Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
As vrea sa trec de la Elite la Open. Cand m-am inscris, la Open nu mai erau locuri. Numai daca se poate, nu vreau sa imi pierd locul. Multumesc. Bivolaru Stelian
Blade Joola Carbon SWE
FH Butterfly Tenergy 05
BH Giant Dragon Talon Special
As vrea sa trec de la Elite la Open. Cand m-am inscris, la Open nu mai erau locuri. Numai daca se poate, nu vreau sa imi pierd locul. Multumesc. Bivolaru Stelian
La Open este lista de asteptare, o sa treceti in coada listei si va pierdeti locul la Elite.
Nu se tine cont de data inscrierii daca schimbati categoria.
Se ia data cand o schimbati, ca nou inscris la categoria respectiva.
Buna ziua. Am rugamintea sa fiu transferat la Open, in eventualitatea in care vor fi retrageri si se vor elibera locuri. In caz contrar, voi ramane la Elite. Multumesc frumos.
Buna ziua. Am rugamintea sa fiu transferat la Open, in eventualitatea in care vor fi retrageri si se vor elibera locuri. In caz contrar, voi ramane la Elite. Multumesc frumos.
Daca va transferati la Open intrati al 5-lea pe lista de asteptare. Ca sa intrati in lista principala Open trebuie sa se retraga 5 persoane si locul la Elite se pierde.
INSCRIEREA/RETRAGEREA PARTICIPANTILOR: - pe forum sau telefonic;
- prioritatea la înscriere: primul venit, primul servit;
- ultima retragere fara penalizare pentru Elite+Open va fi Joi 16 Martie 2023 ora 21:00
- ultima retragere fara penalizare pentru Avansati+Hobby va fi Vineri 17 Martie 2023 ora 21:00
4.3.3 Penalizarea retragerilor
- retragerea jucatorilor inainte de termen 0 puncte;
- retragerea jucatorilor dupa termen (R) 2 puncte;
- absenta nemotivata (N) 3 puncte;
Se suspenda pe o perioada de 3 luni jucatorul care acumuleaza minim 6 puncte de penalizare
Comentariu