Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cine doreste cazare se pot face rezervari la hotelul NEVIS (de 4 stele) pretul este de 110 RON pentru 1 persoana,140 RON pentru 2 persoane......pretul include si un mic dejun. Hotelul este pe strada Lăpușului (la 10 min de sala cu masina) .....pentru mai multe informatii sunati la nr. de tel.0747278743
daca cineva din cluj are loc an masina asi venii si eu pop danut va rog anuntatima pana vineri telefonic ca intru doar seara pe net !! 0748352369 !! multumesc !
Va rugam sa specificati citi jucatori se califica din grupele inferioare si citi din grupele superioare. Asta, ca sa nu mai patim ca la Cluj, sa fim pusi in fata faptului implinit.
In atentia jucatorilor: Pop Mihai si Simon Csaba (daca este unul din cei doi frati Simon) sunt jucatori in divizia "A", nu au drept de joc decat in afara concursului, mai precis pana in fazele superioare
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
In atentia jucatorilor: Pop Mihai si Simon Csaba (daca este unul din cei doi frati Simon) sunt jucatori in divizia "A", nu au drept de joc decat in afara concursului, mai precis pana in fazele superioare
No, asta e, l-am actualizat acu' doua zile.
Deci vezi ca Pop Mihai de la amatori este jucator de open (div. A) si nu s-a inscris, in locul lui trebuia sa-l treci pe Pop Mihail - 1412.
Si ca tot veni vorba, cu zimtii aia ai de gand sa ma bati ?
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Daca recunosti ca n-ai nici o sansa cu "piaptanul cu efecte secundare", te las s-o schimbi dupa primul set ... vedem cum facem sa jucam, poate la memorial - daca voi fi eu la butoane
Daca recunosti ca n-ai nici o sansa cu "piaptanul cu efect secundare", te las s-o schimbi dupa primul set ... vedem cum facem sa jucam, poate la memorial - daca voi fi eu la butoane
Evident ca vei fi la butoane, numai tu poti sa pui apa peste vulcan, mai bine ne batem pe un pahar de Jack Daniels decat la masa, sa ne pice bine mancarea))
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu