Hakamaka,Cluj.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa Salina - Turda, editia a-II-a, 16.02.2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Brata Andrei-Cluj
Beni Miron-Cluj
Ar fi bine sa mai mariti lista ca sunt si pe lista de asteptare si oricum nu o sa vina toti cei anuntati!
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Likes given: 33Likes received: 9
Postat în original de alex20 Vezi postBrata Andrei-Cluj
Beni Miron-Cluj
Ar fi bine sa mai mariti lista ca sunt si pe lista de asteptare si oricum nu o sa vina toti cei anuntati!
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4732
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 332
dl serban acest concurs se puncteaza in amatour?DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 114Likes received: 65
Postat în original de alehandro Vezi postdl serban acest concurs se puncteaza in amatour?Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4732
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 332
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postCa sa se puncteze in amatur ,organizatorul trebuie sa faca rost de la organizatori sau din propriul buzunar de 70 ron, sa-i plateasca amaturului,deoarece taxa de participare este 0 lei.Tu sa fi in locul lui Serban,cum ai proceda ?La cate concursuri B vor fi in acest an ,parca mai conteaza daca acesta va fi punctat sau nu?Oricum in cazul tau n-o sa progresezi prea mult in clasamentul amatur si te sfatuiesc sa mergi la alea,grase, de tip A+,ca sa progesezi ceva in clasamentul general.DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
senior- 23.iul.2011
- 397
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 0Likes received: 1
Vreau sa cedez locul meu lui Mocean Dan cu conditia ca el sa participe la aceasta Cupa. M-a surprins placut "bataia" care am luat-o de la el la turneul tipA din 01.12.2012 de la Cluj si cred ca merita mai mult decat mine sa fie prezent la aceasta Cupa. Eu vin in calitate de spectator.Crestem CAMPIONI! Antrenam INTELIGENTA! CS VOINTA Cluj
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Postat în original de alehandro Vezi postdl serban acest concurs se puncteaza in amatour?
Eu organizez(cand timpul imi permite) cat pot mai multe concursuri TDM, gratuit daca se poate, de dragul jocului si al popularizarii acestui sport. Nu ma intereseaza absolut de loc punctajul.
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Postat în original de Adrian Pascu Vezi postVreau sa cedez locul meu lui Mocean Dan cu conditia ca el sa participe la aceasta Cupa. M-a surprins placut "bataia" care am luat-o de la el la turneul tipA din 01.12.2012 de la Cluj si cred ca merita mai mult decat mine sa fie prezent la aceasta Cupa. Eu vin in calitate de spectator.
Comentariu
Vii frica sa mai bagati deoarece ati vazut cative in cativa mai buni si sa nu va ia cupele!SI anu trecut am fost dar la ora 3 a fost gata!
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Postat în original de alex20 Vezi postVii frica sa mai bagati deoarece ati vazut cative in cativa mai buni si sa nu va ia cupele!SI anu trecut am fost dar la ora 3 a fost gata!Ultima editare de Radu Serban; 14.ian.2013, 07:53.
Comentariu
senior- 23.iul.2011
- 397
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 0Likes received: 1
Daca nu pot ceda locul meu lui Mocean Dan, cu toate ca este o absurditate ceea ce declarati, atunci ma retrag complet. Succes!Crestem CAMPIONI! Antrenam INTELIGENTA! CS VOINTA Cluj
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 114Likes received: 65
Cei ce participa la cupa Salina-Turda,au parte de 2 beneficii.
1.Placerea de a juca tenis la 90 metrii sub pamant
2.Cura de aer salin benefic tractului respirator in special celor care au probleme respiratorii.(aviz Adrian Pascu).Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:04.Procesare...X
Comentariu