Se retrage Baciu Gabriel Târnăveni elite
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cheile Grădiștei, 25-26 martie 2023, jud. Brașov
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 23 (0 members and 23 guests)
-
senior
- 18.oct.2022
- 198
- Jimbolia județul Timiș
- 62
Likes given: 846Likes received: 189
Prin răspunsul dumneavoastră domule Gelu ați dat de înțeles că oricâți s-ar retrage de la hobby dumneavoastră le oferiți locuri la jucătorii de la avansați. Toată stima pentru alegerea dumneavoastră, dar întrebarea pe care trebuie să v-o puneți dumneavoastră este de ce se retrag atâția jucători de la hobby? Este foarte scumpă sticla de apă plată (55 înscrierea + 20lei parcarea, că nu o să venim din toate părțile țării pe jos) Nu mai punem la socoteală cazarea și mâncarea . Și vreau să văd jucătorii de la avansați care așteaptă până duminică dimineață, mai ales că se schimbă ora să mai prindă o masă. Vă rog să mă iertați dacă v-am supărat, dar sunt unul care deja am rezervat deja două nopți de cazare. Nu toți de la hobby au venituri rezonabile de aceea mulți s-au retras. Și de la avansați au să se retragă mulți deși nu îmi doresc. De la ei se retrag de obicei cei mai mulți. Încă o dată mii de scuze. Sper să ne vedem cu bine.
Comentariu
senior- 19.nov.2017
- 929
- Borsec Harghita
- 56
Likes given: 279Likes received: 464
Se retrage de pe lista de așteptare Open - Boariu Timofte Dănuț din Borsec. Un turneu frumos va doresc!
- Aprecieri 3
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1610Likes received: 3038
Postat în original de Drulea Petru Vezi postPrin răspunsul dumneavoastră domule Gelu ați dat de înțeles că oricâți s-ar retrage de la hobby dumneavoastră le oferiți locuri la jucătorii de la avansați. Toată stima pentru alegerea dumneavoastră, dar întrebarea pe care trebuie să v-o puneți dumneavoastră este de ce se retrag atâția jucători de la hobby? Este foarte scumpă sticla de apă plată (55 înscrierea + 20lei parcarea, că nu o să venim din toate părțile țării pe jos) Nu mai punem la socoteală cazarea și mâncarea . Și vreau să văd jucătorii de la avansați care așteaptă până duminică dimineață, mai ales că se schimbă ora să mai prindă o masă. Vă rog să mă iertați dacă v-am supărat, dar sunt unul care deja am rezervat deja două nopți de cazare. Nu toți de la hobby au venituri rezonabile de aceea mulți s-au retras. Și de la avansați au să se retragă mulți deși nu îmi doresc. De la ei se retrag de obicei cei mai mulți. Încă o dată mii de scuze. Sper să ne vedem cu bine.
-un pret mai mic la parcare?
-taxa de 55 mai mică?
-locuri mai putine pentru hobby ?
Aseară, am verificat ofertele pentru sejur Hotel Regnum Carya si Maxx Royal, merg pe varianta Regnum, este 9900 euro față de 10.000 (alegeti turneele B din data de 26)
Nu ințeleg, vreți să fie pretul mai mare (?) să se retragă cei de la hobby să prindeți Dvs loc? Sau vreti să vă achit camera? Îmi ocupați prea mult timp! Eventual vă dau nr tel lui Alex, el încasează, el închiriază sala, mesele, apa, etc, să vă explice ce înseamnă să amenajezi o locatie în vârf de munte.
P.S. Dacă era să facem acest turneu pentru bani, mai puneam 5 mese, să fie, așa cum fac alții.
- Aprecieri 12
Comentariu
senior- 14.iul.2012
- 579
- cluj napoca
- 47
Likes given: 1609Likes received: 565
Postat în original de Drulea Petru Vezi postPrin răspunsul dumneavoastră domule Gelu ați dat de înțeles că oricâți s-ar retrage de la hobby dumneavoastră le oferiți locuri la jucătorii de la avansați. Toată stima pentru alegerea dumneavoastră, dar întrebarea pe care trebuie să v-o puneți dumneavoastră este de ce se retrag atâția jucători de la hobby? Este foarte scumpă sticla de apă plată (55 înscrierea + 20lei parcarea, că nu o să venim din toate părțile țării pe jos) Nu mai punem la socoteală cazarea și mâncarea . Și vreau să văd jucătorii de la avansați care așteaptă până duminică dimineață, mai ales că se schimbă ora să mai prindă o masă. Vă rog să mă iertați dacă v-am supărat, dar sunt unul care deja am rezervat deja două nopți de cazare. Nu toți de la hobby au venituri rezonabile de aceea mulți s-au retras. Și de la avansați au să se retragă mulți deși nu îmi doresc. De la ei se retrag de obicei cei mai mulți. Încă o dată mii de scuze. Sper să ne vedem cu bine.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- Aprecieri 5
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1428
- buftea
- 57
Likes given: 149Likes received: 464
- Aprecieri 4
Comentariu
senior- 18.oct.2022
- 198
- Jimbolia județul Timiș
- 62
Prima dată învățați să scrieți corect cuvântul purtați. Într-adevăr nu ne obligă nimeni să participăm la un turneu în vârful muntelui, dar nici pe dumneavoastră nu vă obligă nimeni să îl faceți în vârful muntelui. În rest, fiecare crede ce vrea.Victor Sencu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1610Likes received: 3038
Postat în original de Drulea Petru Vezi post...., dar nici pe dumneavoastră nu vă obligă nimeni să îl faceți în vârful muntelui. În rest, fiecare crede ce vrea.
- Aprecieri 7
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4310
- botosani
- 55
Likes given: 3648Likes received: 1697
Postat în original de Gelu, Ovidiu, Vasile...
In conditiile actuale, 55 lei taxa participare mi se pare mai mult decat rezonabil, organizatorii s-au descurcat genial.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
- Aprecieri 10
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1428
- buftea
- 57
Likes given: 149Likes received: 464
Postat în original de Drulea Petru Vezi postPrima dată învățați să scrieți corect cuvântul purtați. Într-adevăr nu ne obligă nimeni să participăm la un turneu în vârful muntelui, dar nici pe dumneavoastră nu vă obligă nimeni să îl faceți în vârful muntelui. În rest, fiecare crede ce vrea.
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 15.dec.2013
- 408
- Poienarii Burchii
- 52
Likes given: 94Likes received: 152
- Aprecieri 1
Comentariu
Trimis de pe al meu SM-A505FN folosind Tapatalk
- Aprecieri 5
Comentariu
organizator local- 10.oct.2008
- 1536
- Brașov
- 40
Likes given: 695Likes received: 444
Doar cine nu organizează un turneu de asa anvergura nu înțelege pe deplin la ce costuri se ridica. Noi tot timpul am fost transparenți (factura+chitanță chirie sala tocmai ca să nu existe astfel de discuți inutile). Nu înțeleg de unde supărarea ptr taxa? 55 lei mi se pare mai mult decât rezonabil. Condițiile sunt f bune iar cei care ne-au onorat cu prezenta de lungul timpului la turneele de la Brașov stiu exact despre ce vorbesc.
In aceasta taxa întra costul salii...inchirierea a 2 dubite ptr mese+gardulete+mese arbitraj +taxa pe mese și gardulete care se închiriază(aici ii mulțumesc lui Emi ptr costuri mai reduse și ptr ajutor) . Nu înțeleg de ce atâta tevatura la turneele de la Brașov privind taxa. Costul de închiriere este de 300 lei /ora...cei care ajuta la manipulare au scutire de la taxa+alte mici benefici(10 pers). Îmi pare rău că unii nu înțeleg ca la Bv costul/ora la salii incepe de la 250 lei/ora(sala unde încap 16 mese și unde aerul condiționat poate funcționa vz turneul din 2022 unde eu cu Gelu ne-am cățărat la propriu la 10 m înălțime ptr a pune perdele, sala care datorita lipsurilor nu o vom mai accesa), iar turnee la noi se vor tine doar la Cheile Gradistei sau Sala Sporturilor ptr a suporta cerințele tot mai înalte ale iubitorilor de tenis de masa.
Singurul minus este plata parcării unde nu am putut interveni deloc(taxa este fixa în fiecare weekend din an).
Mulțumesc
- Aprecieri 20
Comentariu
Dorin Butunoiu la categ Hobby. Din Brașov.
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
Alexandrel Bv13 likes this.BLADE:JOOLA KOOL
FH: Acuda Blue P1Turbo
BH:Tenergy 05fx
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 18.oct.2022
- 198
- Jimbolia județul Timiș
- 62
Aveți dreptate în toate privințele. Îmi cer scuze pentru neplăcerile create. Vă doresc un turneu reușit. O seară frumoasă s-aveți.
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1910
- Mioveni
- 68
Likes given: 3535Likes received: 1359
Eu aș fi participat și dacă prețul ar fi fost dublu, dar poziția în clasament nu m-a ajutat. Nu am solicitat wildcard, deși sunt jucătorul cu cele mai multe turnee "în deplasare" din Amatur. Felicitări pentru organizatorii care în condițiile actuale, reușesc să se descurce la niște taxe decente!Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
- Aprecieri 13
Comentariu
din pacate nu pot ajunge sambata , se retrage Stancescu Sebastian / Ploiesti / OpenDrulea Petru likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:13.Procesare...X
Comentariu