Vând panou retur (returnboard) homemade, cu trepied, util pentru antrenament individual.
Dimensiuni panou: 43x66 cm.
Nr. fețe folosite : 10 (8 întregi și 4 jumătăți)
Culoare: roșu
Panoul este construit din 3 secțiuni îmbinate longitudinal, pentru a oferi simultan 3 unghiuri diferite(o dată cu înălțimea crește și înclinarea, astfel încât mingea să revină spre jucător cât mai razant cu fileul (deci cât mai realist și mai periculos) indiferent în ce zonă lovește panoul (un panou clasic, drept, va respinge mai înalt, mai boltit, mingile care se lovesc de el în partea superioară)
Viteza de revenire din panou a mingii apreciez că este foarte bună chiar și pentru jucători de nivel intermediar-avansat
Unghiul panoului poate fi reglat foarte ușor, cu ajutorul unui dispozitiv încorporat în ansamblul de susținere.
Montarea și demontarea panoului sunt facile.
Înălțimea trepiedului este reglabilă între 161 și 61 cm.
Greutatea întregului dispozitiv ajunge undeva la aprox. 6 kg.
Preț : 500 lei (nu include și costul livrării)
În Roman(jud. Neamț) sau împrejurimi, pot să îl predau personal.
Se poate vedea cum arată și cum funcționează (doar prima oră de testare, nu am avut încă timp de mai multe probe) pe youtube, urmând link-ul următor :
https://youtu.be/x5iBsJ3pUKs
Pentru contact, rog să folosiți nr. 0745774711 sau
adresa mea de e-mail : poliedricul@yahoo.com
Dimensiuni panou: 43x66 cm.
Nr. fețe folosite : 10 (8 întregi și 4 jumătăți)
Culoare: roșu
Panoul este construit din 3 secțiuni îmbinate longitudinal, pentru a oferi simultan 3 unghiuri diferite(o dată cu înălțimea crește și înclinarea, astfel încât mingea să revină spre jucător cât mai razant cu fileul (deci cât mai realist și mai periculos) indiferent în ce zonă lovește panoul (un panou clasic, drept, va respinge mai înalt, mai boltit, mingile care se lovesc de el în partea superioară)
Viteza de revenire din panou a mingii apreciez că este foarte bună chiar și pentru jucători de nivel intermediar-avansat
Unghiul panoului poate fi reglat foarte ușor, cu ajutorul unui dispozitiv încorporat în ansamblul de susținere.
Montarea și demontarea panoului sunt facile.
Înălțimea trepiedului este reglabilă între 161 și 61 cm.
Greutatea întregului dispozitiv ajunge undeva la aprox. 6 kg.
Preț : 500 lei (nu include și costul livrării)
În Roman(jud. Neamț) sau împrejurimi, pot să îl predau personal.
Se poate vedea cum arată și cum funcționează (doar prima oră de testare, nu am avut încă timp de mai multe probe) pe youtube, urmând link-ul următor :
https://youtu.be/x5iBsJ3pUKs
Pentru contact, rog să folosiți nr. 0745774711 sau
adresa mea de e-mail : poliedricul@yahoo.com
Comentariu