Schimb fata donic barracuda fd cu alta fata mai moale (joola, xiom...sau ce o fi). Nu pot sa joc cu ea pe rever, e prea rapida pt mine si nu prea o simt.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Schimb donic barracuda
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
ce culoare are si ce grosime?Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
rosie in principiu...sau neagra, ca le am pe amandoua si pastrez una pt forehand. grosime 2.0nitaku septear
Joola Energy
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1739
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Cea neagra cat timp a fost jucat? si eventual ceva dimensiuni!Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Comentariu
vrei un gambler reflectoid pe fata aiaLemn:Instict OFF+/ForHand:LKT Red Diamond/Rever:Gambler Reflectoid
Comentariu
am fetele de ceva timp, dar nu am jucat constant cu ele. pot fi vazute la top tenisnitaku septear
Joola Energy
Comentariu
am un donic coppa jo platin soft neagra,aproape noua ,la dimensiuni destul de mari,nu stiu exact..
fata rosie cat de uzata este si ce dimensiuni are?..si niste poze ,daca se poate
mersi..
Comentariu
Re: Schimb donic barracuda
Am o fata neagra Yasaka Mark V M2. Este in stare foarte buna, control bun , spin bun. E taiata pe Stiga Legend.
Daca est interesat suna-ma:
Marius - 0744765286.
Noapte buna
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Comentariu
Dimensiune fata: 148/155. Sunt jucate dar nu constant astfel agata inca foarte bine. M-ar interesa o fata cu burete soft dar de dimendiunile acestea....si ideal ar fi sa ne putem vedea pentru schimb in București, eventual la concurs pe 26 la top tenis arena pentru cei care nu sunt din București.nitaku septear
Joola Energy
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:45.Procesare...X
Comentariu