Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
incccrredibbill...bravo Mihai Badea ! Recunosc sincer ca nu ma asteptam, imi pare rau ca nu am ramas sa vad finala ! Felicitari la amandoi finalisti !!!
Prima data cand vin la voi, o atmosfera foarte prietenoasa si chiar daca sunt vizibil sub nivelul celor de la open/elite care au jucat in turneu, m-am simtit foarte bine.
La multi ani Adrian Lazaroiu si bravo Mihai Badea!
Un turneu agreabil ca de obicei la club Odin. Fair play si multa buna dispozitie + o zi frumoasa au completat tabloul ! Trebuie sa mentionez placinta super-buna plus o multime de alte bunatati care au stat la baza jocului foarte bun al combatantilor la mesele de joc. Felicitari finalistilor de la ambele categorii , cu un plus pentru Mihai Badea care mi-a dat calculul hartiei peste cap in meciul cu Costin !
Mulțumesc Adi și Mircea pentru organizarea acestui turneu. Mai rămâne de afișat lista finală a participanților la categoria E/O. Să ne întâlnim sănătoși data viitoare!
Comentariu