Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Rog stergeti din lista de la incepatori - deoare este trecut si la avansati (si acolo doreste sa participe). Multumesc
6. Popescu Cristi, Slatina, 1809 - 7.15 - H
Mă retrag, Budeanu Dan, Hobby (e destul de probabil să prind loc la A-ul de la Sebeș aungând 1 pe lista de așteptare). În caz contrar mă voi reînscrie mâine dacă se va mai putea. Mulțumesc frumos.
Buna ziua. Sunt nevoit să mă retrag din motive de program. Cu regret. Mulțumesc pentru înțelegere și vă urez să aveți un concurs reușit, ca întotdeauna !
"Vă rugăm ca cererile de motivare (nume, prenume, turneu, categorie), însoțite de documentele justificative (concediu medical, adeverință medicală, etc...) ale absențelor/retragerilor să le trimiteți la adresa de email cd.amatur@yahoo.com (de preferat) sau pe whatsapp (0757251938 – Darabă Gabriel). Pe documentele trimise, vă rugăm să ștergeți/acoperiți datele personale de identificare (CNP, serie și nr. CI, adresă, etc...) și să lasați vizibil doar numele și prenumele. Asta pentru a respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR). După analizarea cererilor și a documentelor atașate, decizia motivării va fi luată de Comitetul Director."
Comentariu