Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Multumesc, d-le Feri Denes! Regret ca n-ai venit la turneu. A lipsit si amicul d-tale Olah Oliver./
Koszonom, Feri Denes uram! Sajnalom hogy nem jottel versenyre. Hianzot a baratod Olah Oliver is.
Pe curand! / Szia!
La Turda nu am avut voie sa particip, astfel am raspuns la invitatia prietenilor la turneul B, din Siculeni.
Sa ne revedem sanatosi!
Multumesc organizatorilor: Radu Serban si Rusu Stefan , si nu in ultimul rand conduceri Salina Turda pentru eforturile si sprijinul acordat de a organiza un asa frumos eveniment . cu respect Dan Moisa . - - - Actualizat - - -
Cateva poze de la Salina - - - Actualizat - - -
Din poze arata excelent in realitate voi vedea cu prima ocazie,FELICITARI ORGANIZATORILOR SUNT PE DEPARTE CEI MAI CURAJOSI SI CEI MAI TARI. VA SALUTA CU STIMA MARCU,si va asteapta in frumosul municipiu VATRA DORNEI pe 16.03.2013 unde v-a avea loc cupa primaverii
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
- - - Actualizat - - -
Salut ,Avand in vedere ca s-a jucat intr-o mina conditiile au fost super . (nu poti multumi toata lumea ) - - - Actualizat - - -
Iar de comentat o sa comenteze sigur ( De bine ) Sper ca nu am deranjat.
Oameni deosebiti,turneu perfect si sanatos multumim factorilor care au permis aceasta socializare !
Conditi splendide,multumim pentru cei care s-au implicat.
- - - Actualizat - - -
Se pare ca nu prea sunt interesati oameni de vizionarea filmuletelor, nu as vrea sa pierd vremea in zadar. ( incarcarea unui filmulet dureaza aprox 5 min)
si eu ma uit la ale mele dar am problema pe care am discutat-o la salina referitor la incarcarea filmelor si consumarea memoriei.poate ar fi mai util un link care sa duca la aceste filmulete pe youtube? - - - Actualizat - - -
Se pare ca nu prea sunt interesati oameni de vizionarea filmuletelor, nu as vrea sa pierd vremea in zadar. ( incarcarea unui filmulet dureaza aprox 5 min)
Salut Adi totusi eu cred ca la tine e calculatorul cu probleme . filmuletele fiind HD ocupa mai mult spatiu, sunt filmulete si de 850 MB incerc sa filmez cu o rezolutie mai mica, si atunci poate o sa mearga mai bine si la un calculator mai slabut . - - - Actualizat - - - Salina Turda
Petru Sandu Cluj Napoca
Cand aflam daca putem participa? Daca nu suntem peste limita de 60?
Multumesc
Anul viitor la editia a 3 a daca o sa te inscrii din timp. Pana atunci spor la antrenament si vei putea participa la alte concursuri care se organizeaza in zona. Urmareste acest forum.
Comentariu