Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

No more

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS No more

xxxxx
    Ultima editare de Guess Who; 13.mar.2023, 18:02.

Bună seara , 0740697281 am eu un lemn Zhang Jike alc
    Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
    fh tenergy 05
    bh rakza 7 soft

Comentariu

va sun maine

Comentariu

Oameni buni ,,,, romani crestini credeam ca se subintelege ca nu dau Gergely pe un zjk alc sau spirit cu fluture negru pe zjk alc sau toate lemnele pe un SZLC ...........AM SA SPECIFIC CLAR IN ANUNT

Comentariu

domnule Guess Who va rugam frumos sa postati clar in anunt ceea ce doriti / oferiti etc....Din anuntul dvs se intelege ca dati la schimb ...nu ati precizat nimik de vreo diferenta in bani sau altceva....Ca sa fiti iertat astept din partea dvs cadou un lemn din cele enuntate in primul post !
          Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

dl Alex C in urma cererii dvs v -am trimis cadoul cu livrare express glovo bicicleta tinand cont de trafic si conditiile meteo estimez ca va ajunge MAINE SAU NICIODATA sper sa va bucurati de acest cadou ....

Comentariu

Va multumesc frumos pentru cadou ! Stiam ca sunteti un om deosebit !
              Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

prietenul la nevoie se cunoaste ==== SA NU MA MAI SUNI

Comentariu

update la primul anunt

Comentariu

buna ziua si multumesc frumos tuturor ce m-au contactat in privat ..... = tranzactii incheiate ......se inchide subiectul ...

Comentariu

multumesc dl sebis 80 care ma intreaba daca am de vanzare zjk alc .......( inca o data imi cer scuze daca m-am exprimat gresit in anunt ) astazi 23.02.2023 ......

Comentariu

oare ce inseamna analfabet functional ..../

Comentariu

Procesare...
                        X