Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Iata copiii din Agnita ce vor fi prezenti la acest turneu:
1.Olteanu Tudor pana la 10 ani
2.Terbea Valentin 10-12 ani
3.Nechita Alex 14-18 ani
4.Rebegel Bogdan 14-18 ani
5.Moldovan Razvan 14-18 ani
6.Dragoiu Catalin 14-18 ani
Ar fi bine ca toti sa fie inscrisi aici. Eu trebuie sa-i vad sa stiu cu ce paleta vin
In mod normal si cei locali tr sa se afle aici la vedere pt ca poate vor sa joace cu noi.
Mai sunt 15 care nu se vad aici plus cei locali?
cu regret citesc despre acest turneu, pentru ca m-am simțit excelent data trecuta când am fost la Victoria...totuși vad ca legiunea din centrul țarii e bine reprezentata și profit de ocazie ca sa le țin pumnii, sper sa simta asta chiar acum în timp ce joaca. și pentru ca la Agnita s-a ridicat din necunoscut de undeva un rebel care vrea sa faca fapte mari în ale amaturului, eu sper sa am și aprobarea maestrului fondator și a tuturor celor de la AS Agnita secția sporturi cu iarba (nu pe iarba ?nsa) ca de câte ori va mai fi vorba de turnee la care participa ei și voi dori sa-i încurajez sa folosesc urmatorul îndemn, care propun sa ram?na și Motto-ul asociației:
..........................................ARDE-i GEO!!!!!!......................................... ............
Mult succes Agnita, salutari cordiale Victoria!
Stimati organizatori, noi brasovenii am ajuns cu bine acasa, la aceasta ora, va multumim pentru atentia acordata,felicitari pt un turneu valoros, sa-i spunem B+ care nu a fost mai prejos decat un turneu A.
V-ati descurcat f bine fapt pentru care asteptam urmatorul turneu.
"Ieri-astazi" am intalnit numai jucatori fair-play, asadar felicitari tuturor!
Asteptam clasamentul, multumim!
Comentariu