......
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vandut
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
acord reduceri la cumpararea fetelor in "bloc" toate au marimea standard butterfly 150X157Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
sal...ti-am trimis un mesaj....pt un pret la toate 3,dar la mine la mesaje expediate nu il gasesc......lasa-mi mesaj cu pretul si ceva amanunte despre fetele negre....ce simt au,viteza,spin,control,etc....nu am jucat niciodata cu ele.....fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
ok iti dau un call maine pe la 12.20, am si perechea ei de culoare rosie care a fost pe rever daca crezi ca te intereseaza tot de 2,0 mm e mai putin uzata are spinul ceva mai bun ca deh reverul e mai putin solicitat de lovituri de tops puterniceNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Baracuda big slam neagra vanduta, sigma pro rezervata, a mai ramas donic desto f3 big slam 2,0 mm neagra la pret incepand de acum redus...Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Actualizat primul post, pentru sigma pro a expirat rezervarea revine la vanzareNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Sigma pro vanduta, donic desto f3 big slam si banco megaspin 45 valabileNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Actualizat primul post Donic Desto F3 Big Slam - rezervataNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
vreau eu tenergy 05 fx 2,1 neagra ,patrata daca esti de acord cu 210 lei,inclusiv transportul.daca da,suna-ma la 0722620437.
Comentariu
Desto f3 big slam neagra si banco megaspin 45 neagra vandute.. actualizat primul postNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
adaugat xiom omega IV elite 2,0 mm neagra probata 2 oreNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
adaugat poze si o yasaka rakza 7 soft max neagra doar probata in primul postNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Xiom Omega IV elite si Banco Megaspin rezervate Tenergy valabilNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:30.Procesare...X
Comentariu