Postat în original de Eusebiu Lovin
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Panoul ierbarului amator - clasamente
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
- Aprecieri 3
maestru- 17.iun.2011
- 1916
- Mioveni
- 68
Likes given: 3555Likes received: 1364
Postat în original de gabi_74 Vezi postCare ar fi iarba de culoare mov,dacă ne puteți spune?Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu
Bloodhound este un lemn încet? A jucat cineva? Am văzut în specificații ca are doua straturi de carbon și este cotat ca un lemn All+
Comentariu
Bună băieți, dacă puteți să mă ajutați și pe mine cu un sfat, joc tenis de1an cu softuri
De o lună mi-am făcut o paletă cu iarbă
lemn TSP balsa carbon 6,5 cu kamikaze 0,5
Acum vreau să-mi cumpăr lemnul Bloodhound, dacă puteți să-mi spuneți ce iarbă sar potrivi cu el.
Mulțumesc
Comentariu
organizator tehnic- 30.mar.2019
- 1135
- Arad
Likes given: 1103Likes received: 1131
Postat în original de Stefy 71 Vezi postBună băieți, dacă puteți să mă ajutați și pe mine cu un sfat, joc tenis de1an cu softuri
De o lună mi-am făcut o paletă cu iarbă
lemn TSP balsa carbon 6,5 cu kamikaze 0,5
Acum vreau să-mi cumpăr lemnul Bloodhound, dacă puteți să-mi spuneți ce iarbă sar potrivi cu el.
Mulțumesc
Kamikaze OX, fara burete, pe rosu.
Comentariu
Vă salut.
Păreri despre Der Materialspezialist Spectre OX ?Fh: Butterfly Rozena 1.9
Blade: Butterfly Petr Korbel TTO
Bh: Buttefly Tackiness Chop II 1.3
Comentariu
Pentru un joc de pe masa, cu blockuri si pushuri (care vor seveni…candva…agresive) ce ar fi recomandat intre Spinlorul de mai sus si S&T Hellfire X ?
M-am blocat pe astea doua pentru că vreau neaparat culoarea violet 🤷🏻♂️Fh: Butterfly Rozena 1.9
Comentariu
Mda, asa-i cand citesti o zi intreaga despre zeci de fete, lemne, strategii, apoi le pui pe toate intr-o oala, le amesteci si o iei de la capat….le mai incurci. Era vb de Hellfire vs Spectre, nu stiu de unde am scos duma cu Spinlordul.
P.S. Nu stiu sa editez un mesaj de pe telefon, clau, nu s-ar putea face ca postarile consecutive ale aceluiasi user sa fie imbinate automat ?Fh: Butterfly Rozena 1.9
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 742
- Timișoara
- 44
Likes given: 18Likes received: 63
Postat în original de Dan Popa Vezi postPentru un joc de pe masa, cu blockuri si pushuri (care vor seveni…candva…agresive) ce ar fi recomandat intre Spinlorul de mai sus si S&T Hellfire X ?
M-am blocat pe astea doua pentru că vreau neaparat culoarea violet 🤷🏻♂️Dante likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 742
- Timișoara
- 44
Restul ierburilor sunt pentru cei care incearca des si nu se pot hotari
Comentariu
senior- 28.apr.2015
- 742
- Timișoara
- 44
Postat în original de gabi_74 Vezi postBloodhound este un lemn încet? A jucat cineva? Am văzut în specificații ca are doua straturi de carbon și este cotat ca un lemn All+
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:51.Procesare...X
Comentariu