Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Setup pt un ierbar incepator

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Setup pt un ierbar incepator

Pentru un buget redus(160-200 lei) va rog sa-mi recomandati un setup(de preferinta cu produse chinezesti) pentru un stil de joc:
    -FH: drive,putin topspin,push
    -BH: aproape in exclusivitate mingi taiate (backspin),foarte putin block(problema alegerii tipului de iarba)
    Va multumesc.

Lemn LKT Instinct, pentru FH LKT Pro XP, si pe BH iarba Kokutaku 911 OX sau 729 Friendship 837 OX
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

iti pot oferi 2 variante care-ti satisfac perfect cerintele :

lemn donic defplay senso
      galaxy neptune ox
      yasaka mark VAD 145 lei...transport inclus

donic defplay senso
      butterfly feint long 2 cu burete de 0,5 mm
      butterfly solcion / stiga almana sound / kokutaku 868 de 1,2 mm 155 lei
      tibhar def plus jumulita
      gambler reflectoid 1,0
      dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Postat în original de mirell Vezi post
        Pentru un buget redus(160-200 lei) va rog sa-mi recomandati un setup(de preferinta cu produse chinezesti)
        pt asa ceva sigur user-ul Rblade este solutia.sunt de aceeasi parere cu d-nul laky in privinta folosirii fetei cu zimti Kokutaku 911 OX pt. BH(joc cu asa ceva de 1 an si sunt foarte multumit.am mai testat multe materiale si am ramas la aceasta0.insa daca nu executati pe FH mult topspin mai indicat ar fi GAMBLER REFLECTOID sau GEOSPIN TACKY fete lise care taie foarte bine in combinatie cu o iarba, atunci cand veti intoarce paleta in mana.dintre fetele mai scumpe este excelenta pt. aparare DONIC SLICE 40 si iarba TIBHAR GRASS D.TECS OX insa vor depasi bugetul exprimat de dumneavoastra.lemn de inceput foarte lent LKT TOXIC 3 oversize (avand capul paletei sa spun asa) de dimensiuni mai mari.am jucat si cu acest lemn la inceput si mi-a oferit un control deosebit.

Comentariu

Multumesc pt raspunsuri.Cred ca o sa raman la recomandarea d-lui laky insa nu stiu de unde pot procura Kokutaku 911 OX(poate tot user-ul Rblade?).

Comentariu

Da, sau direct de pe www.eacheng.net
            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

nu te complica inutil...ia tot de la RBlade o iarba pt.chop, de ex. galaxy neptune...
              tibhar def plus jumulita
              gambler reflectoid 1,0
              dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Procesare...
              X