arata cum sa folosim iarba.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:20.Procesare...X
Comentariu