Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din cauza sistemului de joc adoptat la acest turneu,ne retragem:
Soare Valentin din Valenii de Munte,
Panaitescu Stefan din Izvoarele,
Panait Genu din Teisani,
Barbu Cristian din Maneciu.
YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Din cauza sistemului de joc adoptat la acest turneu,ne retragem:
Soare Valentin din Valenii de Munte,
Panaitescu Stefan din Izvoarele,
Panait Genu din Teisani,
Barbu Cristian din Maneciu.
de curiozitate, despre ce este vorba ?
adica ce va nemultumeste la sistemul de joc
Se vor califica doar 3 din grupele inferioare,si din cauza aceasta am decis sa ne retragem.Si cu 4 calificati din gr.imi era greu sa trec de gr.inf.,nu ca as juca slab,dar in ultimii ani s-a permis prea mult intrarea in circuit a jucatorilor profi,si este din ce in ce mai greu pentru multi din circuit impotriva lor,cred ca ar fi bine sa li se faca turneu separat Masters!
de curiozitate, despre ce este vorba ?
adica ce va nemultumeste la sistemul de joc
anuntul initial arata asa
FAZA I Grupe inferioare (cate 6 in grupa), se califica 3; se pastreaza rezultatele din grupele inferioare
FAZA II grupe superioare : 28 de grupe superioare de cate 3
FAZA III eliminatoriu;
Dc. grupa superioara este de 3 cum pot fi conservate toate rezultatele celor 3 calificati din inferioare?(6 in grupa mai merge)
Cati se califica din superioare? Acest sistem de joc l-a folosit des dl. BODEANU DAN care imperchea grupele superioare si apoi efectua trageri la sorti la mica smechereala cand multumea pe rand anumiti participanti.
valentin te inteleg perfect
diferenta este ca eu stau la 10 min de toptenis si mi-e usor sa merg sa joc 5 meciuri sa beau 3 beri si apoi sa ma duc acasa
pentru voi insa e adevarat ca e prea mare efortul
Nu este deloc prea mare efortul,ca nu stau departe de București sint doar 100 km!Doar la turneul final s-a mers cu 3 calificati din grupa!Acolo am inteles ca se pierde ceva timp cu festivitatea de premiere!Dar aici?
valentin te inteleg perfect
diferenta este ca eu stau la 10 min de toptenis si mi-e usor sa merg sa joc 5 meciuri sa beau 3 beri si apoi sa ma duc acasa
pentru voi insa e adevarat ca e prea mare efortul
- - - Actualizat - - -
Acest sistem este prezentat doar pentru amatori!Unde se pot face 28 de grupe la open?
anuntul initial arata asa
FAZA I Grupe inferioare (cate 6 in grupa), se califica 3; se pastreaza rezultatele din grupele inferioare
FAZA II grupe superioare : 28 de grupe superioare de cate 3
FAZA III eliminatoriu;
Dc. grupa superioara este de 3 cum pot fi conservate toate rezultatele celor 3 calificati din inferioare?(6 in grupa mai merge)
Cati se califica din superioare? Acest sistem de joc l-a folosit des dl. BODEANU DAN care imperchea grupele superioare si apoi efectua trageri la sorti la mica smechereala cand multumea pe rand anumiti participanti.
"SISTEMUL DE JOC:Pentru a nu fi obligati sa restrictionam numarul maxim de participanti ,vom merge dupa urmatorul sistem"
Daca limitam nr maxim de jucatori ,nu era bine.Daca folosim alt sistem astfel incat sa lasam tuturor posibilitatea de a participa,tot nu e bine...Of
Preferam totusi sa aveam doar cativa nemultumiti care nu sunt siguri de accederea in grupele superioare ,decat cativa zeci care s-ar fi aflat vineri seara pe o lista de asteptare
Noi ne dorim ca dupa fiecare concurs participantii sa plece incantati,din pacate nu poti multumi mereu pe toata lumea!
Legat de acest turneu, as ruga ca barul complet al Arenei sa se aprovizioneze mai bine, caci la turneul anterior pe la ora 16-17 nu mai era la vanzare niciun sandwich sau suc, pana si biscuitii cu chipsurile se vandusera! A trebuit sa plecam in cautare de hrana si astfel am intarziat la masa!... noroc cu ingaduinta lui Rares si a partenerului care astepta...
Ultima editare de lica george; 22.ian.2013, 12:06.
Motiv: de kiki
1 In mesajul de turneu, Rares a avut initial o mica eroare de redactare (probabil preluata de la un mesaj mai vechi) pe care a rectificat-o dupa 5 minute
2 Dorinta lui Rares si a organizatorilor a fost de a nu restrictiona (pe cat posibil ) participarea doritorilor, fara a iesi insa din limitele impuse de Regulament ( nr maxim de participanti, nr minim de jocuri, timp minim de asteptare, calificarea in faza superioara a minim jumatate din participanti.) Organizatorii turneului vor tine cont ( ca intotdeauna) de posibilitatile de utilizare la maximum a spatiului si timpului disponibil, asa inca timpul de asteptare intre jocuri sa fie cat mai mic, numarul de jocuri al fiecarui participant sa fie cat mai mare. Daca nu va fi atins numarul maxim de participanti, cu siguranta va fi luata in calcul posibilitatea calificarii a 4 participanti din grupele inferiare.
3 Propunerea de organizare a turneului de OPEN dimineata si AMATORI dupa amiaza a mai fost discutata de cateva ori, ba chiar a fost utilizata la un turneu A la Pitești, iar rezultatele au convins pe d-l Toma si pe cei prezenti sa renunte la idee.
Motivul: Dimineata, des sunt mese libere, nu este posibil ca OPENistii sa joace pe toate mesele si intr-un ritm atat de rapid. Dupa amiaza, o data cu fazele finale la OPEN sa-r suprapune grupele inferioare la Amatori, care sunt cele mai populate si ar face imposibila esalonarea disputarii grupelor in timpul cel mai scurt.
Actuala forma, cu amatori dimineata si OPEN dupa amiaza a fost incercata si verificata in sute de concursuri si toti cei care au utilizat-o au convenit ca este cea mai convenabila majoritatii.
Nu sintem siguri de accederea in grupele superioare datorita permisivitatii de care a dat dovada Circuitul Amatur,in privinta fostilor mari jucatori profesionisti(nu am nimic personal cu ei),cred si voi sustine separarea lor,intr-o grupa Masters. Si propun sa vi sa permita reintrarea in Amatur tie si lui Alex Ciobanu!
"SISTEMUL DE JOC:Pentru a nu fi obligati sa restrictionam numarul maxim de participanti ,vom merge dupa urmatorul sistem"
Daca limitam nr maxim de jucatori ,nu era bine.Daca folosim alt sistem astfel incat sa lasam tuturor posibilitatea de a participa,tot nu e bine...Of
Preferam totusi sa aveam doar cativa nemultumiti care nu sunt siguri de accederea in grupele superioare ,decat cativa zeci care s-ar fi aflat vineri seara pe o lista de asteptare
Noi ne dorim ca dupa fiecare concurs participantii sa plece incantati,din pacate nu poti multumi mereu pe toata lumea!
Comentariu