Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce mingi folositi?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce mingi folositi?

Ce fel de mingi folositi? la antrenament,si in competitie? care sunt cele mai bune?
    Schlager Carbon
    Acuda S1
    Acuda S1

Eu folosesc joola de 40 mm is bunicele nu prea au spin...
    Schlager Carbon
    Acuda S1
    Acuda S1

Comentariu

Cum nu stii? Noi in AMATouR folosim mingi de 45mm relipite odata.
      Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed​ //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon​​
      FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
      BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05

Comentariu

-Tibhar de antrenament , par a fi mai bune decat Butterfly de antrenament
        -DHS 3 stele , dar atentie la facaturi ...trebe sa fie scris rosu pe alb sau albastru pe orange
        Blade DHS PG 2
        FH: DHS Hurricane 3
        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Noi dam cu butterfly 3 * si tibhar 3 * si la antrenamente, dar parca butterfly se sparg mai repede...
          Xiom -Mitzutani - Xiom

Comentariu

Noi jucam cu ce mai gasim pe dupa calorifere sau pe sub banci, uitate de cadetii/juniorii din sala.
            TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de FlorinBN
              Noi jucam cu ce mai gasim pe dupa calorifere sau pe sub banci, uitate de cadetii/juniorii din sala.
              Mai era si varianta sa iti lasi in sala geanta deschisa cat fac ei antrenamente, o sa fii surprins...

Cunosc cateva persoane care foloseau cu succes metoda asta

Comentariu

Eu joc cu de toate, pe principiul "cu ce dau eu, da si oponentul". Insa la palete se schimba treaba, sunt convins ca una care ti se potriveste mai bine, poate sa-ti aduca acel punct care face diferenta intre meci pierdut si meci castigat.
                Lemn- Bty Viscaria
                FH - TENERGY 05
                BH - TENERGY 80

Comentariu

Donic sant niste mingi nu prea reusite.Evitati-le
                  O senzatie de control sporit iti dau Nitakku premium,DHS Atena si Butterfly.Cu un + pt Nitakku(parerea mea)
                  Altele nu am incercat
                  of all the things i lost i miss my mind the most

Comentariu

Postat în original de Eugen
                    Mai era si varianta sa iti lasi in sala geanta deschisa cat fac ei antrenamente, o sa fii surprins...
                    Cunosc cateva persoane care foloseau cu succes metoda asta
                    Poate e valabil in salile mai mici, dar la noi nu ies asa multe dintre mantinele. Oricum, se folosesc in principal Donic care devin ovale cam repede, asa ca daca vrei sa joci un meci ca la concurs vii cu Butterfly de acasa.
                    TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

ce mingi folositi

In campionatul pe echipe din M-Ciuc mingea oficiala este DHS***, datorita raportului foarte bun pret calitate. Am dat vreun an de zile si cu Butterfly, sar foarte bine dar se sparg usor si sun cele mai scumpe. Mingi foarte bune pentru antrenament(cu conditia sa le alegi pe cele mai rotunde din gramada!) ar fi Butterfly albastru, putin mai usoare ca DHS-ul dar foarte rezistente...
                      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Procesare...
                      X