xxxxx
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
No more
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator local
- 28.feb.2016
- 3232
- Piatra Neamț
- 49
Likes given: 4693Likes received: 1903
Bună seara , 0740697281 am eu un lemn Zhang Jike alcPrimorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
fh tenergy 05
bh rakza 7 soft
Oameni buni ,,,, romani crestini credeam ca se subintelege ca nu dau Gergely pe un zjk alc sau spirit cu fluture negru pe zjk alc sau toate lemnele pe un SZLC ...........AM SA SPECIFIC CLAR IN ANUNT
Comentariu
domnule Guess Who va rugam frumos sa postati clar in anunt ceea ce doriti / oferiti etc....Din anuntul dvs se intelege ca dati la schimb ...nu ati precizat nimik de vreo diferenta in bani sau altceva....Ca sa fiti iertat astept din partea dvs cadou un lemn din cele enuntate in primul post !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
dl Alex C in urma cererii dvs v -am trimis cadoul cu livrare express glovo bicicleta tinand cont de trafic si conditiile meteo estimez ca va ajunge MAINE SAU NICIODATA sper sa va bucurati de acest cadou ....
Comentariu
Va multumesc frumos pentru cadou ! Stiam ca sunteti un om deosebit !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
buna ziua si multumesc frumos tuturor ce m-au contactat in privat ..... = tranzactii incheiate ......se inchide subiectul ...
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:45.Procesare...X
Comentariu