Te rog sa-i comunici lui EMIL ca vreau tricouri joola marimile ptr. copii 8-10 ani si 12-14ani si ptr. noi cei mai tineri (ADICA EU SI ALTI CA MINE)marimea L SI XLin total vreo 20 de bucati(mai multe ptr. copii si vrei 6 ptr. noi).si mi-a promis ca imi aduce si niste fețe de palete.Te rog sa-i reamintesti .Ne vedem la REGHIN.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Oferte mese din Germania
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 23.nov.2009
- 2329
- Agnita
- 65
Likes given: 254Likes received: 352
Postat în original de marcu vasile Vezi postTe rog sa-i comunici lui EMIL ca vreau tricouri joola marimile ptr. copii 8-10 ani si 12-14ani si ptr. noi cei mai tineri (ADICA EU SI ALTI CA MINE)marimea L SI XLin total vreo 20 de bucati(mai multe ptr. copii si vrei 6 ptr. noi).si mi-a promis ca imi aduce si niste fețe de palete.Te rog sa-i reamintesti .Ne vedem la REGHIN.I love table tennis !
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2329
- Agnita
- 65
Amatorii de mese din zona Nord au "ocazia" sa scuteasca cheltuieli de transport apreciabile cu ocazia turneului de la Reghin,unde vor putea face cunostinta cu al doilea lot de mese!Raportul calitate-pret este mai mult decat tentant!Mai sunt de vanzare si trei mese de arbitraj.I love table tennis !
Comentariu
- 2329
- Agnita
- 65
Mese din al doilea lot de Germania disponibile in acest moment:
-1 buc Joola Olimp-noua/verde-1700 ron
-1 buc Joola Rollmat-noua/verde-1700 ron
-3 buc Joola 2000S/albastru-1500 ron si 3 buc/verde-1350 ron,acestea sunt jucate un singur turneu(pana la Reghin!)
Mesele au putut fi "simtite" sambata la Reghin,sunt impecabile si acum se afla depozitate toate la Agnita.
Doritorii le pot achizitiona la preturile enuntate mai sus sau le pot inchiria pentru turnee Amatur,impreuna cu filee si masa de arbitraj+scorer!el:0766.293.569 Csaba Zedler.I love table tennis !
Comentariu
- 2329
- Agnita
- 65
Dupa turneul de copii din 1 Iunie de la Agnita vor fi puse in vanzare alte 10 mese Joola 2000S si 10 filee Andro noi,la preturile mentionate mai sus.
In alta ordine,pentru organizatorii de turnee care nu dispun de logistica (suficienta) le propunem varianta inchirierii la pachet:masa+fileu+10 garduri=50 ron,cu masa arbitru+scorer bonus din partea noastra!Acest tarif nu include si transportul dus-intors la destinatie.I love table tennis !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:01.Procesare...X
Comentariu