Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

RADAUTI, sambata 18.februarie 2023

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Stavarache Florentin din Pașcani , O/E. Multumesc

Comentariu

Se retrage Bodnar Cosmin
      Blade: Viscaria FL
      FH: Tenergy 19
      BH: Tenergy 19

Comentariu

Se retrage Sovea Sorin

Comentariu

Se retrage Pohaci Claudiu

Comentariu

Se retrage Avadanei Maria (hobby) si Andrea Simion (avansati)
            lemn: Butterfly Viscaria
            fete: Butterfly Dignics 05

Comentariu

posibil sa nu pot ajunge. altfel, ma inscriu vineri dar evit penalizarea. Multumesc de intelegere.

Comentariu

Se înscrie Calance Cezar, Rădăuți, hobby, jucător nou. Mulțumesc!

Comentariu

Ciurlică Mugurel din Pașcani la Hobby!Mulțumesc frumos!

Comentariu

Se retrage Ungureanu Petrică din Pașcani de la open

Comentariu

Se retrage Popescu Maria de la categoria hobby,mulțumesc!

Comentariu

Se retrage Stoica Stefan ,Iași , de la Avansati. Mulțumesc!

Comentariu

Victor Barabaș - Hobby, Suceava

Comentariu

Se înscrie Zamcu Ciprian, avansați, Suceava.

Comentariu

Se inscrie si Alexandru Larion - Hobby, Suceava

Comentariu

Ultima retragere fara penalizare:
                                Joi, 16.II.2023, ora 21.
                                Retragerea jucatorilor inainte de termen: 0 puncte;
                                Retragerea jucatorilor, de pe lista de asteptare, dupa termen: 0 puncte;
                                Retragerea jucatorilor dupa termen (R): 2 puncte;
                                Absenta nemotivata (N): 3 puncte.
                                Se suspenda pe o perioada de trei luni jucatorul care acumuleaza minimum 6 puncte de penalizare.
                                "Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
                                https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata

Comentariu

Se retrage Țugui Iliuță de la Avansati. Mulțumesc!

Comentariu

Se retrage Ursescu Iuliu - Avansați, cu scuzele de rigoare.

Comentariu

Se retrag Albu Constantin si Cotoara Toader Suceava Avansati Multumim de intelegere Succes tuturor

Comentariu

Se retrage Tănase Gabi, open, probleme personale. Mulțumesc de înțelegere.

Comentariu

Îmi pare rău, trebuie sa ma retrag (accidentat) MUNTEANU SILVIU-Suceava

Comentariu

• GabrielD
                                            GabrielD comentat
                                            Editarea unui comentariu
                                            R - 4. Munteanu Silviu, Suceava, 715 - 36,77 - EW.

"Vă rugăm ca cererile de motivare (nume, prenume, turneu, categorie), însoțite de documentele justificative (concediu medical, adeverință medicală, etc...) ale absențelor/retragerilor să le trimiteți la adresa de email cd.amatur@yahoo.com (de preferat) sau pe whatsapp (0757251938 – Darabă Gabriel). Pe documentele trimise, vă rugăm să ștergeți/acoperiți datele personale de identificare (CNP, serie și nr. CI, adresă, etc...) și să lasați vizibil doar numele și prenumele. Asta pentru a respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR). După analizarea cererilor și a documentelor atașate, decizia motivării va fi luată de Comitetul Director."

Postat în original de Sil Vezi post
                                          Îmi pare rău, trebuie sa ma retrag (accidentat) MUNTEANU SILVIU-Suceava
                                          Nu am niciun fel de documente medicale. Mă doare articulația genunchiului drept și nu am mers la medic. Aștept să treacă de la sine (ca în alte dăți). Am întârziat cu postarea mesajului privind retragerea cu 3 ore deoarece este prima oara când mă retrag de la un concurs si aveam impresia că ultimele retrageri sunt vineri. Nu-mi doresc să fiu sancționat, dar dacă e să o faceți pentru „respectarea regulamentului”, atunci asta e.

Comentariu

Nu am niciun fel de documente medicale. Mă doare articulația genunchiului drept și nu am mers la medic. Aștept să treacă de la sine (ca în alte dăți). Am întârziat cu postarea mesajului privind retragerea cu 3 ore deoarece este prima oara când mă retrag de la un concurs si aveam impresia că ultimele retrageri sunt vineri. Nu-mi doresc să fiu sancționat, dar dacă e să o faceți pentru „respectarea regulamentului”, atunci asta e.
                                            Trebuie să recunosc în cazul de față că omul spune adevărul. E cronic, umblă bandajat în general, vă rog să-l credeți.
                                            lemn-DHS H301
                                            FH-729 Batle II / BH-V15 Extra

Comentariu

Va multumesc pentru raspuns. Sunt convins ca aveti dreptate - v-am si vazut jucand bandajat, dar sunt nevoit sa aplic regulamentul!. Au mai fost persoane in aceasta situatie si le-am acordat R, deci nu ar fi corect fata de ele sa nu o fac de aceasta data. Va urez sanatate!

"Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
                                              https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata

Comentariu

• cata_60
                                                cata_60 comentat
                                                Editarea unui comentariu
                                                Nu e nici o tragedie..sunt doar 2 puncte din 6 admise..Silviu nu are probleme cu absentele,nu va fi afectat cu nimic.Sanatate!

Duman Iulian si Pal Marius se înscriu la avansați! Ambii din Hălăucesti! Mulțumesc frumos!

Comentariu

• Se retrage Ciurlică Mugurel din Pașcani de la Hobby!

Comentariu

• GabrielD
                                                  GabrielD comentat
                                                  Editarea unui comentariu
                                                  R - 1. Ciurlica Mugurel, Pascani, 1139 - 8,97 - H.
                                              Procesare...
                                              X