Ce fel de mingi folositi? la antrenament,si in competitie? care sunt cele mai bune?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ce mingi folositi?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Cum nu stii? Noi in AMATouR folosim mingi de 45mm relipite odata.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
-Tibhar de antrenament , par a fi mai bune decat Butterfly de antrenament
-DHS 3 stele , dar atentie la facaturi ...trebe sa fie scris rosu pe alb sau albastru pe orangeBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
organizator local- 05.feb.2007
- 1235
- Eforie Nord
- 56
Likes given: 203Likes received: 250
Noi dam cu butterfly 3 * si tibhar 3 * si la antrenamente, dar parca butterfly se sparg mai repede...Xiom -Mitzutani - Xiom
Comentariu
Noi jucam cu ce mai gasim pe dupa calorifere sau pe sub banci, uitate de cadetii/juniorii din sala.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBNNoi jucam cu ce mai gasim pe dupa calorifere sau pe sub banci, uitate de cadetii/juniorii din sala.
Cunosc cateva persoane care foloseau cu succes metoda asta
Comentariu
Eu joc cu de toate, pe principiul "cu ce dau eu, da si oponentul". Insa la palete se schimba treaba, sunt convins ca una care ti se potriveste mai bine, poate sa-ti aduca acel punct care face diferenta intre meci pierdut si meci castigat.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5724
- Fălticeni
- 64
Likes given: 954Likes received: 1436
Donic sant niste mingi nu prea reusite.Evitati-le
O senzatie de control sporit iti dau Nitakku premium,DHS Atena si Butterfly.Cu un + pt Nitakku(parerea mea)
Altele nu am incercatof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de EugenMai era si varianta sa iti lasi in sala geanta deschisa cat fac ei antrenamente, o sa fii surprins...
Cunosc cateva persoane care foloseau cu succes metoda astaTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
ce mingi folositi
In campionatul pe echipe din M-Ciuc mingea oficiala este DHS***, datorita raportului foarte bun pret calitate. Am dat vreun an de zile si cu Butterfly, sar foarte bine dar se sparg usor si sun cele mai scumpe. Mingi foarte bune pentru antrenament(cu conditia sa le alegi pe cele mai rotunde din gramada!) ar fi Butterfly albastru, putin mai usoare ca DHS-ul dar foarte rezistente...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:06.Procesare...X
Comentariu