Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Regulamentul 2013

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Regulamentul 2013

    Completarile din regulament sunt subliniate cu rosu si tin cont de modificarile cerute in cadrul intalnirii de la Brașov.
    Fișiere atașate

  • #2
    AmaTuR ROMANIA

    REGULAMENTUL
    CIRCUITULUI INDIVIDUAL DE TENIS DE MASA 2013

    1. Circuitul AmaTuR

    Denumirea oficiala a circuitului este AmaTuR ROMANIA. Circuitul este alcatuit dintr-un lant de turnee de tenis de masă, organizate pe intreaga durata a anului, in mai multe localitati ale tarii si pe mai multe nivele de reprezentare- locale, zonale si nationale, incheindu-se cu un Turneu Final.
    Circuitul urmareste atragerea iubitorilor tenisului de masa, simpli pasionati sau fosti sportivi de performanta care doresc sa-l practice in mod organizat, la nivel local sau national. Totodata, creeaza posibilitatea unor intalniri ale celor mai buni participanti amatori cu jucatori legitimati de nivel apropiat.
    Circuitul este organizat de Asociatia AmaTuR ROMANIA, prin coordonatorii circuitului si coordonatorii celor 8 regiuni (anexa I) si se adreseaza in principal membrilor asociatiei. La turnee poate participa insa, cu drepturi depline, orice persoana legitimata sau nelegitimata, care are statut de jucator amator sau avansat, asa cum sunt definiti la cap. 2.1.

    2. Participantii la circuit

    2.1. Clasificare jucatori
    2.1.1. .Nelegitimati
    -amatori - nu au avut niciodata legitimatii emise de FRTM si nu sunt antrenori activi
    -fosti legitimati -au avut legitimatii emise de FRTM, dar ultima viza a expirat cu cel putin doi ani inainte de inceperea circuitului;
    -legitimati inactivi au legitimatie valabila, nu au participat in ultimii doi ani la competitii de tenis de masă organizate de FRTM; sau sunt inregistrati ca participanti cu 0 victorii; sunt considerate inactive si persoanele legitimate de catre AJTM, sau AMTM București, care participa la campionate judetene sau Municipale (Onoare, Calificari).

    2.1.2. Legitimati
    2.1.2.1 Legitimati la nivel de copii (8-10 ani) –si minicadeti (11-13 ani)
    2.1.2.2 Legitimati in ligile inferioare (L) Au legitimatie valabila, au participat in ultimii doi ani la competitii de nivel national organizate de FRTM: cadeti, juniori, Divizia B masculin si Divizia A feminin, si se regasesc in inregistrarile FRTM pe anul in curs sau in anul precedent, ca detinand puncte primite la concursurile FRTM. Au statut de legitimat activ atat jucatorii promovati din AmaTuR in divizia B, cat si jucatorii din Divizia B care sunt la prima participare in AmaTuR.
    2.1.2.3. Maestri (M) Au legitimatie valabila, au participat in ultimii doi ani la competitii de nivel national, organizate de FRTM: Divizia A (masculin), Superliga (sau in ligile superioare ale unor campionate straine) si se regasesc in inregistrarile FRTM pe anul in curs sau in anul precedent, ca detinand puncte primite la concursurile FRTM sau ITTF
    Obs 1 Nivelul de joc al fiecarui jucator legitimat activ (L sau M) se considera in functie de ultima participare la concursurile FRTM
    Obs 2 Jucatorii legitimati (L si M) care renunta la activitatea competitionala sau cei care coboara din diviziile superioare in divizia B isi pastreaza statutul ( L sau M) minim 18 luni+ pana la incheierea anului.
    Exceptie: Jucatorii legitimati (L si M) care au avut activitate in Amatur (anterior legitimarii sau calificarii) pot reveni la statutul anterior la cerere in primele 6 luni de la prima participare in divizie (daca anunta renuntarea la participarea in div B sau A) sau la 6 luni+ incheierea anului.

    2.2.Categorii de participanti:
    Participantii la circuit au dreptul sa se inscrie una sau mai multe categorii, inregistrate in clasament:
    a. OPEN O - categorie in care sunt inscrisi toti participantii
    b. Amatori A - se pot inscrie numai jucatorii nelegitimati
    c. .Fete F - se pot inscrie numai persoanele de sex feminin;
    d. Copii C – se pot inscrie copii din clasele 1-4
    e. Juniori J - se pot inscrie copii din clasele 5-8.
    f. Olds-boy W se pot inscrie participantii nascuti in anul 1962 sau mai devreme;
    g. Handicap H se pot inscrie persoane cu dizabilitati;
    Pentru fiecare categorie se vor inregistra periodic rezultatele si se vor prezenta clasamente pe categorii.

    3. Turnee

    3.1 Clasificarea turneelor
    In functie de importanta, turneele se organizeaza pe trei categprii:
    - turnee tip B - turneu de nivel local, judetean;
    - Scopul turneelor B este de a atrage participanti noi din localitate si din zonele apropiate, de familiarizare cu fenomenul AmaTuR, de initiere pentru incepatori, de antrenament pentru cei experimentati. Pot participa jucatori din toata tara, dar in mod prioritar trebuie urmarita participarea jucatorilor locali.
    - O data pe an, in fiecare judet se poate programa un turneu B cu participare exclusiv judeteana, pentru stabilirea unui campion judetean.
    - turnee tip A –aproximativ 40 de turnee de nivel regional, national
    - se urmareste atragerea participantilor din intreaga tara, dar preponderent din regiunea in care se desfasoara si din regiunile apropiate
    - turnee tip A+- 5 turnee cu caracter national;
    - scopul turneelor A+ este de a apropia jucatorii cei mai buni din circuit, pentru stabilirea unei ierarhii cat mai corecte. Locul de organizare a acestor turnee va tine cont in mod obligatoriu de criteriul geografic, astfel incat pe parcursul unui an se va organiza cate un turneu A+ in fiecare regiune a tarii (Moldova, Muntenia, Dobrogea, Transilvania,) si un turneu final care se desfasoara intr-o localitate centrala a tarii.
    - Turneele B, A si A+ sunt deschise participarii oricarui doritor care se incadreaza in categoria valorica anuntata, fara restrictii de ordin geografic, varsta, sex, nationalitate sau cetatenie.
    -
    3.2 Calendarul competitional
    - La inceperea fiecarui sezon competitional, organizatorul AmaTuR stabileste impreuna cu organizatorii locali datele de disputare ale turneelor de tip A si A+, tinand cont de impartirea geografica si disponibilitatea organizatorilor si il publica pe site. Grila poate fi completata cu turnee A pe parcursul anului, in acord cu organizatorii AmaTuR. Anunturile de turneu se pot face dupa aparitia acestora in Calendar 2013
    - Turneele B nu sunt inregistrate in Calendarul 2013, dar programarea lor se poate face numai dupa acceptul prealabil al coordonatorului zonal.
    - se pot programa turnee B in aceeasi zi cu un turneu A, la o distanta de minim 200 km.
    - se pot programa doua turnee A in aceeasi data, daca distanta intre orase depaseste 400 km.
    -nu se pot programa turnee B la aceeasi data cu turnee A+.
    -eventualele exceptii doar cu acceptul organizatorilor implicati si cu aprobarearea coordonatorului national.
    - turneele pentru incepatori (MP maxim 10) nu sunt conditionate de aceste distante.

    4. Organizarea turneelor

    4.1 Categorii valorice:
    4,1,1. I - Initiati (Incepatori) media ponderata (MP) este maxim 10 p
    -Participanti amatori, al caror nivel de joc este de incepatori;
    -Copii legitimati FRTM la categoria “copii 8-10 ani”
    -Nu pot participa jucatori fosti legitimati sau legitimati inactivi, indiferent de punctajul acumulat
    -In aceasta categorie se incadreaza si turneele rezervate copiilor.
    4.1.2. A - Avansati (Amatori) MP este intre 11 si 18 p,.
    -Participanti amatori, cu nivel de joc mediu, precum si jucatorii fosti legitimati sau legitimati inactivi
    -Copii legitmati FRTM la categoria “minicadeti 11-13 ani”
    4.1.3. O - Experti (Open) MP este minim 19 sau intre primii 60 de concurenti din clasament;
    - participanti nelegitimati a caror experienta, valoare si pozitie in clasament sunt comparabile cu cea a jucatorilor legitimati
    - Jucatori legitimati FRTM in diviziile inferioare (L) si copii legitimati la categoria “cadeti’ sau “juniori”:, cu conditia sa nu fi facut parte din lotul national in ultimii 2 ani.
    - Participantii fost legitimati la prima participare sau fost legitimati care au MP=0
    4.1.4. M - Masters -sunt competitii destinate jucatorilor de performanta (Maestri)
    Desfasurarea standard a turneelor este varianta (A+O). Pentru atragerea participantilor cu un nivel mai scazut (initiati, incepatori), se pot organiza alternativ turnee B (I+A) si turnee (A+O);
    In cadrul unui turneu, concurentii se pot inscrie la o singura categorie, fie in categoria de baza, fie in categoria superioara. Astfel, un concurent cu MA=10 se poate inscrie la Incepatori (I) sau la Avansati (A), iar un concurent cu MA 15 se poate inscrie la (A) sau la (O).

    4.2 Organizatorii turneelor
    Organizatorii turneelor raspund in toate privintele de buna organizare a turneelor: relatia cu autoritatile locale, inchirierea salii, oferte pentru masa, cazare, asigurarea conditiilor optime de joc.
    Alte conditii administrative: organizatorul local va asigura amenajarea corespunzatoare a salii (mese, despartitoare, mingi, caldura, lumina in sala). Organizatorul local va asigura asistenta medicala, in colaborare cu un cadru medical participant la turneu, sau in colaborare cu un cadru medical local. Acesta trebuie sa aiba pregatita trusa minima pentru primul ajutor.
    Sumele de bani incasate sunt la dispozitia organizatorului, mai putin cota stabilita in anexa IV, care se transfera in contul Amatur in termen de 6 zile.
    Turneele B pot fi organizate de un participant, cu cunostinte minime de organizare; Programarea turneelor B se face cu acordul coordonatorilor regionali.
    Turneele A pot fi organizate de persoane cu experienta, care cunosc modul de desfasurare si cu abilitati organizatorice. Programarea turneelor A se face prin inregistrarea in Calendarul Amatur.
    La cerere, organizatorii locali pot fi asistati de unul dintre coordonatorii circuitului AmaTuR Romania, atat pentru organizarea administrativa cat si pentru partea tehnica a concursului
    Turneele A+ sunt organizate de coordonatorii circuitului AmaTuR Romania, in colaborare cu un organizator local si caruia ii vor deconta cheltuielile efectuate.

    4.3. Anunturile de turneu:
    Turneele tip B, A, A+ trebuie sa fie anuntate pe site printr-un topic separat, cu minim o saptamana inainte de data evenimentului. Anuntul trebuie sa contina urmatoarele informatii:

    - Data de disputare, ziua, ora inceperii
    - Adresa exacta a locului de disputare;
    - Posibilitati de ajungere la locul de disputare;
    - Numarul si calitatea meselor;
    - Categoriile turneului
    - Numarul maxim de participanti; taxa de inscriere;
    - Sistemul de joc, nr minim de jocuri garantat, nr de seturi/partida
    - facilitati: gustare, masa de pranz, apa, cafea, etc.
    - timpul total de joc ( aproximativ);
    - numele si datele de contact ale organizatorilor
    - optional: , o poza cu interiorul salii (in principiu pentru a se vedea conditiile de joc).

    4.4. Inscrierea jucatorilor
    4.4.1. Inscrierea in circuit
    - Inscrierea participantilor noi in circuit se poate face direct prin inscrierea la oricare din turneele B sau A organizate in cursul anului. Participantul trebuie sa transmita datele necesare inregistrarii: nume, prenume (fara diminutive, porecle, etc) localitatea de domiciliu, judetul si categoriile la care doreste sa fie inscris (A, F, C, J, W, H, M, etc, vezi cap. 4.1); in situatia in care participantul nu specifica la ce categorii se inscrie, acesta va fi inscris din oficiu la Amatori, categoriile putand fi completate ulterior, la cerere.
    - 4.4.2. Inscrierea la un turneu
    Participantul inscris in circuit trebuie sa transmita organizatorului urmatoarele date:
    - 1. numele si prenumele , in aceasta ordine, fara diminutive, porecle, etc. si localitatea de domiciliu
    - 2. Categoria la care se inscrie; daca nu specifica, este considerat inscris la categoria de baza.
    Datele pot fi trecute pe site, sub forma unui mesaj, sub anuntul dat de organizatorul turneului, sau pot fi transmise telefonic. Data limita de inscriere este preziua concursului.
    - Organizatorul trebuie sa anunte pe site lista provizorie cu 12 ore inainte de inceperea turneului.
    - inscrierile se pot face si dimineata, inainte de inceperea turneului, direct la sala, dar numai in limita locurilor disponibile stabilite de organizator si fara garantarea drepturilor de favorit;
    - Daca numarul jucatorilor inscrisi depaseste limita salii, la turneele B si A numarul de participanti se limiteaza in ordinea inscrierilor; iar la turneele A+ si Turneul Final, in ordinea clasamentului.
    - Jucatorii validati care nu se prezinta la turneu (nemotivat) si nu anunta retragerea pana la inceperea turneului, la propunerea organizatorului de turneu vor fi penalizati prin neparticiparea la turneele Amatur pe o perioada de doua luni.
    - Organizatorii turneelor au dreptul de a verifica exactitatea datelor inscrise si de a exclude din circuit sau turneu participantii care declara date neconforme cu realitatea.

    5. Desfasurarea turneelor

    Pentru a respecta caracterul de competitie de masa, fiecare participant va avea dreptul la un numar de minim 5 meciuri in cadrul fiecarui turneu. Din acest motiv s-a stabilit ca sistemul de joc sa aiba la baza grupe de minim 6 jucatori;

    5.1. Numarul de grupe si repartizarea jucatorilor
    Organizatorul stabileste numarul de grupe inferioare in functie de numarul disponibil de mese si de numarul de participanti. Pentru un numar de 6-8 participanti/masa se recomanda ca numarul de mese sa fie egal cu numarul grupelor. Pentru 9-10 jucatori/masa se recomanda cresterea numarului de grupe, pana la trei grupe/2 mese, sau prin decalarea unei categorii cu conditia ca fiecare grupa sa aiba minim 6 participanti si urmarind cursivitatea turneului in fazele superioare.
    Repartizarea in grupe se face prin asezarea favoritilor in ordinea clasamentului la zi, descrescator valoric si prin “regula sarpelui”, pentru echilibrarea valorilor. In cazul turneelor B si A, organizatorul local poate trece ca favoriti III participanti cunoscuti ca valoare, dar cu un numar de turnee mai mic de 7. Pentru pozitiile mai mari de II, organizatorul poate sa evite introducerea in aceeasi grupa a participantilor din acelasi judet sau aceeasi localitate, prin incrucisarea unui participant cu altul din aceeasi linie valorica.

    5.2. Sistemul de joc
    Sistemul de joc este impartit in 3 faze distincte:
    Faza I ( de masa); grupe de cate 6-9 participanti, din care se califica in turul II aproximativ jumatate; Numarul celor calificati trebuie sa permita continuarea turneului in grupe de 3, 4, sau 5.
    Faza a II-a (superioara); grupe de cate 3, 4, sau 5 participanti, din care se califica in turul III aprox jumatate, Numarul jucatorilor calificati trebuie sa poata permite continuarea turneului in sistem eliminatoriu, pe cheie de 16, 24, 32, 48, 64; in variantele 24, 48 castigatorii grupelor vor intra direct in turul II eliminatoriu.
    Faza a III-a (eliminatorie) se incheie cu stabilirea unui castigator, a unui loc II si a unuia sau doua locuri III; Departajarea locurilor III si IV se face numai daca organizatorul local stabileste acest pas.
    La stabilirea perechilor din faza eliminatorie se va urmari ca jucatorii care s-au intalnit in grupele superioare sa nu se reintalneasca in primul joc eliminatoriu.
    Dupa Faza I, organizatorul local poate opta pentru turnee paralele de consolare sau pe categorii, fara ca aceste turnee sa impiedice buna desfasurare a turneului principal. Numarul minim de participanti la un turneu paralel este de 10.

    - 5.3 Organizarea turneelor de tip B
    - Numar minim de mese - 2
    Numar minim de participanti 10; Daca numarul jucatorilor depaseste 20 se vor puncta doua turnee concomitent; daca numarul jucatorilor depaseste 40, se vor puncta 4 turnee concomitent, daca numarul participantilor depaseste 60 se vor puncta 8 turnee concomitent, chiar daca turneul se continua pana se stabileste un singur invingator.
    - o categorie (I, A sau O) sau doua categorii: (I+A, A+O sau I+O), Pentru derularea unei categorii este nevoie de minim 2 jucatori inscrisi care se incadreaza in categorie.
    ANULAT [- Numarul maxim de turnee (A+O) in aceeasi localitate este de doua pe luna, iar numarul maxim de turnee in aceeasi sala (turnee de casa) este de unul pe luna. Turneele pentru incepatori (cu MA maxim 10) pot fi organizate separat, cate unul pe luna si fara a fi conditionate de distanta fata de alte turnee.]

    5.4 Organizarea turneelor tip A
    Se organizeaza in sali cu minim 8 mese, pentru un numar de minim 64 participanti. Numarul maxim de participanti trebuie corelat cu numarul de mese, fara a depasi 10 jucatori la o masa; La alegerea modului de joc trebuie sa se tina cont de timpul maxim disponibil si de capacitatea salii, pentru a evita prelungirea la ore tarzii a turneelor.
    Turneele se desfasoara pe doua categorii: OPEN+AMATORI; Numarul de participanti la OPEN va fi stabilit de organizator in functie de nr de mese rezervate; incadrarea in categorie se va face in ordinea clasamentului.
    Numarul minim la o categorie este de 16. In situatia unui numar mai mic de inscrieri, se poate desfasura pe o singura categorie; Daca punctajul turneului este mai mare de 3000, punctajul va fi acordat pentru categoria A.[ANULAT]
    Organizatorul poate opta si pentru desfasurarea categoriei I, fie pentru un turneu de copii, fie pentru un turneu al jucatorilor incepatori-initiati; fara a impiedica desfasurarea turneului principal.
    In cazuri speciale, turneele pot fi conectate cu turnee MASTERS; De regula, turneele MASTERS au loc in ziua urmatoare turneului A.

    5.5. Organizarea turneelor tip A+
    Se organizeaza in sali spatioase, care permit desfasurarea turneului pe minim 20 de mese.
    Fiind turnee cu participare nationala, organizatorii vor avea in vedere posibilitatile de cazare, de masa si de petrecere a timpului liber al participantilor.
    In situatia depasirii numarului de locuri rezervat turneului, ordinea va tine cont de pozitia in clasament.
    Turneele se desfasoara pe doua categorii: OPEN+AMATORI; Numarul de participanti la OPEN va fi stabilit de organizator in functie de nr de mese rezervate; incadrarea in categorie se va face in ordinea clasamentului.

    5.6 Clasamentul turneului
    Dupa incheierea turneului, organizatorul va anunta pe site clasamentul detaliat pentru fiecare categorie.

    5.7 Transmiterea datelor
    Pentru usurinta centralizarii datelor, organizatorii sunt rugati sa transmita rezultatele in formatul anuntat prin site www.amatur.ro.
    Omologarea turneului se face dupa transmiterea acestor date si a taxei stabilite de consiliul director Amatur ( anexa IV).

    5.8 Punctajul turneului
    Pe baza clasamentului anuntat de organizatorul turneului, precum si in functie de importanta turneului si de categoria la care a participat, fiecare concurent va primi un numar de puncte. Atribuirea punctelor se face de catre coordonatorul AmaTuR si se stabileste pe baza tabelelor din anexa II.
    Punctajul oferit castigatorului turneului de consolare (in cazul in care se organizeaza) este egal cu cel al primului loc necalificat din grupele superioare.

    6. Regulamentul

    6.1 Regulamentul de joc
    Turneele AmaTuR au ca principiu de baza respectarea si incurajarea fair-play-ului participantilor.
    Jocurile din turneele AmaTuR vor respecta Regulamentul de joc aprobat de ITTF si FRTM.
    In acelasi timp, in spirit de fair play, in situatiile in care din motive tehnice nu pot fi luate decizii conform regulamentului, se va acorda credit jucatorului (in mod special in cazul respectarii regulilor privind utilizarea fetelor si a materialelor de lipire )
    Jocurile se pot disputa fara arbitru, scorul poate fi tinut de catre jucatori. La cererea unuia din jucatori, organizatorul va numi un arbitru dintre participantii care asista la joc.
    Avand in vedere ca circuitul este destinat amatorilor, este permisa utilizarea oricarui tip de fata, daca respecta urmatoarele conditii:
    1. Cele doua fete sunt de culori distincte;
    2. Ambele fete au LA VEDERE sigla de omologare ITTF, chiar daca intre timp a fost interzisa!
    3. Suprafetele paletei nu sunt deteriorate (nu au denivelari sau neomogenitati pronuntate).
    Nu este interzisa utilizarea fetelor lipite cu solventi; lipirea fetelor nu este insa permisa in incinta de joc.

    6.2. Departajarea concurentilor in grupe
    Pasii departajarii sunt urmatorii:
    1 Nr de victorii in clasamentul grupei;
    2 Nr de victorii in clasamentul partial (daca dupa pasul 1 sunt la egalitate minim 3 jucatori);
    3 Diferenta dintre nr de seturi castigate si pierdute in clasamentul (daca dupa pasul 2 sunt la egalitate minim 3 jucatori);
    4 Raportul intre nr de seturi pierdute si castigate (daca dupa pasul 3 sunt la egalitate minim 3 jucatori);
    5 Diferenta intre nr de seturi castigate si pierdute in clasamentul general (daca dupa pasul 4 sunt la egalitate 3 sau mai multi participanti);
    6 Tragerea la sorti (daca dupa pasul 5 sunt la egalitate 3 sau mai multi participanti);
    7 Victoria directa daca dupa oricare dintre criteriile de departajare anterioare raman la egalitate 2

    6.3. Retragerea din turneu
    In cazul in care un jucator renunta la participare in grupa inferioara fara a juca toate meciurile, la calculul clasamentului grupei i se anuleaza toate rezultatele din grupa iar in clasamentul turneului va fi punctat ca participare cu numarul victorii inregistrate.
    In cazul in care un jucator calificat in grupele superioare nu participa la aceasta faza sau se retrage inainte de a juca toate meciurile, i se anuleaza toate victoriile din grupa superioara si va fi punctat la nivelul ultimului loc din grupa superioara. Un jucator calificat intr-o faza superioara, dar care nu se prezinta din diverse motive, nu este inlocuit de un alt jucator si este punctat la nivelul la care a ajuns.
    In situatia in care jucatorul respectiv nu anunta organizatorul, sau daca organizatorul considera motivul retragerii neintemeiat, in clasamentul final jucatorul retras va fi inregistrat cu 0 victorii si primeste avertisment, iar in caz de recidiva va fi suspendat pe termen de 6 luni. Avertismentul poate fi retras in cazuri de forta majora, prin vot.

    6.4. Tinuta de joc
    Echipamentul se compune din tricou, sort, (fusta), pantofi de sport, trening. Tricoul, sortul, fusta pot avea orice culoare, cu conditia sa difere in culoarea de baza de culoarea mingii.

    6.5. Disciplina
    Jucatorii de tenis de masă vor evita comportari care ar putea avea un caracter nesportiv, ar jigni participantii sau ar dauna imaginii sportului:
    -expresii grosolane;
    -distrugerea cu buna intentie a mingii;
    -aruncarea mingii;-aruncarea paletei;
    -lovirea mesei sau mantinelei cu palma, paleta sau piciorul;
    -schimbarea paletei in timpul meciului;-completarea cu lucruri care nu-i apartin;
    -parasirea salii in momentul in care ar trebui sa dispute un meci;
    -prelungirea fara motiv a timpului destinat incalzirii;
    - jucatorul are dreptul:
    - la 2 min pauza intre seturi
    -sa foloseasca prosopul la fiecare 6 puncte jucate
    -sa ceara TIME OUT cu o durata de un minut, o singura data pe meci.
    Organizatorul are dreptul sa avertizeze, iar la recidiva sa elimine din concurs jucatorii care nu respecta regulamentul.

    7. Clasamentul circuitului

    Pe baza punctelor acumulate in turneele de tip B, A, A+ se stabileste clasamentul circuitului. In calculul punctajului total se vor insuma punctajele acumulate la 3 din 5 turnee A+ cu punctajele primite la 6 din ultimele 7 turnee A si cu punctajele obtinute la 3 din ultimele 4 turnee B, daca aceste turnee au o vechime de un an (365 zile). Turneele A+ din 2012 se anuleaza dupa disputarea turneului A+ corespondent.
    In cazul egalitatii la puncte, jucatorii vor fi departajati de MP. MP este o medie ponderata ce tine cont de mediile punctajelor acumulate in turneele punctate 3A+, 6A si 3B. Formula de calcul este prezentata in anexa.

    8 Trofeele AmaTuR

    A. Distinctiile de turneu

    Pentru fiecare turneu de categorie B, A sau A+, castigatorii, precum si locurile 2, 3 si 4 vor primi diplome de merit. Pentru turneele de Tip A, castigatorii vor fi distinsi cu titlul de Castigator al Turneului AmaTuR-[orasul]. In functie de posibilitatile organizatorilor se pot acorda cupe, medalii si premii in obiecte. Premierea in bani nu este recomandata, dar poate fi facuta prin intermediul sponsorilor.

    B. Distinctiile Circuitului AmaTuR

    Unul din turneele A+ disputate in primavara se desfasoara sub titulatura de CUPA Romaniei – AmaTuR; castigatorul turneului devine detinatorul Cupei Romaniei AmaTuR in anul in curs.
    La cel de-al doilea turneu A+ desfasurat in primavara se decerneaza titlul de Campion al regiunii care organizeaza acest turneu (Ex. Campion AmaTuR Moldova, daca turneul se desfasoara la Iași)
    Turneul A+ care se desfasoara la inceputul toamnei poarta numele de Campionatul Individual AmaTuR; castigatorul turneului primeste titlul de CAMPION AmaTuR ROMANIA pe anul in curs.
    Clasamentul anului in curs se definitiveaza dupa disputarea Turneului Final, care este de tip A+.
    Pe baza punctajului final se acorda urmatoarele distinctii:
    * cel mai bine clasat junior va primi titlul de campion Junior AmaTuR Romania. . Daca jucatorul are in palmares acest titlu, acesta va fi decernat urmatorului clasat.
    * cea mai bine clasata fata va primi titlul Lady AmaTuR Romania.
    * cel mai bine clasat cu varsta peste 50 de ani va primi distinctia Maestru AmaTuR Romania. Daca jucatorul are in palmares acest titlu, distinctia va fi decernaat urmatorului clasat.
    * cel mai bine clasat participant din categoria persoanelor cu dizabilitati va primi distinctia Special AmaTuR.
    * titluri si diplome pentru jucatorii cu cele mai bune punctaje pe fiecare judet, acestia devenind campioni judeteni –AmaTuR 2013, daca au participat in cursul anului la minim 7 turnee B, A sau A+.
    * Participantul legitimat care in clasamentul final are cele mai multe puncte devine castigator al trofeului OPEN AmaTuR 2013.
    * Participantul nelegitimat care in clasamentul final are cele mai multe puncte devine CASTIGATOR AL TROFEULUI AmaTuR ROMANIA 2013. Trofeul este transmisibil si pe postament are gravate numele castigatorilor trofeului de la infiintare pana in prezent.

    9 Sponsorizari

    Organizatorii locali ai turneelor A si B pot face intelegeri de sponsorizare cu firme din zona, care in schimbul unui serviciu acordat primesc dreptul de a face reclama pe perioada competitiei si pe site in topicul rezervat respectivei reuniuni.
    Pentru turneele de tip A+, intelegerile de sponsorizare se pot face de catre organizatorul AmaTuR sau cu acceptul acestuia.
    In cazul in care un sponsor doreste sa sponsorizeze intregul circuit, cu acceptul coordonatorilor circuitului si a conditiilor impuse de legislatia romana, sponsorul va deveni sponsor principal al Circuitului si va putea sa-si alature numele turneului, care va deveni Circuitul AmaTuR [nume sponsor] Romania.

    10 Dispozitii finale

    Prezentul Regulament este valabil pentru anul competitional 2013. In vederea imbunatatirii conditiilor de concurs, organizatorii isi rezerva dreptul de a efectua modificari in prezentul Regulament, fara a afecta spritul competitiei. Aceste modificari vor fi efectuate numai dupa o dupa analiza pe site si vor fi aduse la cunostinta participantilor prin internet, la adresa: www.tenisdemasa.ro inaintea intrarii in vigoare. Modificarile permise nu vor avea caracter retroactiv, deci nu vor putea modifica punctaje, clasamente, situatii deja incheiate.










    ANEXA I

    Consiliul Director AmaTuR

    1. Coordonatorii circuitului:

    Dan Bodeanu București Regulamentul circuitului, Calendar
    Florin Apian Bistrița Administrator site Amatur, Clasament
    Sorin Botirca Topoloveni Gestionare fonduri Amatur

    2. Coordonatorii regionali:

    Catalin Cozma Fălticeni – pt judetele Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui’;
    Aurel Fratea Constanța – pt judetele Constanța, Tulcea, Galați, Brăila, Călărași, Ialomita
    Dan Bodeanu București – pt București si judetele Ilfov,,Giurgiu, Teleorman’;
    Adrian Lazaroiu Targoviște – pt judetele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea;
    Sorin Botirca Topoloveni - pt judetele Argeș, Valcea, Olt, Gorj, Dolj, Mehedinti
    Imre Kantor Reghin – pt judetele Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu
    Bogdan Roman Arad – pt judetele Caras Severin, Timis, Arad, Hunedoara, Bihor
    Florin Apian Bistrița – pt judetele Alba, Cluj, Bistrița, Salaj, Maramureș, Satu Mare

    3 Organizatori principali regionali:

    Dan Chirap Gura Humorului – pt judetele Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui’;
    Dragos Motisan Mangalia – pt judetele Constanța, Tulcea, Galați, Brăila, Călărași, Ialomita
    Rares Leorda București – pt București si judetele Ilfov,,Giurgiu, Teleorman’;
    Lucian Bozga Baicoi – pt judetele Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea;
    Florin Toma Pitești - pt judetele Argeș, Valcea, Olt, Gorj, Dolj, Mehedinti
    Dragos Temelie Sibiu – pt judetele Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu
    Bogdan Danescu Timișoara – pt judetele Caras Severin, Timis, Arad, Hunedoara, Bihor
    Laszlo Toth Cluj – pt judetele Alba, Cluj, Bistrița, Salaj, Maramureș, Satu Mare

    4, Reprezentantul jucatorilor legitimati:

    Rares Leorda


    ANEXA II

    Grilele de punctare

    Sunt prezentate pe site www.amatur.ro

    ANEXA III

    Formula de calcul a MP
    – pe site www.amatur.ro

    ANEXA IV

    ANULAT [ Dupa desfasurarea turneului, in decurs de maxim 6 zile, fiecare organizator va transfera in contul Amatur sumele stabilite in sedinta de 7.12 2012. ]
    Taxele maxime de participare:
    turneu B – 20 lei
    turneu A – 25 lei
    turnu A+ - 35 lei
    turneu Final 40 lei

    Sumele ce pot fi transferate catre contul Amatur:
    Turneu B – 2 lei x nr total de participanti
    Turneu A – 3 lei x nr total de parrticipanti
    Turneu A+ - 5 lei x nr total de participanti.
    Turneele pentru copii si turneele pentru incepatori nu sunt taxate.
    Ultima editare de Dan2; 20.feb.2013, 10:09.

    Comentariu


    • #3
      Multumim pentru acest regulament, este foarte greu sa impaci toate cererile de modificare.
      Constat ca lista nu-l mai contine pe domnul Paul Dragomir.
      Asemenea, la organizarea fazei eliminatorii sunt foarte putine reguli. Trebuia intrat mai mult in amanunte: In ce ordine se repartizeaza castigatorii grupelor superioare (ordinea grupelor sau a punctajului amatur), cum se repartizeaza ceilalti participanti (prin tragere la sorti, in ordinea Amatur, samd). Stiu ca aceste reguli sunt diferite in functie de numarul de participanti/grupe, dar acolo apar cele mai multe comentarii si se creeaza agitatie.
      In rest, foarte bine cu cotizatia.
      Asteptam sa apara si modul de calcul a mediei MP sau MA.
      Postat în original de Dan2 Vezi post
      AmaTuR ROMANIA
      REGULAMENTUL
      CIRCUITULUI INDIVIDUAL DE TENIS DE MASA 2013
      5.2. Sistemul de joc
      La stabilirea perechilor din faza eliminatorie se va urmari ca jucatorii care s-au intalnit in grupele superioare sa nu se reintalneasca in primul joc eliminatoriu.
      TsE

      Comentariu


      • #4
        Postat în original de Emil Tudor Vezi post
        .......
        Asteptam sa apara si modul de calcul a mediei MP sau MA.
        Calculul este la fel de simplu, numai ca va fi luat in calcul 3A+ (sunt mai bine punctate), se echilibreaza cu 3B-uri, si mai ramane centru, adica 6A-uri....se aduna toate si se impart la 12.

        Pe baza punctelor acumulate in turneele de tip B, A, A+ se stabileste clasamentul circuitului. In calculul punctajului total se vor insuma punctajele acumulate la 3 din 5 turnee A+ cu punctajele primite la 6 din ultimele 7 turnee A si cu punctajele obtinute la 3 din ultimele 4 turnee B, daca aceste turnee au o vechime de un an (365 zile). Turneele A+ din 2012 se anuleaza dupa disputarea turneului A+ corespondent.In cazul egalitatii la puncte, jucatorii vor fi departajati de MP. MP este o medie ponderata ce tine cont de mediile punctajelor acumulate in turneele punctate 3A+, 6A si 3B. Formula de calcul este prezentata in anexa.
        Hobby: Motoare si ski !
        http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

        Comentariu


        • #5
          Formula de calcul pentru MP este ceva mai complexa:
          - in primul rand trebuie tinut cont de faptul ca lipsa primului turneu A+ nu trebuie sa afecteze fundamental valoarea MP, deoarece nu ar mai reflecta valoarea, ci situatiile de conjunctura;
          - nici prezenta la un singur turneu A+ nu ar trebui sa afecteze prea tare MP;
          - Turneele B, desi importante ca prezenta, nu ar trebui sa aiba o pondere prea mare, deoarece diversitatea turneelor este mare;
          - Importanta este si stabilirea unei relatii cat mai echitabile intre grilele de punctare 2012 si cele din 2013, o diferenta mare ar bulversa toate eforturile de pana acum.
          - Trebuie tinut cont si de faptul ca valoarea MP este relativa, tine de niste coeficienti care, doar putin modificati, pot schimba ierarhia si demarcarea dintre OPEN si Amatori. Totusi, o data cu definitivarea formulei, aceasta trebuie sa devina regula, chiar daca nu este perfecta.
          Pentru inceput, MP va avea aceleasi functii ca si MA; Este posibil ca in cel de-al doilea semestru, sau, poate, din 2014, MP sa devina primul criteriu de stabilire a favoritilor din turnee.
          Clasamentul 2013 va fi calculat, ca si in anii anteriori, prin adaugare de puncte pe baza prezentei si valorii demonstrate la turnee. Titlurile si premiile se vor acorda pe baza clasamentului 2013.
          Varianta de baza a circuitului ramane cea cu 3 faze, grupe inferioare, grupe superioare cu 3 sau 4 jucatori si eliminatoriu. Favoritii din grupele inferioare vor fi in ordinea clasamentului. In faza eliminatorie, jumatate dintre favoriti (dintre castigatorii grupelor superioare) vor fi pozitionati in ordinea clasamentului, iar jumatate vor fi pozitionati aleator (prin targere la sorti sau de catre calculator).Outsiderii (locurile 2 din grupele superioare) vor fi pozitionati aleator.
          Ultima editare de Dan2; 07.ian.2013, 11:19.

          Comentariu


          • #6
            Pana la aparitia Clasamentului 2013 si a MP, toate turneele care se vor desfasura in acest inceput de an vor avea ca baza ultimul clasament afisat (13 dec).

            Comentariu


            • #7
              Dan, te rog sa dai un raspuns la cateva spete, referitoare la MP in care sa zicem ca avem urmatoarele situatii:
              1) 3 turnee A+, 6A-uri si 3B-uri
              A+)14 pct , 19 pct ,14 pct
              A)19 pct,16 pct, ,15, pct, 15 pct 13, 13pct, 17 pct
              B)10, 10, 12
              MP= ?????aici este cazul cel mai simplu
              ______________________________________________
              2)
              A+....19,18,18
              A.....14, 13, 17, 16, 15
              B......6
              MP=?????
              3)
              A+....19
              A.......15, 13, 14,16, 17
              B...... nimic
              MP=??????
              Hobby: Motoare si ski !
              http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

              Comentariu


              • #8
                Postat în original de Emil Tudor Vezi post
                Constat ca lista nu-l mai contine pe domnul Paul Dragomir.
                D-l Paul este o persoana importanta in circuitul Amatur, actvitatea sa in Galați si in judetele invecinate fiind respectata. O data cu modificarea zonelor si realocarea judetelor, va avea doi aliati, pe D-l Fratea si Dragos Motisan pentru organizarea unor turnee cat mai frumoase in zona.

                Comentariu


                • #9
                  Gelu, inca nu exista un raspuns la aceasta intrebare, iti va raspunde Florin atunci cand va avea formula stabilita.

                  Comentariu


                  • #10
                    "- se pot programa doua turnee A in aceeasi data, daca distanta intre orase depaseste 400 km.
                    -nu se pot programa turnee B la aceeasi data cu turnee A+."
                    .Anul trecut au existat situatii cand s-au organizat trei turnee A la aceeasi data ,la distante suficient de mari unul de celalalt si totul a fost OK.
                    Deasemeni ,odata cu concursul A+ de la Mamaia s-au organizat si doua concursuri B si iarasi totul a fost OK..Aceste paragrafe trebuiesc modificate acum ,precedentul fiind creat deja.
                    of all the things i lost i miss my mind the most

                    Comentariu


                    • #11
                      Cred ca prevederea (nou introdusa in regulament) privind taxele datorate pe cap de jucator dupa fiecare turneu, nu trebuia hotarata de un numar restrans de persoane -chiar daca se numesc organizatori si coordonatori in Amatur. E o problema ce ne priveste pe toti cei 2500 de participanti la turnee, dar in special pe organizatorii locali de turnee B, care din taxe -in lipsa unor sponsorizari- abia reusesc sa achite pretul materialelor de premiere si al chiriei pentru mese si sala de concurs. In aceasta situatie vor ajunge sa realizeze intreceri sportive doar cei care-si permit sa iasa in pierdere.. S-avem pardon! Domnilor oficiali! Uitati ca n-ati inventat voi tenisul de masa? Nici macar acest circuit nu e opera d-voastra, iar pozitiile pe le aveti in Amatur nu se datoreaza neaparat cunostintelor despre ping-pong, ci mai degraba abilitatilor de comunicare pe care le aveti. Nu mai hotarati voi (10-15 persoane) in numele nostru, al tuturor, cum si cand avem voie sa facem turnee! Altfel, exista riscul de fragmentare al circuitului destinat AMATORILOR, pe care oricum l-au patat anumiti tenismeni coborati din marea performanta participand (nu tocmai corect) la turnee, cu aprobare de la BUCURESTI. Despre ce fair-play vorbim? Cu parere de rau: Stefan Rusu - Cluj-N P.S. Multi sportivi m-au intrebat in ultimii 2 ani de ce nu mai particip la turnee de anvergura? Raspunsul e simplu: Varsta, kilogramele, nivlul de joc f ridicat la Open si restul...

                      Comentariu


                      • #12
                        Cu asemenea ,,conducatori ", care au fost la Brașov ca actori in piesele lui Caragiale si n-au facut altceva decit s-au pupat in piata independentei, era normal sa se elaboreze un regulament la fel de plin de ambiguitati ca si precedentul, dar care are rolul ca , cei care l-au intocmit sa poata sa traga spuza pe turta lor.
                        Eu nu vreau sa ma desconsider, admitind sa fiu condus in felul acesta.
                        Cred tot mai mult ca va trebui, pina la urma, sa ne separam si sa ne facem noi un circuit separat, numai al amatorilor, functionind dupa un regulament facut de noi, pentru noi, fiindca pina acum, regulamentul a fost facut in asa fel, incit sa le protejeze interesele lor, iar noi, amatorii am fost doar pe post de sponsori.

                        Comentariu


                        • #13
                          IN POSTUL NR16 "PROPUNERI PT......" Gabikr spunea, citez: Mai bine cate putin de la mai multi decat mai mult de la mai putini....adica ...asa dupa cum a spus dl. Toma, mai bine luam cate 1 leu, sau 2, sau 3 la fiecare turneu, in plus fata de taxa de inscriere...dl. Toma a dat si avantajele acestui sistem, nu mai revin.In plus, sunt multi jucatori care nu vin decat la turnee B organizate in imediata vecinatate a domiciliului (sau 1-2 turnee A), si nu are rost, pentru ei, ca, pentru 2-3 turnee pe an la care participa sa plateasca inca 20 de lei cotizatia in plus fata de taxa de participare la primul turneu din an...
                          Acesta este un exemplu de democratie, si nu am sa stau sa dau copy -paste la propunerile din acel topic, in schim v-as ruga pe cei care sunteti nemultumiti sa aduceti dvs aici propunerea pe care ati facut-o la vremea respectiva, adica inainte de sedinta de la Brașov unde dupa cum spune nea Titi s-au intalnit "marionetele".
                          Topic-ul pt propuneri contine 12 pagini, au fost printate de Sorin Botirca in 20 exemplare pt ca fiecare participant la sedinta sa aibe in fata aceste propuneri ale dvs. S-a discutat 6 ore despre ce s-a scris acolo, a fost luata in discutie fiecare propunere si votata (binenteles daca era propunere si nu atac la persoana).
                          Dupa cum se stie pt unii totul pute si miroase, dar cand vorbim de concret nu se regasesc, iar afirmatiile dvs, dl.Matei nu au putut fi luate in calcul la sedinta pt ca nu au fost propuneri constructive.
                          De exemplu sunt de acord cu Stefan Rus care spune despre sportivii ce fac performanta si se amesteca printre amatori. Aici are perfecta dreptate...la Sf.Gh. Nu s-a respectat regulamentul si ar fi de stiut ca pe viitor sa nu se mai repete.
                          Cât despre regulament trebuie stiut ca a suferit mici modificari si pt a nu fii prea stufos in explicatii, se va face o anexa cu norme de aplicare, cu toate ca dupa parerea mea este simplu si nu ar trebui sa ne complicam.
                          Hobby: Motoare si ski !
                          http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                          Comentariu


                          • #14
                            Dupa mine limita de varsta a categoriei veterani ar trebui modificata. Avand in vedere faptul ca Amaturul incearca sa se ghideze dupa regulile stabilite de FRTM, aici categoria inferioara la veterani este de 40 de ani. Cred ca si in Amatur ar trebui sa se respecte aceasta regula. Daca nu se modifica aceasta prevedere cu limita de varsta ajung in situatia ca sa nu ma pot prezenta la campionatul de veterani din cadrul Amarurului ci numai la campionatul organizat de FRTM. Daca analizez situatia internationala si aici limita de varsta este de 40 de ani. Multumesc.

                            Comentariu


                            • #15
                              Postat în original de stefan_rusu23 Vezi post
                              Cred ca prevederea (nou introdusa in regulament) privind taxele datorate pe cap de jucator dupa fiecare turneu, nu trebuia hotarata de un numar restrans de persoane -chiar daca se numesc organizatori si coordonatori in Amatur. E o problema ce ne priveste pe toti cei 2500 de participanti la turnee, dar in special pe organizatorii locali de turnee B, care din taxe -in lipsa unor sponsorizari- abia reusesc sa achite pretul materialelor de premiere si al chiriei pentru mese si sala de concurs. In aceasta situatie vor ajunge sa realizeze intreceri sportive doar cei care-si permit sa iasa in pierdere..
                              Fondurile ce vor fi stranse din turneele B vor fi contabilizate pe fiecare zona. Ele vor fi directionate catre turneele B din aceeasi zona care vor suferi pierderi si pentru turnee de copii si incepatori. Daca Stefan Rusu, sau altcineva din partea salii Henri Barbusse se va ocupa regulat de atragerea copiilor si a incepatorilor in sala in care se fac si turneele pentru amatori, va putea primi sprijin pentru aceste turnee.

                              S-a stabilit ca aceste fonduri nu sunt optionale. Inregistrarea rezultatelor si programarea turneelor ulterioare in cadrul Amatur se vor face numai dupa confirmarea lui Sorin Botirca. De aceea, rugam organizatorii de turnee B sa colaboreze cu coordonatorii de zona, asa incat fondurile pe care le vor avea la dispozitie sa fie cat mai bine folosite.
                              Totodata, am rugamintea sa transmiteti (pe cat posibil grupat) informatii despre incadrarea in categorie a copiilor din clasele 1-4 (C) si 5-8 (J).

                              Comentariu


                              • #16
                                Postat în original de GeluBv Vezi post
                                IN POSTUL NR16 "PROPUNERI PT......" Gabikr spunea, citez: Mai bine cate putin de la mai multi decat mai mult de la mai putini....adica ...asa dupa cum a spus dl. Toma, mai bine luam cate 1 leu, sau 2, sau 3 la fiecare turneu, in plus fata de taxa de inscriere...dl. Toma a dat si avantajele acestui sistem, nu mai revin.In plus, sunt multi jucatori care nu vin decat la turnee B organizate in imediata vecinatate a domiciliului (sau 1-2 turnee A), si nu are rost, pentru ei, ca, pentru 2-3 turnee pe an la care participa sa plateasca inca 20 de lei cotizatia in plus fata de taxa de participare la primul turneu din an...
                                Acesta este un exemplu de democratie, si nu am sa stau sa dau copy -paste la propunerile din acel topic, in schim v-as ruga pe cei care sunteti nemultumiti sa aduceti dvs aici propunerea pe care ati facut-o la vremea respectiva, adica inainte de sedinta de la Brașov unde dupa cum spune nea Titi s-au intalnit "marionetele".
                                Topic-ul pt propuneri contine 12 pagini, au fost printate de Sorin Botirca in 20 exemplare pt ca fiecare participant la sedinta sa aibe in fata aceste propuneri ale dvs. S-a discutat 6 ore despre ce s-a scris acolo, a fost luata in discutie fiecare propunere si votata (binenteles daca era propunere si nu atac la persoana).
                                Dupa cum se stie pt unii totul pute si miroase, dar cand vorbim de concret nu se regasesc, iar afirmatiile dvs, dl.Matei nu au putut fi luate in calcul la sedinta pt ca nu au fost propuneri constructive.
                                De exemplu sunt de acord cu Stefan Rus care spune despre sportivii ce fac performanta si se amesteca printre amatori. Aici are perfecta dreptate...la Sf.Gh. Nu s-a respectat regulamentul si ar fi de stiut ca pe viitor sa nu se mai repete.
                                Cât despre regulament trebuie stiut ca a suferit mici modificari si pt a nu fii prea stufos in explicatii, se va face o anexa cu norme de aplicare, cu toate ca dupa parerea mea este simplu si nu ar trebui sa ne complicam.
                                Extinde
                                Asa este Gelule, papusarul sef se pricepe de minune sa va manipuleze
                                - - - Actualizat - - -
                                Postat în original de Dan2 Vezi post
                                Fondurile ce vor fi stranse din turneele B vor fi contabilizate pe fiecare zona. Ele vor fi directionate catre turneele B din aceeasi zona care vor suferi pierderi si pentru turnee de copii si incepatori. Daca Stefan Rusu, sau altcineva din partea salii Henri Barbusse se va ocupa regulat de atragerea copiilor si a incepatorilor in sala in care se fac si turneele pentru amatori, va putea primi sprijin pentru aceste turnee.
                                S-a stabilit ca aceste fonduri nu sunt optionale. Inregistrarea rezultatelor si programarea turneelor ulterioare in cadrul Amatur se vor face numai dupa confirmarea lui Sorin Botirca. De aceea, rugam organizatorii de turnee B sa colaboreze cu coordonatorii de zona, asa incat fondurile pe care le vor avea la dispozitie sa fie cat mai bine folosite.
                                Totodata, am rugamintea sa transmiteti (pe cat posibil grupat) informatii despre incadrarea in categorie a copiilor din clasele 1-4 (C) si 5-8 (J).
                                Extinde
                                Cine-si permite sa hotarasca, ca fondurile nu sunt optionale, inainte de a ne intreba pe toti membrii amaturului si a ne da toti incuviintarea ?!

                                Comentariu


                                • #17
                                  Postat în original de mateidumitru Vezi post
                                  Asa este Gelule, papusarul sef se pricepe de minune sa va manipuleze
                                  - -
                                  Cine-si permite sa hotarasca, ca fondurile nu sunt optionale, inainte de a ne intreba pe toti membrii amaturului si a ne da toti incuviintarea ?!
                                  Membrii amatur au propus si s-a tinut cont de aceste propuneri. Nici asa nu este bine?
                                  Hobby: Motoare si ski !
                                  http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                                  Comentariu


                                  • #18
                                    Multumesc d-le Dan Bodeanu pt asigurarile de eventual sprijin financiar, dupa colectarea taxei/turneu dar va asigur ca nu am nevoie. Prefer sa organizez mai multe turnee nepunctate in Circuit, decat sa platesc pesches pt initiativa si efortul meu personal. Ce pot sa va dau in schimb, pt supervizarea turneului final 2012 de la Sf Gheorghe, e cartonasul rosu!
                                    Dvs, Oficialul nr1 din Amatur, ati incalcat grav si cu buna stiinta Regulamentul favorizand participarea d-lor Marinescu si Craioveanu in categoria Open, ca sa va asigurati ca invingatorul va fi din București. Calitatea de necontestat a sportivilor amintiti trebuia si putea fi pusa in valoare intr-un turneu Masters. Pacat ca dvs nu v-ati gandit la aceasta solutie eleganta! In 20.07.2006, cand fiul dvs Mihai castiga turneul A+ de la Cluj, mie si lui M Iusan ni s-a refuzat participarea la concurs, in urma votului organizat in sala de amicul Toth Laszlo. Dvs cu cine v-ati consultat in cazul mai sus amintit? Ori credeti ca puteti hotari in numele tuturor? Ia sa ascultam si parerille altor tenismeni!

                                    Comentariu


                                    • #19
                                      Postat în original de GeluBv Vezi post
                                      Membrii amatur au propus si s-a tinut cont de aceste propuneri. Nici asa nu este bine?
                                      Care membri amatur ?... Te rog enumera-i de la 1 la 2500 sau 3000 sau macar cei ce activeaza pe forum si-atunci nu mai zic nimic. Pe mine,unul, nu m-a intrebat nimeni. Si, prin intrebare inteleg, o intrebare clara si la obiect, la care sa se poata raspunde prin da sau nu, aici pe forum, de catre fiecare user care activeaza aici. Se numara voturile si se aplica solutia care intruneste majoritatea. Mai simplu si mai democratic decit asa, nu se poate. Ceea ce face Dan Bodeanu este DICTATURA.

                                      Comentariu


                                      • #20
                                        Postat în original de stefan_rusu23 Vezi post
                                        Multumesc d-le Dan Bodeanu pt asigurarile de eventual sprijin financiar, dupa colectarea taxei/turneu dar va asigur ca nu am nevoie. Prefer sa organizez mai multe turnee nepunctate in Circuit, decat sa platesc pesches pt initiativa si efortul meu personal.
                                        E dreptul tau de a cantari avantajele si dezavantajele participarii in circuitul Amatur si de a alege cum doresti.


                                        Postat în original de stefan_rusu23 Vezi post
                                        Dvs, Oficialul nr1 din Amatur, ati incalcat grav si cu buna stiinta Regulamentul favorizand participarea d-lor Marinescu si Craioveanu in categoria Open, ca sa va asigurati ca invingatorul va fi din București. Calitatea de necontestat a sportivilor amintiti trebuia si putea fi pusa in valoare intr-un turneu Masters. Pacat ca dvs nu v-ati gandit la aceasta solutie eleganta!
                                        Sunt acuzatii pe care nu le accept: Marinescu a fost contestat la primul sau turneu la Mangalia de catre concitadini de-ai tai si nu s-au gasit informatii despre participarea sa nici in tara nici in alte parte, iar Craioveanu a participat mai putin de 6 luni in div A in primavara 2012 si a revenit in div. B din toamna, deci avea drept de participare. Ce paragraf din Regulament am incalcat? de ce nu a fost contestat, precum Marinescu? A fost totusi un participant care nu ar fi avut dreptul sa participe, dar nu a fost nici el contestat de nimeni: Costi Motoroi avea drept de participare numai dupa 1 ianuarie 2013.

                                        Postat în original de stefan_rusu23 Vezi post
                                        In 20.07.2006, cand fiul dvs Mihai castiga turneul A+ de la Cluj, mie si lui M Iusan ni s-a refuzat participarea la concurs, in urma votului organizat in sala de amicul Toth Laszlo. Dvs cu cine v-ati consultat in cazul mai sus amintit? Ori credeti ca puteti hotari in numele tuturor? Ia sa ascultam si parerille altor tenismeni!
                                        Desi am fost prezent la Cluj, nu am participat la acel turneu, nu am initiat si nu am votat acel demers. Organizatorii turneului au fost concitadinii clujeni Toth Laszlo, Ciprian Bacotiu si Ticutz, iar regulamentul de atunci avea alte restrictii.

                                        LE scuze, nu Ticutz, ci Bilutza..
                                        Ultima editare de Dan2; 09.ian.2013, 09:36.

                                        Comentariu


                                        • #21
                                          Postat în original de mateidumitru Vezi post
                                          Care membri amatur ?... Te rog enumera-i de la 1 la 2500 sau 3000 sau macar cei ce activeaza pe forum si-atunci nu mai zic nimic. Pe mine,unul, nu m-a intrebat nimeni. Si, prin intrebare inteleg, o intrebare clara si la obiect, la care sa se poata raspunde prin da sau nu, aici pe forum, de catre fiecare user care activeaza aici. Se numara voturile si se aplica solutia care intruneste majoritatea. Mai simplu si mai democratic decit asa, nu se poate.
                                          Eu sunt membru Amatur si m-am consultat cu domnul Dan Bodeanu, si cand am organizat turnee Amatur B, si cand au fost discutii despre regulament sau competitii. Avand privilegiul sa pot comunica direct sau telefonic cu dansul, i-am transmis din observatiile si criticile pe care le-am "incasat" si eu ca si organizator.
                                          De pilda, au fost participanti care n-au fost de acord sa platesca 10 lei cotizatie Amatur.
                                          Sau au fost participanti care si-au declarat alta localitate pentru a incasa ceva puncte in plus, pentru deplasare.
                                          Organizarea Amatur de la sfarsitul lui 2011 (regulamentul 2012) a precizat ceva persoane care sa stranga parerile celor din zona lor. Decat sa faceti asemenea afirmatii mai bine va adresati reprezentantului dumenavoastra zonal care v-a reprezentat la intilnirea de la Brașov - Sf. Gheorghe.
                                          Cred ca era ceva mai bine pentru imaginea tuturor, nu credeti?
                                          TsE

                                          Comentariu


                                          • #22
                                            Postat în original de mateidumitru Vezi post
                                            Care membri amatur ?... Te rog enumera-i de la 1 la 2500 sau 3000 sau macar cei ce activeaza pe forum si-atunci nu mai zic nimic. Pe mine,unul, nu m-a intrebat nimeni. Si, prin intrebare inteleg, o intrebare clara si la obiect, la care sa se poata raspunde prin da sau nu, aici pe forum, de catre fiecare user care activeaza aici. Se numara voturile si se aplica solutia care intruneste majoritatea. Mai simplu si mai democratic decit asa, nu se poate. Ceea ce face Dan Bodeanu este DICTATURA.
                                            Nea Matei, eu unul m-am cam saturat, vad ca trebuie sa tot raspund la niste intrebari fara sfarsit. Orice post al dvs se refera la atac direct asupra lui D.B. Acum nu inteleg ce vreti sa spuneti, ca trebuie sa enumar amaturisti, ...mai bine citeste dumneata posturile din "propuneri pt regulament"creat de Sorin Botirca, unde nu ati avut nici o parere ref.la taxe, (acolo s-a discutat) in schimb ati intervenit pt masa de la Reghin unde ati platit mai mult....in rest ce propunere constructiva ati avut?
                                            Nu sunt av lui D.B., dar face bine ca nu intra in polemica cu dvs.
                                            Hobby: Motoare si ski !
                                            http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

                                            Comentariu


                                            • #23
                                              Adevarul este contradictoriu.

                                              (gasi acus butonul cu citate )
                                              Ultima editare de Vali Suta; 08.ian.2013, 19:46.

                                              Comentariu


                                              • #24
                                                Postat în original de Dan2 Vezi post
                                                Organizatorii turneului au fost concitadinii clujeni Toth Laszlo, Ciprian Bacotiu si Ticutz, iar regulamentul de atunci avea alte restrictii.
                                                D-le Bodeanu ati facut o afirmatie gresita si nu vreau sa fiu implicat in aceste discutii. Eu nu am organizat nici un concurs in Cluj.
                                                Primorac Carbon
                                                FH Dignics 09C
                                                BH JOOLA MAXX

                                                Comentariu


                                                • #25
                                                  Postat în original de tycutz Vezi post
                                                  D-le Bodeanu ati facut o afirmatie gresita si nu vreau sa fiu implicat in aceste discutii. Eu nu am organizat nici un concurs in Cluj.
                                                  Scuze pentru confuzie, nu mai stiu cine a fost al treilea organizator.

                                                  Comentariu

                                                  Procesare...