CUPA PINGPONGPRO - editia a II-a – INCEPATORI - BUCURESTI - DUMINICA, 29.12.2013
PARTENERI : C.S. VIVA SPORT CLUB (www.vivasportclub.ro), AV STORE (www.avstore.ro), PINGPONGPRO (www.pingpongpro.ro)
SPONSORI : -
LOCALITATEA : BUCURESTI
ADRESA : Sos. Oltenitei, nr 103, sector 4 (statia de metrou Piata Sudului)
DATA : 27.01.2013
ORA : 10.00 am
TURNEU : Participa orice incepator, care la turneele de amatori nu trece de faza grupelor inferioare
NUMARUL MAXIM DE PARTICIPANTI : 48
NR.DE CAPI DE SERIE: Conform clasamentului Pingpongpro din editia a I-a
NUMAR DE MESE: Cate vor fi nevoie
SPATIU DE JOC: Foarte bun
SISTEM DE JOC : 3/5 grupe, 4/7 tablou
Faza I - grupe inferioare de 6-8 jucatori (se califica primii 4)
Faza II - grupe superioare 3-4 jucatori (se califica primii 2)
Faza III - Tablou eliminatoriu
ACEST TURNEU NU FACE PARTE SI NU SE PUNCTEAZA IN CIRCUITUL AMATUR !
TAXA PER JUCATOR : 20 ron
Se va asigura apa plata
PREMII : Cupa, medalii, diplome + surprize
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR : Pe forum, telefonic sau receptia salii VIVA SPORT cu mentiunea "Cupa Pingpongpro"
IMPORTANT: Toti participantii acestui turneu daca doresc sa aibe pe cineva in coltul tarcului pentru ajutor tehnic nu trebuie decat sa se adreseze oricaruia din staff-ul Pingpongpro !
ORGANIZATORI: Durdun Gheorghe (0766 544 295) , Fodoran Cosmin (0765 337 382)
CO-ORGANIZATORI: Cionoiu Cristian, Tanase Horia
ATENTIE !
Deoarece au fost discutii pe tema nivelului de joc destul de ridicat, cat si al unor jucatori ce au venit pentru puncte in AMATuR (acest aspect l-am eliminat) de la concursul precedent, la acest concurs imi rezerv dreptul de a nu da drept de joc jucatorilor care nu indeplinesc conditiile concursului, celor cu echipament inadecvat, cat si a celor ce folosesc fete interzise !
PARTENERI : C.S. VIVA SPORT CLUB (www.vivasportclub.ro), AV STORE (www.avstore.ro), PINGPONGPRO (www.pingpongpro.ro)
SPONSORI : -
LOCALITATEA : BUCURESTI
ADRESA : Sos. Oltenitei, nr 103, sector 4 (statia de metrou Piata Sudului)
DATA : 27.01.2013
ORA : 10.00 am
TURNEU : Participa orice incepator, care la turneele de amatori nu trece de faza grupelor inferioare
NUMARUL MAXIM DE PARTICIPANTI : 48
NR.DE CAPI DE SERIE: Conform clasamentului Pingpongpro din editia a I-a
NUMAR DE MESE: Cate vor fi nevoie
SPATIU DE JOC: Foarte bun
SISTEM DE JOC : 3/5 grupe, 4/7 tablou
Faza I - grupe inferioare de 6-8 jucatori (se califica primii 4)
Faza II - grupe superioare 3-4 jucatori (se califica primii 2)
Faza III - Tablou eliminatoriu
ACEST TURNEU NU FACE PARTE SI NU SE PUNCTEAZA IN CIRCUITUL AMATUR !
TAXA PER JUCATOR : 20 ron
Se va asigura apa plata
PREMII : Cupa, medalii, diplome + surprize
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR : Pe forum, telefonic sau receptia salii VIVA SPORT cu mentiunea "Cupa Pingpongpro"
IMPORTANT: Toti participantii acestui turneu daca doresc sa aibe pe cineva in coltul tarcului pentru ajutor tehnic nu trebuie decat sa se adreseze oricaruia din staff-ul Pingpongpro !
ORGANIZATORI: Durdun Gheorghe (0766 544 295) , Fodoran Cosmin (0765 337 382)
CO-ORGANIZATORI: Cionoiu Cristian, Tanase Horia
ATENTIE !
Deoarece au fost discutii pe tema nivelului de joc destul de ridicat, cat si al unor jucatori ce au venit pentru puncte in AMATuR (acest aspect l-am eliminat) de la concursul precedent, la acest concurs imi rezerv dreptul de a nu da drept de joc jucatorilor care nu indeplinesc conditiile concursului, celor cu echipament inadecvat, cat si a celor ce folosesc fete interzise !
Comentariu