As dori sa imi achizitionez echipament nou ( paleta asamblata, minge) deoarece cel vechi s-a deteriorat si "jonglez" pe langa Joola si Butterfly! Ce sfaturi imi dati?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Joola sau Butterfly?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
sa nu te lasi! si nu conteaza firma...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
1,77245385- 26.mai.2010
- 11606
- Timișoara
Likes given: 1412Likes received: 5015
Postat în original de AndrewTT Vezi postAs dori sa imi achizitionez echipament nou ( paleta asamblata, minge) deoarece cel vechi s-a deteriorat si "jonglez" pe langa Joola si Butterfly! Ce sfaturi imi dati?
Comentariu
boboc- 11.ian.2013
- 3
- Comisani, Dâmbovița, Romania
- 26
Likes given: 0Likes received: 0
Daca esti amabil Krazilec, imi poti spune si mie care sunt diferentele intre o paleta facuta pe bucati si una gata asamblata?Victoria apartine celui mai perseverent. - Napoleon Bonaparte
Comentariu
Re: Joola sau Butterfly?
Postat în original de AndrewTT Vezi postDaca esti amabil Krazilec, imi poti spune si mie care sunt diferentele intre o paleta facuta pe bucati si una gata asamblata?
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2GeoSpin Tacky (2.2mm, 42deg) / LKT Instinct+/ 729 OEM (2.1mm, medium)
Comentariu
indiferent de firma cu care vrei sa mergi,ia un lemn sh pt ca un lemn poate tine ff multi ani,si ia numai fetele noi.....depinde de bugetul tau..bty e mai scump si nu neaparat mai bun ca joola.....succes in alegere.....si ia o pe bucati nu cumpara facuta din fabrica.....fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
Diferenta dintre una gata facuta si alta facuta pe bucati este diferenta dintre nivelul hobby si cel profesional...
Ca o paralela, nu poti concura cu succes intr-un raliu cu o masina de strada...dar si masinile de raliu sunt mai greu de condus, dar, pe masura ce le vei putea controla, prin antrenament, vei avea sanse la victorie.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de AndrewTT Vezi postAs dori sa imi achizitionez echipament nou ( paleta asamblata, minge) deoarece cel vechi s-a deteriorat si "jonglez" pe langa Joola si Butterfly! Ce sfaturi imi dati?
- - - Actualizat - - -
O oferta este chiar aici: http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Bfy-IF-ZLC-FLLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:16.Procesare...X
Comentariu