Stavarache Florentin din Pașcani , O/E. Multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
RADAUTI, sambata 18.februarie 2023
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
senior
- 27.aug.2017
- 216
- Cluj Napoca
- 27
Likes given: 15Likes received: 109
Se retrage Avadanei Maria (hobby) si Andrea Simion (avansati)lemn: Butterfly Viscaria
fete: Butterfly Dignics 05
Comentariu
posibil sa nu pot ajunge. altfel, ma inscriu vineri dar evit penalizarea. Multumesc de intelegere.
Comentariu
Coordonator Onorific- 15.mar.2018
- 2119
- Botoșani
Likes given: 2571Likes received: 1371
Ultima retragere fara penalizare:
Joi, 16.II.2023, ora 21.
Retragerea jucatorilor inainte de termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor, de pe lista de asteptare, dupa termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor dupa termen (R): 2 puncte;
Absenta nemotivata (N): 3 puncte.
Se suspenda pe o perioada de trei luni jucatorul care acumuleaza minimum 6 puncte de penalizare."Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata
Comentariu
senior- 16.sep.2014
- 205
- suceava
- 55
Likes given: 1Likes received: 73
Se retrag Albu Constantin si Cotoara Toader Suceava Avansati Multumim de intelegere Succes tuturor
Comentariu
Comentariu
-
R - 4. Munteanu Silviu, Suceava, 715 - 36,77 - EW.
"Vă rugăm ca cererile de motivare (nume, prenume, turneu, categorie), însoțite de documentele justificative (concediu medical, adeverință medicală, etc...) ale absențelor/retragerilor să le trimiteți la adresa de email cd.amatur@yahoo.com (de preferat) sau pe whatsapp (0757251938 – Darabă Gabriel). Pe documentele trimise, vă rugăm să ștergeți/acoperiți datele personale de identificare (CNP, serie și nr. CI, adresă, etc...) și să lasați vizibil doar numele și prenumele. Asta pentru a respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR). După analizarea cererilor și a documentelor atașate, decizia motivării va fi luată de Comitetul Director."
Postat în original de Sil Vezi postÎmi pare rău, trebuie sa ma retrag (accidentat) MUNTEANU SILVIU-Suceava
Comentariu
Postat în original de Sil Vezi post
Nu am niciun fel de documente medicale. Mă doare articulația genunchiului drept și nu am mers la medic. Aștept să treacă de la sine (ca în alte dăți). Am întârziat cu postarea mesajului privind retragerea cu 3 ore deoarece este prima oara când mă retrag de la un concurs si aveam impresia că ultimele retrageri sunt vineri. Nu-mi doresc să fiu sancționat, dar dacă e să o faceți pentru „respectarea regulamentului”, atunci asta e.lemn-DHS H301
FH-729 Batle II / BH-V15 Extra
Comentariu
Coordonator Onorific- 15.mar.2018
- 2119
- Botoșani
Likes given: 2571Likes received: 1371
Postat în original de Sil Vezi post
Nu am niciun fel de documente medicale. Mă doare articulația genunchiului drept și nu am mers la medic. Aștept să treacă de la sine (ca în alte dăți). Am întârziat cu postarea mesajului privind retragerea cu 3 ore deoarece este prima oara când mă retrag de la un concurs si aveam impresia că ultimele retrageri sunt vineri. Nu-mi doresc să fiu sancționat, dar dacă e să o faceți pentru „respectarea regulamentului”, atunci asta e.
"Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:31.Procesare...X
Comentariu