vand LKT red diamnond si un gambler reflectoid pretul pt ambele fete este de 50 de lei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand 2 fete Lkt si Gambler
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
daca nu pui poze n-o sa-ti cumpere nimeni nimic, mai ales ca n-ai nici o tranzactie pana acum...sunt persoane vechi pe forum si cu multe tranzactii reusite pe care-i credem pe cuvant...pe tine inca nu...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
las ca pun
- - - Actualizat - - -
si daca pun poze vrei sa le cumperi tuLemn:Instict OFF+/ForHand:LKT Red Diamond/Rever:Gambler Reflectoid
Comentariu
Damian,te rog nu fi nepoliticos.Uita-te la varsta celui cu care vorbesti.Iti poate fi tata.
Joo a vrut doar binele tau,sa reusesti sa iti vinzi materialele,dar tu cam il iei peste picior.
Vad ca mai ai un topic cu aceleasi fete,in care tot Joo ti-a spus sa pui poze,tu ai zis ca pui,dar nu ai mai pus.
Crede-ma pe forumul asta e bine sa fii sincer.E mult mai rau daca vrei sa dai o teapa.
Se poate ajunge la plangeri penale pentru inselaciune si nu cred ca vrei asta.
Concluzie: 2 poze si poate iti vinzi fetele.Nu pui,o sa ramai cu ele muuult si bine,pentru ca asa cum spunea si Joo,aici se cumpara doar dupa ce vanzatorul a pus poze clare,sau are o reputatie de peste 90%.
Bafta la vanzare!Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Scuze dl George ... Am vrut sa apas "imi place mesajul"....
StimaJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
bine sa traiti am sa pun poze numa sa imi dea cineva aparatul fotoLemn:Instict OFF+/ForHand:LKT Red Diamond/Rever:Gambler Reflectoid
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3541Likes received: 1414
Damian nu stie ce sunt cei 7 ani de acasa!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
Postat în original de DamianRaul Vezi postbine sa traiti am sa pun poze numa sa imi dea cineva aparatul fotoLemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:36.Procesare...X
Comentariu