Buna,sunt nou pe acest forum,as dori sa-mi cumpar o paleta fara fete si am gasit cateva dar nu stiu pe care sa o aleg: timo boll all,gruba carbon all +,finewod off ,maze pasion off toate de la butterfly, am facut greseala si mi-am cumparat din magazin un butterflay timo boll platin plus cu fete wakaba ce parere aveti despre aceasta paleta,multumesc si astept raspunsuri.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemne pt paleta
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Salut.Sper ca nu va ganditi sa lipiti fetele wakaba pe un lemn profesional,pentru ca nu veti reusi decat sa rupeti buretele acestora.
Va recomand de la Butterfly daca doriti neaparat lemnul Butterfly Andrzej Grubba,un excelent lemn pentru inceput,cu control mare si ideal pentru invatarea miscarilor corecte.
Sa ne spuneti si ce buget aveti pentru paleta.
Pentru fete ieftine si bune,apelati la userul Rblade,ce va va ajuta cu fete chinezesti.
Paleta pe care o aveti acum este buna pentru joc ocazional,dar va tine pe loc,in niciun caz nu se poate aunge la un nivel ridicat de joc cu ea.Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
bugetul este de 300 de lei pt toata paleta,joc tenis de 3 ori pe saptamana,ce ziceti de Butterfly Grubba Carbon All +Bty Timo boll alc
Comentariu
Postat în original de popi 76 Vezi postbugetul este de 300 de lei pt toata paleta,joc tenis de 3 ori pe saptamana,ce ziceti de Butterfly Grubba Carbon All +Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Buna,
Ai putea incerca un lemn foarte bun cu fibra de bazalt, cel mai nou lemn compozit. Detaliile le gasesti in anuntul:
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...678#post144678
Producatorii straini vand ceva similar la 160 EUR, iar al d-lui Levi e 100 lei:
http://www.soulspin.tt/de/shop/details.html?tt_products[backPID]=5&tt_products[cat]=1&tt_products[product]=8489&cHash=bda1e4a284dff5e852421991abc20ddf
Gasesti aici informatii despre fibrele de bazalt:
http://www.soulspin.tt/en/technology/basalt-faser.htmlDR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Comentariu
Nu stiu ce sa mai inventeze fabricantii de materiale : sa sune cat mai exotic si sa ne ia banii.....Yasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Eu stiam ca acest bazalt este o roca....foarte dura....o fi un fel de pulbere de piatra (bazalt) "stropita" pe straturile de lemn.....Lemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Re: lemne pt paleta
Postat în original de gabikr Vezi postEu stiam ca acest bazalt este o roca....foarte dura....o fi un fel de pulbere de piatra (bazalt) "stropita" pe straturile de lemn.....
Comentariu
Am achizitionat un lemn de la yasaka sweden clasic cred ca este suficient pt ce imi trebuie mie,oricum multumesc pt sfaturiBty Timo boll alc
Comentariu
Postat în original de popi 76 Vezi postAm achizitionat un lemn de la yasaka sweden clasic cred ca este suficient pt ce imi trebuie mie,oricum multumesc pt sfaturi
Sa il stapaniti sanatos,si la cat mai multe victorii!Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:02.Procesare...X
Comentariu