Postat în original de sofidoor
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa Salina - Turda, editia a-II-a, 16.02.2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 28 (0 members and 28 guests)
-
senior
- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Likes given: 33Likes received: 9
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Silveira Alexandra sa retras pentru ca tocmai in data de 16.02.2013 are de organizat la Palatul Copiilor din Cluj un concurs TDM pentru copii.
Comentariu
junior- 11.oct.2012
- 120
- Cluj-Napoca, str.Tatra 16/19
- 67
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de Radu Serban Vezi postMa bucura faptul ca doriti sa participati la acest concurs. Sper ca MP al dvs.(19) sa scada pana la data concursului, altcumva veti putea juca doar in afara concursului si daca nu sau ocupat cele 60 de locuri.
Comentariu
junior- 11.oct.2012
- 120
- Cluj-Napoca, str.Tatra 16/19
- 67
Likes given: 0Likes received: 0
?mi cer scuze. Mi-a scapat. Trebuia sa schimbi ?nsa si tu anuntul de pe prima pagina. Cel care "sare" în ochi.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1619Likes received: 3056
Succes!Postat în original de Radu Serban Vezi postAnunt important!
Am primit aprobarea conducerii Salinei Turda pentru suplimentarea timpului de joc cu inca 2 ore. Deci participarea maxima admisa va fi de 60 de participanti!
Se va juca 2 grupe la o masa. Grupele inferioare si superioare se va juca 2/3, eliminatoriile 3/5.
Grupe inferioare: 10 grupe a cate 6 jucatori si se vor califica primii 4.
Grupe superioare: 10 grupe a cate 4 jucatori si se vor califica primii 2.
Eliminatoriu-repartizarea in functie de clasarea in Gr.superioare si Clasamentul Amatur.
Mult succes tuturor.
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4732
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 332
trecetiva numele corect si postatil aici pe acest topic !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
senior- 02.feb.2013
- 464
- campia turzii
- 49
Likes given: 35Likes received: 193
ma numesc damian alin din campia turzii si vreau sa ma inscriu la turneu.multumesc d-le radu serban
- - - Actualizat - - -
buna ziua domnule serban ma numesc bumbu pavel din razboieni alba si vreau sa ma inscriu la turneul din 16 de la turda.multumesc
Comentariu
Demeter Attila-Campia Turzii
Bartus Bogdan-Campia Turzii
Iepure Kalin_Campia Turzii
Hidisan Lucian-Campia Turzii
Comentariu
- 4732
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
257 Pop Danut Dej CJ 111 13 A 13 12
intre timp sa modificat putin clasamentul daca are vreo importanta ! multumesc !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Postat în original de alehandro Vezi post257 Pop Danut Dej CJ 111 13 A 13 12
intre timp sa modificat putin clasamentul daca are vreo importanta ! multumesc !
Comentariu
Buna ziua d-le Serban,
am vazut ca anul trecut s-a plans cineva de fileu si am vazut si raspunsul d-voastrar. Si eu am organizat o competitie la Sighișoara si a am avut si noi cateva mese de metro, banuiesc ca sunt cam toate acelasi sisteme.
Fileul se poate lua destul de usor usor jos( cu 2 chei), se intoarce tot ansamblul pe care este prins cu capul in jos si se poate pune un fileu mai bun. Nu stiu, avand in vedere spatiul unde se joaca, daca aveti acceptul sa faceti asta si nu vreau sa ma bag eu in seama, de obicei evit orice interventie. Dar in cazul in care credeti ca este posibil si credeti ca este benefic poate s-ar merita efortul. Stima. Gabi
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Postat în original de tipseragt Vezi postBuna ziua d-le Serban,
am vazut ca anul trecut s-a plans cineva de fileu si am vazut si raspunsul d-voastrar. Si eu am organizat o competitie la Sighișoara si a am avut si noi cateva mese de metro, banuiesc ca sunt cam toate acelasi sisteme.
Fileul se poate lua destul de usor usor jos( cu 2 chei), se intoarce tot ansamblul pe care este prins cu capul in jos si se poate pune un fileu mai bun. Nu stiu, avand in vedere spatiul unde se joaca, daca aveti acceptul sa faceti asta si nu vreau sa ma bag eu in seama, de obicei evit orice interventie. Dar in cazul in care credeti ca este posibil si credeti ca este benefic poate s-ar merita efortul. Stima. Gabi
Sa-i multumim pe toti nu se poate, trebuie sa fim constienti de asta si este un Turneu care nu se puncteaza.Ultima editare de Radu Serban; 06.feb.2013, 16:44.
Comentariu
- 4732
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
7-Pop Cosmin-Turda, Loc.55, MP-22
17-Migea Cornel, Loc.89, MP-19
-Sferlea Marius-Oradea, Loc 213-MP 19
va rog sa specificati daca acesti colegi vor juca extra concurs sau an concurs !! nu de alta dar in afara de aerul curat,, care ar mai fi farmecul sa jucam in grupe cu jucatori care vor castiga din start concursul !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Eu am vorbit cu domnul Radu Serban la telefon si in urma cresterii MP ului meu si urcarii mele in clasament ma retrag din concurs.
Deci Pop Cosmin ....Turda se retrage.
Asa ca poti sa dormi linistit Pop Danut(tizul meu) si sa te vedem pe podium.Mult succes.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:44.Procesare...X
Comentariu