Done.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Calendar 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Va rog. domnule Cosma, sa creeati subiectul Calendar 2014.
Ma bucura sa vad ce turnee s-au programat, in special turneul de la Buzău, locul meu de bastina.
Vad si eu ca nu mai sunt turnee la Iași, Mangalia. Iar Craiova si Timișoara nu sunt inca la nivel de turneu A.TsE
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5824
- Fălticeni
- 64
Likes given: 977Likes received: 1512
Mai asteptam doua saptamani poate mai apar unele modificari,desi in prealabil am discutat cu marea majoritate a organizatorilor.Imediat dupa 1 Ianuarie va fi publicat si trecut si in site-ul www.Amatur.ro de Florinof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3920
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Postat în original de Zosim1 Vezi postUmilinta la care am fost personajul principal,si denigrarile la care am fost supus in ultimul timp ,de catre ,,Conducatorul inamovabvil,, al amaturului si care s-a transferat intr-o alta functie inamovabila de initiator si coordonator al Clubului miniamatur,m-au facut sa i-au aceste decizi,chiar daca promisiunile mele fata de familie au fost ca voi diminua actiunile catre Amatur,acum hotarirea este luata.AmaTur mi-a oferit unele din cele mai frumoase momente din ultimi ani,deci nu am cum sa fiu suparat pe ceva ce imi ofera bucurie si buna dispozitie.
Deci in semn de protest fata de acest individ,asa cum au facut-o si alti ca filo,bogdanel,etc,am hotarit retragerea mea activa din acest circuit.Turnee voi mai organiza in tara dar pe baza de invitatii,unde si d-voastra si fiul d-voastra au una rezervata.Cu stima EMI.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Postat în original de mateidumitru Vezi postImi pare rau sa aud asa ceva, dar este de inteles. La suparare, oamenii iau uneori decizii pe care, in alte conditii, nu le-ar lua. Eu zic sa lasi sa treaca supararea si sunt convins ca n-o sa ne lasi sa ne fie dor de tine.Ultima editare de Zosim1; 15.dec.2013, 15:43.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Postat în original de Antal Denes Vezi postAsa este printre cele mai cautate turnee din tara,poate dl.Medeleanu revine la decizia luata !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:30.Procesare...X
Comentariu