Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

No more

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS No more

xxxxx
    Ultima editare de Guess Who; 13.mar.2023, 18:05.

oameni buni ar trebui sa ne unim nu sa ne dusmanim sa putem lua lemne si fete la reducere fiindca nu mi se pare in regula sa platim 400 ron pe un patratel de cauciuc ( pret productie 150 ron ) . stiu ca romanul este in general pervers si se bucura de necazul vecinului dar poate printre noi mai sunt cativa geto-daci .......astept mesaje in casuta postala pentru a forma un grup ca sa nu mai vb despre cei cu firma care pot deduce tva-ul si alte ocolisuri legale ........si ALTE PROPUNERI SI IDEI ....astept.........speranta moare ultima fiindca a fost pusa in cutia Pandorei ULTIMA ..... respect tuturor celor care-l merita
    reveneala reveneala likes this.

Comentariu

cumparat de afara tibhar si nittaku

Comentariu

buna seara . specific romanului nimeni nu vrea sa faca un pas in fata ba mai mult se retrag = un pas inapoi ( pentru cei care au facut armata ) in tot acest timp am primit pe mes o singura invitatie sau persoana careia am sa i strang mana . restul ........se stie ..... las anuntul valabil fiindca ,, NU STIU CUM SA-L STERG ,,
        Ultima editare de Guess Who; 13.mar.2023, 18:06.
        Morosan Ionel Morosan Ionel likes this.

Comentariu

Vezi că și eu sunt român. Am sentimentul că ne cam iei de sus. În afara de cel care ți-a scris, restul... ce?

Trimis de pe al meu FNE-NX9 folosind Tapatalk

T05-ALC-T05
          Adrian Gorum

Comentariu

Restul fiecare pe drumul sau . Apropo sunteti cadru militar daca nu va deranjeaza intrebarea ..? Vad kdt sus acolo .....daca da unde ..? transmisiuni sau penitenciar sau spitalul militar ...?

Comentariu

civil .....54 ani putem concura la aceeasi cat campionatul regional de tenis de masa categoria ORBI ......50+

Comentariu

Bine bine.
                Asa ziceam și eu, ca românii NU sunt în general perverși. În nici un caz nu este o caracteristica a lor.

T05-ALC-T05
                Adrian Gorum

Comentariu

Și dacă tot ai aflat cu ce mana joc și cât port la pantof, atunci ne întâlnim la Elite și eventual la o bere după.

T05-ALC-T05
                  Adrian Gorum

Comentariu

Procesare...
                  X