As dori sa imi achizitionez echipament nou ( paleta asamblata, minge) deoarece cel vechi s-a deteriorat si "jonglez" pe langa Joola si Butterfly! Ce sfaturi imi dati?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Joola sau Butterfly?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de AndrewTT Vezi postAs dori sa imi achizitionez echipament nou ( paleta asamblata, minge) deoarece cel vechi s-a deteriorat si "jonglez" pe langa Joola si Butterfly! Ce sfaturi imi dati?
Comentariu
-
Re: Joola sau Butterfly?
Postat în original de AndrewTT Vezi postDaca esti amabil Krazilec, imi poti spune si mie care sunt diferentele intre o paleta facuta pe bucati si una gata asamblata?
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2GeoSpin Tacky (2.2mm, 42deg) / LKT Instinct+/ 729 OEM (2.1mm, medium)
Comentariu
-
indiferent de firma cu care vrei sa mergi,ia un lemn sh pt ca un lemn poate tine ff multi ani,si ia numai fetele noi.....depinde de bugetul tau..bty e mai scump si nu neaparat mai bun ca joola.....succes in alegere.....si ia o pe bucati nu cumpara facuta din fabrica.....fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
-
Diferenta dintre una gata facuta si alta facuta pe bucati este diferenta dintre nivelul hobby si cel profesional...
Ca o paralela, nu poti concura cu succes intr-un raliu cu o masina de strada...dar si masinile de raliu sunt mai greu de condus, dar, pe masura ce le vei putea controla, prin antrenament, vei avea sanse la victorie.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de AndrewTT Vezi postAs dori sa imi achizitionez echipament nou ( paleta asamblata, minge) deoarece cel vechi s-a deteriorat si "jonglez" pe langa Joola si Butterfly! Ce sfaturi imi dati?
- - - Actualizat - - -
O oferta este chiar aici: http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Bfy-IF-ZLC-FLLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Comentariu