Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ura...intrebare ...daca prietenul meu de la Orastie are patru jucatori in fata pe lista de asteptare de la Open are sanse sa joace mîine? Neștiind daca se mai postează vre-o lista cu înscrierile......yuupii
Ura...intrebare ...daca prietenul meu de la Orastie are patru jucatori in fata pe lista de asteptare de la Open are sanse sa joace mîine? Neștiind daca se mai postează vre-o lista cu înscrierile......yuupii
Se posteaza la ora 21 ultima lista ... apoi, daca mai are 1 singur jucator in fata, tot nu prea are sanse..
Bravo Mihai Ahergelegitei,primul turneu,locu 2 la hobby. Bravo Octavian Deac,tot mai sus spre open. Bravo Casi,la 9 ani si primul turneu,3 victorii din 3 meciuri in superioare,eliminat de colegul lui de club. Bravo si celorlalti spartani de la Dumbraveni,incet,incet ,tot mai des apare Dumbraveniul pe podium.
Un turneu excelent ,desfasurat in conditii deosebite.Felicit pe toti cei implicati !Felicit ,in mod special pe cei care se ocupa de pepiniera tenisului de masa romanesc ! : de la Aiud,Dumbraveni,Deva, Sibiu etc.Azi am avut adversari ,viitori campioni ai Romaniei.Va multumesc!
Mulțumesc familiei Dîrlea și tuturor organizatorilor pentru acest turneu ,din punctul meu de vedere super reușit. Felicitări învingătorilor dar, și învinșilor. Sper să ne revedem curând.
Comentariu